Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Da li ovaj idiot fakat misli da je Buffon bolji od De Gee? Buffon koji bukvalno ne može više da hoda, taj isti lik je bolji od Davida De Gee... Ovo je najgluplja stvar koju sam pročitao, a Rio ti preseravaš bespotrebno za De Geu. Ne kontam te ultimativne fazone i želje da budeš objektivan. De Gea je u zadnje dvije sezone sigurno, daleko najbolji golman svijeta, nevjerovatno je napredovao i ostavio sve iza sebe. Neuer je odmah iza njega, ali jok, iskritikuj sve naše... I da, Martial je bolji od svakog ofanzivca u Juventusu, ali da, ne bi ga ovaj gospodin sa foruma želio u ekipi. Idi svršavaj na kupljenje utakmice u jadnoj talijanskoj ligi i daj tog Didiera Pogbu vamo. 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
De Gea moze bit bolji od Buffona samo kad Gianluigi sjede u invalidska kolica.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Pozdrav raja... nisam bio duzi period LVG sindrom...
Mou dosao i to je najbolje za ovaj klub, da vrati klubu aroganciju koju je imao do onog dana dok Moyes nije dosao.
Dosla 3 igraca, Ibro ce dati ogroman kvalitet, Rashford dosta moze nauciti, a Martial isto.
Dosao je besplatno, neki dan citam da je nekava projekcija, prodaja dresova ce Unitedu donijeti oko 50 miliona funti... not bad
Miki je imao odlicnu sezonu u Borusi, kako ce se u EPL pokazati ne znam, samo da ne bude Kagawa.
Baily, kako se vec pise, je totalni aninimus... ali Mou je sigurno imao dobar skauting.
Pogba bi mogao doci ogromne su sanse, prosle sezone je potvrdjeno da je United poslao ponudu za Neymara oko 180 miliona... sto ne za Pogbu 120 milion
Unitedu pare nisu problem, ako gledamo pare koje klub napravi United je tu broj 1 na planeti.. to su cinjenice...
Ne znam sto se drugi o tome brinu... klub trosi ono sto je zaradio...
Mou dosao i to je najbolje za ovaj klub, da vrati klubu aroganciju koju je imao do onog dana dok Moyes nije dosao.
Dosla 3 igraca, Ibro ce dati ogroman kvalitet, Rashford dosta moze nauciti, a Martial isto.
Dosao je besplatno, neki dan citam da je nekava projekcija, prodaja dresova ce Unitedu donijeti oko 50 miliona funti... not bad
Miki je imao odlicnu sezonu u Borusi, kako ce se u EPL pokazati ne znam, samo da ne bude Kagawa.
Baily, kako se vec pise, je totalni aninimus... ali Mou je sigurno imao dobar skauting.
Pogba bi mogao doci ogromne su sanse, prosle sezone je potvrdjeno da je United poslao ponudu za Neymara oko 180 miliona... sto ne za Pogbu 120 milion
Unitedu pare nisu problem, ako gledamo pare koje klub napravi United je tu broj 1 na planeti.. to su cinjenice...
Ne znam sto se drugi o tome brinu... klub trosi ono sto je zaradio...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Nitro je napisao/la: Neuer je odmah iza njega, ali jok, iskritikuj sve naše...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobar je Gigi ali trenutno je ipak iza DDGa, kao I Neuer naravno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- red devil88
- Kontakt:
Ne vjerujem sta napisa lik sve , ispade sa je De Gea taraba ,Martial ne moze igrat ni za Torino. Vece gluposti nisam provitao odavno.
Ja se iskreno nadam da ce Pogba doci i to prije CS-a da Mou ima dovoljno vremena da uigra ekipu za EPL. A u slucaju da ne dodje ima tu jos kvalitetnih opcija kao npr. Matuidi
Ja se iskreno nadam da ce Pogba doci i to prije CS-a da Mou ima dovoljno vremena da uigra ekipu za EPL. A u slucaju da ne dodje ima tu jos kvalitetnih opcija kao npr. Matuidi
Glory Glory Man United !!! 
Preko svih sponzora i partnera klub godisnje uzme blizu 200m funti. E skontaj sad i ovu novu raspodjelu kesa od tv prava, gdje npr. top 4 ide sa 140m, plus ostali prihodi.Unitedu pare nisu problem, ako gledamo pare koje klub napravi United je tu broj 1 na planeti.. to su cinjenice...
Ne znam sto se drugi o tome brinu... klub trosi ono sto je zaradio..
Uz sve to novac akumuliran iz proslog perioda (nezavisno od duga koji se ozb topi) itd.
Zato sam pominjao da komotno mozemo istresti nekoliko svjetskih rekorda.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Sta lupa ovaj ,pa drkaju ovi ti uz kluba na Matu vec 5 godina,dovodite Khedire i Cuadrada ne mize na klupi Chelsea da bude i tu pricas kako Martial il De Gea nemaju mjesta. Pa ja ni Pogbu nebi uzeo iz Juventusa.
Kupuju godinama titule prave drame po Italiji i pocnu se Kur.it,ma polahko doci ce vas se u kraj svima.
Ne znaci im nista 120mil e hahd bas da vidimo kako ne znace,sto ne dadnu onda Pogbi 12 miliona olatu,nego ima ko Januzaj,hajde Bogati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kupuju godinama titule prave drame po Italiji i pocnu se Kur.it,ma polahko doci ce vas se u kraj svima.
Ne znaci im nista 120mil e hahd bas da vidimo kako ne znace,sto ne dadnu onda Pogbi 12 miliona olatu,nego ima ko Januzaj,hajde Bogati
Zeljeznicar! 1921 !
A da ,mozda bi Mandjo imao mjesto u Unitedu hahaha
Zeljeznicar! 1921 !
Vi Lesteru ne mozete da dodjete u kraj.Format je napisao/la:Sta lupa ovaj ,pa drkaju ovi ti uz kluba na Matu vec 5 godina,dovodite Khedire i Cuadrada ne mize na klupi Chelsea da bude i tu pricas kako Martial il De Gea nemaju mjesta. Pa ja ni Pogbu nebi uzeo iz Juventusa.
Nema se tu sta mislit, to ti je fakt.Nitro je napisao/la:Da li ovaj idiot fakat misli da je Buffon bolji od De Gee?
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
@ Rio reaguj malo, ovi ja davno odskocilo od teme pa pobrisi ove postove jer se nagomilalo blata tonu. Rekli ste svoje misljenje I sada ostavite temu na miru, ako mizete pisati na njoj ne znaci da mozete I piskarati svakakve gluposti bez ijednog argumenta. Ostali, nemojte ih citirati I to je to, pa vazda isti balavci zatrpaju temu, ignore I neka se pojede od muke, ko ga yebe. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- BuffonGigi
- Kontakt:
Posto vidim da se ovdje pocelo s uvredama,vjerujem da ce moderacija reagovati na vrijeme i makar opomenuti ovog balavca.Ito tako da kazem da stojim iza toga da je Buffon **** bolji od De Gee, sve sto ti treba da to shvatis je mozak odraslog covjeka i makar povrsno poznavanje fudbala. To sto on ima 38 godina a ovaj 25 meni ne znaci nista. Buffon vec dvije godine svoj klub i reprezentaciju vodi i jedan je od najvecih uzroka njihovih uspjeha. Mancestera i Spanije nema nigdje u te dvije godine, a to sto je De Gea vama glavni i najbolji igrac govori vise o vasem timu nego o vasem golmanu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Mozda probat Matu prodat u Valenciju ili trazit neku zamjenu za Gomeza .
Zeljeznicar! 1921 !
-
reddevil96
- Kontakt:
Nemas ti pojma o nogometu
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
reddevil96
- Kontakt:
Potirali smo evru jer je star i jer imamo shawa i Juventus pun sreće ga uzeo kao sto bi uzeo puno igrača Uniteda
Pa sad je Carrick avion za onog Kejduru pripalog a tu se nesto prica
Zeljeznicar! 1921 !
A Juventus opet ima boljeg od Shawa i uz to jeftinije ga uzeo najvecim maherima za prodaju igraca koji su prodali smeca u vrijednosti od 700mil (doduse bilo je i dobrih prodaja poput jamesa ili falcaa)... i jos plus Evru koji i sad pokazuje da je vrhunski nivo bez obzira na godine.... a evra ima i mnogo vazniju ulogu, pedagoga i zato on mnogo vrijedi... a to sto je utd dao evru je otprilike malo manji pandan onome sto je milan uradio davajzci pirla juventusu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Evra nije vise mogao igrat u EPL losto nisu gledao nemoj da pametujes,valjda i to razlikuje ovde dvije lige.
Zeljeznicar! 1921 !
Evra dominira i u LP (pogotovo ce ostati upamceno brutalno stavljanje u dzep bejla), a i kako vidimo i na EP niko mu nista ne moze... neko vece draxsic, kimich i mulera nisu ga prosli... cak stavise u reklame ih covjek slao...
Jednostavno forma je prolazna, ali je klasa bez obzira na godine vjecna...
Juventus ga je između ostalog doveo i da bude odmah po završetku karijere u strucnom stabu, a poslije i trener s obzirom na profesionalizam i karizmu...
Jednostavno forma je prolazna, ali je klasa bez obzira na godine vjecna...
Juventus ga je između ostalog doveo i da bude odmah po završetku karijere u strucnom stabu, a poslije i trener s obzirom na profesionalizam i karizmu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Manchester United FC - Transferi
Igra i Nani finale a Bogami igrao je i Alen polufinale haha hahde ba bjezite.
Evo hocete Depaya,toliko o tome.
Evo hocete Depaya,toliko o tome.
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.