Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

suhi
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la suhi » 09 jul 2016, 10:49

rio_Ferdy88 je napisao/la:To je licemjerno, čuj sa njima želite imati dobre odnose, a sa nama ne želite, iako bi vam dali više love za njega. Zar nije Evra došao u Juve iz Uniteda, za siću, koga ste dobili iz Reala, još vam ljudi uzeli Moratu, gdje su tu ti dobri odnosi, što vam ga ne ostaviše onda hebali vas oni :P

Znači ne bi htio De Geu i Martiala :damn:
Sto si ljubomoran sto znamo poslovati za razliku od vas :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 09 jul 2016, 10:49

Juve doveo Evru i osvojio domace prvenstvo i otisao u finale LP odmah iste sezone, ove sezone eto opet dupla kruna plus Evra najbolji lijevi bocni na Euru i sa svojom reprezentacijom igra u finalu. U te dvije sezone od kako je otisao iz Man Utd, kod vas raspad sistema, sva tri lijeva bocna koje ste doveli su bili go qrac, a dali ste na njih trojicu 70 miliona najmanje, pa vam je na kraju zaigralo dijete iz juniora na toj poziciji.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 09 jul 2016, 10:50

Mi podmladjujemo ekipu ,nemamo ko vi e ekipi 7 igraca preko 32 godine

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Devi1
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Devi1 » 09 jul 2016, 10:50

Peace je napisao/la:Evra dominira i u LP (pogotovo ce ostati upamceno brutalno stavljanje u dzep bejla), a i kako vidimo i na EP niko mu nista ne moze... neko vece draxsic, kimich i mulera nisu ga prosli... cak stavise u reklame ih covjek slao...
Jednostavno forma je prolazna, ali je klasa bez obzira na godine vjecna...
Juventus ga je između ostalog doveo i da bude odmah po završetku karijere u strucnom stabu, a poslije i trener s obzirom na profesionalizam i karizmu...
Za odlazak Evre je manje vise bila većina, uz sve njegove ofanzivne kvalitete, defanzivno je zadnjih godina bas propadao.

Shawa na pocetku sezone pretpostavljam da nisi gledao, tako da ono gore potenciranje ne treba ni razmatrati.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 jul 2016, 10:54

Evra nije mog'o igrat' u ligi u kojoj je Leicester bio prvak. :rol: :rol:

Mor'o sam, sad slobodno obriši. :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 09 jul 2016, 10:54

On gleda samo talijansku ligu zato i ne zna pola igrača iz engleske NBA lige

Sent from my iPhone using Tapatalk

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 09 jul 2016, 11:00

Zbog cega ste toliko za dolazak Alexisa, kad bijedni Leicester pored njega osvaja trofeje. Fakat besmisleno pričaš.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jul 2016, 11:02

Centre forward je napisao/la:Evra nije mog'o igrat' u ligi u kojoj je Leicester bio prvak. :rol: :rol:

Mor'o sam, sad slobodno obriši. :thumbup:
Znamo, to je jače je od tebe, trol jednom ostaje trol uvijek :mrgreen:

Ovaj arogantni je posebna priča, njega ni navijači Juvea ne hebu ni 5 posto, čojeku je jednostavnu u duši da svako malo mijenja nick, i sad je izgleda poželio :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 09 jul 2016, 11:04

Juve zeli pjacu [emoji1]a ovaj gigi govori da im ne trebaju krila vjerojatno mu je i pjaca bolji od martiala

Sent from my iPhone using Tapatalk

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jul 2016, 11:05

Odsad brišem svaki post svakog ko ne navija za United sa ove teme.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 09 jul 2016, 11:07

Ne mijenjam nickove svojom voljom :lol: ... troleri me banuju :kafa: poput Monologa npr....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 09 jul 2016, 11:08

Mog'o si komotno brisati i pola ovih sto "navijaju" ne bi li slucajno doprinjeo kvaliteti diskusije.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jul 2016, 11:09

Asteriks je napisao/la:Mog'o si komotno brisati i pola ovih sto "navijaju" ne bi li slucajno doprinjeo kvaliteti diskusije.
To misliš na sebe :P
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 09 jul 2016, 11:10

Pocev od tebe pa redom. :lol:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 09 jul 2016, 11:10

Ne znam sto vam smeta da svako pise na svakoj temi o UTD... jedino mi sa PDFa Juve nismo htjeli opste diskusije da imaju... svako je dobro dosao da pise svasta... pa eto i juveov talir Belmin6 je pisao svakakve gluposti pa ne znam da je mod Capitano ista brisao i banovao koga...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 09 jul 2016, 11:15

rio_Ferdy88 je napisao/la:Odsad brišem svaki post svakog ko ne navija za United sa ove teme.
Ja navijam za jozu ,brojil se to ? :kafa:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 09 jul 2016, 11:19

Glupo je pisati da ni jedan igrac manua mogao igrati u juventusu, ali morate shvatiti da golman nisu samo odbrane..defea nema ono sto ima gigi a to je da podifne ekipu kad je u knock downu, pravi lider na terenu, u svlacionici, van terena, jednostavno hodajuca legenda i uzor mnogih..vjerovatno je vecina gledala penale protiv njemacke i strah u ocima kod igraca i jedne i druge reprezentacije kad trebaju da pucaju penale takvim velicinama medju stativama.

De gea je stvarno odlican, nevjerovatno je napredovao od prve sezone u manchesteru i onih kikseva i musica..ali njemu treba jos godine iskustva, napetih meceva, finala, stotine odbranjenih zicera pa da se moze porediti sa gigiem.

Inace veliki respekt za manchester, iako nisam bas fan onoga sto rade od odlaska fergija, bukvalno bacaju se pare na svakog ko zeli da dodje.
Ko ima neka trosi, ali neka trosi planyki kao sto radi bayern.

Sent from my Nokia 3310
Zadnja izmjena: JuventinoVero, dana/u 09 jul 2016, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
#ALLEGRIOUT

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 jul 2016, 11:21

Peace je napisao/la:Ne znam sto vam smeta da svako pise na svakoj temi o UTD... jedino mi sa PDFa Juve nismo htjeli opste diskusije da imaju... svako je dobro dosao da pise svasta... pa eto i juveov talir Belmin6 je pisao svakakve gluposti pa ne znam da je mod Capitano ista brisao i banovao koga...
Zatrpali ste temu postovima od kojih se nijedan ne dotice Unitedovih eventualnih transfera I onda vam cudno sto vas neko naziva trolovima I brise vam postove?

@rio

Apsolutno podrzavam ideju, imaiu opste diskusije pa tamo neka chataju jedni s drugima, mojne da uniste I ovu temu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 09 jul 2016, 11:24

Ma ne znam ni ja zbog cega je problem da diskutujemo na ovoj temi, kulturno i argumentovano. Nisam ja kriv sto na svaku moju tvrdnju ova djeca odgovaraju uvredama i pokusajima ismijavanja.

Da se vratimo na Pogbu, ova cijena od 120 miliona je i realna i nerealna, ovisi iz kojeg ugla gledate. Ako posmatramo to sa stanovista da je za manje pare otisao C.Ronaldo, covjek koji zabije 50 golova u sezoni i koji je sam od sebe garant za trofeje, onda je to ne previse, vec astronomski. Ali brate kad se skonta za koga ste vi davali ogromne pare (Herrera, Shaw, Martial, Fellaini...), onda Pogba vrijedi ne 120, vec 200 miliona. A to je win/win situacija za Juve, ako Paul ostane, imas odlicnog igraca u uigranom sistemu. Ako kojim slucajem ode za te pare, ako iko zna utrositi novac kvalitetno, to je vodstvo Juventusa, ne smijem ni zamisliti kakav bi tek onda tim sklopili.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 09 jul 2016, 11:28

Vidis kakav si ti samo podcjenjujes pa pricas kako te djeca napadaju.
Sad poredis Martialovu cijenu i Cjenu Shawa koji je super talentovan bek placen 30 mil to ke nesto astronomski? Herrera fin igrac 30 mil.

Kako ti gledas onda motemo reci ako je Pogba 100 miliona Griezman je 400 hah

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.