NK Široki Brijeg
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ništa od Barbarića, ide u Japan. Krenuti na Branka, sve ili ništa
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Branko Karačić 
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Ako je ovo istina što pišete onda bi to bilo odlično, po meni dva najbolja trenera koja su radila u ovoj ligi, meni osobno draži Barba ali i Branko je odličan. Ako pregovaraju sa Karačićem onda znači da su se neke stvari promjenile (mislim na upravu i finaciranje), daj Bože da je ovo sve istina !
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Ja kako sam čuo - od njega nema ništa što mi nije jasno (ako)da ga uprava neće...KingJamesMVP je napisao/la:Navodno je Branko Karačić glavni kandidat i vrlo blizu povratka na klupu
Branko Karacic nam novi trener. Potpisao
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Evolve
- Kontakt:
-
brigsiroki
- Kontakt:
bez pojačanja teško će išta napraviti,ali u svakom slučaju on je veliko pojačanje i čudi me da se htio vratit nakon prošlog rastanka
Svaka čast, neka i kod nas dođe neka dobra vijest. Karačić vjerojatno nije htio preuzeti momčad a da mu nisu obećana neka pojačanja. Ajde sada još 2-3 igarča i to bi bilo to.
E sada se nasam da to podrazumijeva i angaziranje Frane Hrkaca buduci da su Kara i on dobri prijatelji. Radili su zajedno i u Bahreinu. Pustit im da rade sa ekipom sto hoce, da raskidaju s kim hoce, i da dovode koga hoce. Sve u granicama mogucnosti. Vjerujem da bi dobre stvari napravili.
Ajde Branaaa, postroji balerine
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ja mislim da Franjo nije sa Karačićem radio nego sa Barbarićem.
Radio je sa obojicom. Ako bude imao angazman sa Barbom teško da će Frano doći u ŠB. Šta je sa Damom Crnjcem? Biti će ovo opet dobra ekipa sa Karačićem.jozo121 je napisao/la:Ja mislim da Franjo nije sa Karačićem radio nego sa Barbarićem.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Sa Barbaricem u Japanu a sa Karacicem u Bahreinu. Po meni je on najbolji kondicijski trener u BIH.jozo121 je napisao/la:Ja mislim da Franjo nije sa Karačićem radio nego sa Barbarićem.
13.07. NK Široki Brijeg - HNK Čapljina
17.07. NK Široki Brijeg - FK Mladost DK
Protiv Čapljine igramo na Blatu, za drugu ne znam
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Meni se cini da sam procitao negdje u novinama da je da je na Pecari protiv MladostiAndroid je napisao/la:13.07. NK Široki Brijeg - HNK Čapljina
Moje info su hvala Bogu bile krive...
Branko povedi nas uz 2-3 pojačanja!
Branko povedi nas uz 2-3 pojačanja!
- Pantarei79
- Kontakt:
Dama je radio sa Karacicem u Zrinji kad su osvojili. Dama je odlican kondicijski, ali je problem u nadim igracima. Ne moze se noci provoditi po diskovima i piti. Treba igrace pocet kaznjavati za neke stvari, a ako se naljuti, tuzba zbog nepostivanja ugovora. Pa da vidis kako igrajumaxmore je napisao/la:Radio je sa obojicom. Ako bude imao angazman sa Barbom teško da će Frano doći u ŠB. Šta je sa Damom Crnjcem? Biti će ovo opet dobra ekipa sa Karačićem.jozo121 je napisao/la:Ja mislim da Franjo nije sa Karačićem radio nego sa Barbarićem.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Pantarei79
- Kontakt:
Zrinja-Siroki 3:2PERO1234 je napisao/la:Sa Barbaricem u Japanu a sa Karacicem u Bahreinu. Po meni je on najbolji kondicijski trener u BIH.jozo121 je napisao/la:Ja mislim da Franjo nije sa Karačićem radio nego sa Barbarićem.
Dama u Zrinji, Frano u Sirokom. Sjeti se ciji su igraci puno vise trcali. Odlicno znam i Damu i Franu, i opet kazem da je do nasih igraca. Nemoze biti da svaki kondicijski zaboravi raditi kad dodje kod nas. Treba ove nase balerine dobro postrojiti i nauciti ih disciplini i redu.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
eldin jeleskovic u ulozi kondicijskog trenera ima 2 naslova prvaka i 1 kup sa zrinjskim + 3-4 trofeja sa zeljom.PERO1234 je napisao/la:Sa Barbaricem u Japanu a sa Karacicem u Bahreinu. Po meni je on najbolji kondicijski trener u BIH.jozo121 je napisao/la:Ja mislim da Franjo nije sa Karačićem radio nego sa Barbarićem.
profesor svog zanata , predaje na fakultetu u sarajevu.
Upravo to, samo stega i voljni moment nista vise. Onda su nas nadtrcali kada smo mi njih trebali pregaziti.Pantarei79 je napisao/la:Zrinja-Siroki 3:2PERO1234 je napisao/la:Sa Barbaricem u Japanu a sa Karacicem u Bahreinu. Po meni je on najbolji kondicijski trener u BIH.jozo121 je napisao/la:Ja mislim da Franjo nije sa Karačićem radio nego sa Barbarićem.
Dama u Zrinji, Frano u Sirokom. Sjeti se ciji su igraci puno vise trcali. Odlicno znam i Damu i Franu, i opet kazem da je do nasih igraca. Nemoze biti da svaki kondicijski zaboravi raditi kad dodje kod nas. Treba ove nase balerine dobro postrojiti i nauciti ih disciplini i redu.
Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 48 gostiju.