luckytm87 je napisao/la:Nek si ti potrcao
Što jesam li tebe trebo cekati, ili dobiti dozvolu od tebe?[/quote]
Boze sacuvaj sto bi mene cekao a skontaj koliko je ljudi to procitalo na orgu a nije prenijelo ovdje a skontaces i zasto!!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ko je Purić svega tiluckytm87 je napisao/la:A Purić se vec prikljucio ŽeljiCrnoCrveni je napisao/la:Dzafic u Celik,provjerenodroba je napisao/la:Ok hvala! jer sam imao informaciju da ce nam najvjerovatnije Džafic doci , rekose mi da bi trebao doci u srijedu ali izgleda ubleha,a rekli su mi za nekog crnogorca beka!ehhehehe svasta se prica a malo od toga istina!!!!!!!!Pozzzzzzzz
Info tm.org
Boze sacuvaj sto bi mene cekao a skontaj koliko je ljudi to procitalo na orgu a nije prenijelo ovdje a skontaces i zasto!!![/quote]pile87 je napisao/la:luckytm87 je napisao/la:Nek si ti potrcao
Što jesam li tebe trebo cekati, ili dobiti dozvolu od tebe?
Ne vjerujem da će on iz Rosenborga doći u Želju.istria bianco/blu je napisao/la:Da li je netko od vas možda čuo nešto o dolasku Darija Zahore u Željezničar?
IZVOR informacije???istria bianco/blu je napisao/la:Da li je netko od vas možda čuo nešto o dolasku Darija Zahore u Željezničar?
Procitaj opet sta ima na org-u i bice ti jasno![/quote]pile87 je napisao/la:luckytm87 je napisao/la:Nek si ti potrcao
Što jesam li tebe trebo cekati, ili dobiti dozvolu od tebe?
Ma pitam zato što sam to čuo u nekim HR nogometnim krugovima...al koliko ja znam on više nije igrač Rosenborga a mislim da bi vama bio pojačanje iako ne zbam baš vaše napadačescorpion je napisao/la:IZVOR informacije???istria bianco/blu je napisao/la:Da li je netko od vas možda čuo nešto o dolasku Darija Zahore u Željezničar?
Izgleda da je i to jedna obicna patka kao i ovo za Purica.
Debilizam ...dejavu je napisao/la:Eo sta napisa neki "lesinar" na njihovom forumu ! ! HAHAHHAHAH
~ Djes englez, ne radi ti translate !![]()
http://www.red-workers.com/forums/viewt ... &start=225
Elegant je napisao/la:Debilizam ...dejavu je napisao/la:Eo sta napisa neki "lesinar" na njihovom forumu ! ! HAHAHHAHAH
~ Djes englez, ne radi ti translate !![]()
http://www.red-workers.com/forums/viewt ... &start=225