1++ FUJ KAKVE MI NAVIJACE IMAMO FUJJJJJJJJJCoromandel je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Ćetković je ODLIČAN!
Ne sudi se knjizi na osnovu jednog poglavlja, niti albumu na osnovu jedne pjesme. Baš me zanima šta ćeš napisati kada isti igrač bude odigrao dobru rolu, npr. već u prvoj prvenstvenoj utakmici...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odbrana katastrofa, vile nas nosaju
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- BosnianKingdom
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Čim su malo gasa dali, vidi se naše stanje odbrane. Imamo lošiju odbranu nego prošle sezone kada smo primali golove od svake ekipe.
Svi su mi okej osim odbrane i Ćetkovića.
Sarić će biti novi Gojko Cimirot, Ahmetović odličan.
Svi su mi okej osim odbrane i Ćetkovića.
Sarić će biti novi Gojko Cimirot, Ahmetović odličan.
Jes da je igro samo 20 min ali ovaj radovac je katastrofa, sta bi od ovog igraca??
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
"Tuzlaci" su najbolja pojacanja,Saric vec sada to smijem reci ce biti najbolji i najvazniji igrac ovog tima.Nevidim da je strucni stab poradio na problemima iz prosle sezone,al eto vodicu se time da nam je protivnik ipak klasa iznad pa necu toliko da serem na neke stvari.Ali u globalu i dalje vidim preslikanu igru iz prosle godine.Sa tim nekim pomacima u vidu nekih novih igraca,ali djaba svi igraci ako ti sistem nevalja i ako ce gore to izgledati tako da cemo cekati ko ce individualno nesto odraditi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Na ovoj tekmi nam je zavrsnica uzasna, imali smo 3, 4 dobre situacije ali nista konkretno na kraju, jednostavno useru kad se treba opucati ili odigrati posljedni pas
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BosnianKingdom
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Njemu je bolje da upiše kakav fakultet dok je još mlad!Fudo je napisao/la:Jes da je igro samo 20 min ali ovaj radovac je katastrofa, sta bi od ovog igraca??

Zato si ti Ahmetovicu napadac a ne defanzivac 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jao debila
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Nema veze, hajmo dalje.
Volim te, Saraj'vo!
Volim te, Saraj'vo!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- f0rest1946
- Kontakt:
Aj vrati snimak gola i samo reci sta je odbrana pogrijesila? ahmetovicev gol...sonpenn je napisao/la:jao odbrane hahahah
Ovaj drugi gol se ne smije desiti profesionalnoj ekipi da ne kazem da je smijesno ovakav gol i na terminu primiti.
Drugo poluvrijeme kriminalno
Nadati se boljem mada sa fizickom spremom ima ovdje slifa ako nista za nase lige
Drugo poluvrijeme kriminalno
Nadati se boljem mada sa fizickom spremom ima ovdje slifa ako nista za nase lige
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Eto nek ti znas, yebo te Dino u guzicuMajkl je napisao/la:Objasnio momak .Za poluvrijeme su vidjeli ko moze ko ne moze .A jutros bio trening, 2 pripremna utakmica i oni znaju ko ne valja a ko valja.pitarSA je napisao/la:Dobro je ovo sve i vise nego dobro. Dosta trke i to mi se svidja
Ovi treneri s foruma ubise sve vidjeli za jedno poluvrijeme cudime da ne uzimaju pare u Njemackoj ako nista kao pomocnici
Rustemović ****
Četković još gori
Akademci 0 bodova... Novaković spasio go, a ubleha nema ga većeg kako ispada
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
jedini igrač koji igra u kontinuitetu isto...BordoArmy88 je napisao/la:Njemu je bolje da upiše kakav fakultet dok je još mlad!Fudo je napisao/la:Jes da je igro samo 20 min ali ovaj radovac je katastrofa, sta bi od ovog igraca??
taman kad čovjek pomisli da je došlo do formatiranja, da će krenuti uzlaznom putanjom, on isti kakav je i bio. hitno ga treba poslati negdje na stažiranje.
Kakvih konjina (cast izuzecima) od navijaca mi imamo to nigdje nema. Prva ozbiljnija utakmica i sve strucnjaci u pm
Ahmed do 90 klasa u 91 veze nema [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ahmed do 90 klasa u 91 veze nema [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, benko21, BordoSaga2, JavierBosnia, mnon46, MokraKifla, Pablo11, senad82, Varijantas8 i 125 gostiju.