FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Testo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Testo » 09 jul 2016, 18:56

gledo sam samo drugo poluvrijeme i bukvalno se s loptom nismo sastavili.
odbrana smijesna, ispali su 5 puta najmanje... da su rusi imali bolju zavrsnicu uvalili bi jos 3 komada bez problema.
radovac smece najvece, nadam se da ce na zapadu sezonu provesti.
cetkovic mi se nije svidio, bolje da smo piksija doveli umjesto njega.
dulji respekt, trudio se najvise
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 jul 2016, 18:57

Realno Guza ništa, Projekat još gori, Balić smiješan

Sarić, Dulja, Pavlovic, Kadusić, Kovacevic su igračine
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Fudo
Kontakt:

Re: FK Sarajev

Post Postao/la Fudo » 09 jul 2016, 18:58

Po meni ovako. Cetkovic danas los blizu katastrofe. Kadusic los ali dosta borben. Duljevic je nas najbolji igrac i to se da vidjeti, jedino se nesto desi kad on ima loptu. Na beku je bekic fantastican bio. Radovac kratko igro ali je uzassn bio. Ahmetovic bacio mrlju na srednje odigranu tekmu katastrofom na kraju..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 09 jul 2016, 18:58

Formacija Bože sačuvaj.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 09 jul 2016, 19:02

Ovaj drugi gol nam fkt nije trebao tim prije sto smo na amaterski nacin primili, mada mi je ova situacija draza nego da smo dobili ove ruse, mogu misliti na sta bi ova tema licila i kakve bi najave bile. Vidjet cemo 23.07. gdje smo i sta smo :D

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 09 jul 2016, 19:05

Solidno je ovo bilo, bice ovo dobro na kraju, no sikiriki.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 jul 2016, 19:10

KenChoo je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ne igramo toliko ni lose,ali nam je odbrana najlosiji dio tima pogotovo desna strana.
Zao mi je sto Cetkovic ne igra na svojoj prirodnoj poziciji 10-ke. Ovako ga je na krilu tesko ocijeniti,ne bi ga ja otpisivao.
Ovaj Novakovic koliko sam vidio u 2. poluvremenu napredna verzija Kramara u najboljem slucaju.

Dobar si kad si ga procijenio za 25 minuta. Svaka čast.. :tokralju:
Kako si ga ti procijenio svega ti!?
Ako odbrambeni igrac za 25 minuta napravi 4 kiksa i jos pored toga izgleda pogubljeno i zbunjeno na terenu,sta bi mogao reci o njemu svega ti. Po tome bas nekako tukne na Kramara.
Ali opet,mozda covjeku treba vremena,mozda se i popravi vidjecemo.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 09 jul 2016, 19:10

[quote="senad82"]Kakvih konjina (cast izuzecima) od navijaca mi imamo to nigdje nema. Prva ozbiljnija utakmica i sve strucnjaci u pm
Ahmed do 90 klasa u 91 veze nema [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Meni je samo žao što ne mogu jedan post posvetiti pojedinim, da im se sjetim najmilijih. Zna se ko su.. Završeno prvo poluvrijeme, Ahmetović kralj, car, nas Ibrahimović, na kraju utakmice, veze nema, katastrofa... Jadno! :eh:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 jul 2016, 19:14

ledesma je napisao/la:Realno Guza ništa, Projekat još gori, Balić smiješan

Po čemu svega ti Balić smiješan frajer solidno odigrao eto Kadušić ti dobar ne kontam mada ni Kadušić nije bio loš ali nije bio bolji od Balića a još su obadva daleko od dobrog.Meni lićno je gori Hodžić bio nego Balić ali nema mjerila kroz jednu tekmu.Ima tu još puno posla da se uigra zadnja linija na stranu kvalitet Rusa ali ovo u odbrani se ne smije dešavati.Sad oni što pljuju Rustemovića kako frajer izađe pade nam igra totalno pa pljujte i dalje.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 09 jul 2016, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 09 jul 2016, 19:14

Osttribine je napisao/la:Ovaj drugi gol nam fkt nije trebao tim prije sto smo na amaterski nacin primili, mada mi je ova situacija draza nego da smo dobili ove ruse, mogu misliti na sta bi ova tema licila i kakve bi najave bile. Vidjet cemo 23.07. gdje smo i sta smo :D
Drugi gol ti je posljedica umora i nedostatak svjezine,to je sve normalbo u pripremnim utakmicama.Bezveze je i kritikovanje i hvaljenje igraca i poslije Zagreba i sad.Pripremne utakmice a danas je bio trening,tako da ovo nije nikakvo mjerilo,naravno nije lijepo izgubiti ali rezultat je u drugom planu.Ovo je njima 4 utakmica kako su ovdje tako da vidjecemo,nama je druga protiv ozbiljnijeg protivnika.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 09 jul 2016, 19:17

Ne treba praviti kompraciju Spartaka i Sarajeva, to su dva razlicita svijeta. Oni u ekipi imaju igraca od 15 mil eura, toliko vrijedi citava nasa liga. Ovo sto Sarajevo ima je sasvim dovoljno za ovu prosjecnu ligu. Prve su utakmice, previse je novih igraca, svi ce doci na svoje, ja sam jedino razocarana Cetkovicem jer je evidentno da nije materijal za Sarajevo. Ono sto sam vidio u prvom poluvremenu je ohrabrujuce.

Mozemo se saliti, ali manite se pljuvanja.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 09 jul 2016, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 09 jul 2016, 19:19

zagorski je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ne igramo toliko ni lose,ali nam je odbrana najlosiji dio tima pogotovo desna strana.
Zao mi je sto Cetkovic ne igra na svojoj prirodnoj poziciji 10-ke. Ovako ga je na krilu tesko ocijeniti,ne bi ga ja otpisivao.
Ovaj Novakovic koliko sam vidio u 2. poluvremenu napredna verzija Kramara u najboljem slucaju.

Dobar si kad si ga procijenio za 25 minuta. Svaka čast.. :tokralju:
Kako si ga ti procijenio svega ti!?
Ako odbrambeni igrac za 25 minuta napravi 4 kiksa i jos pored toga izgleda pogubljeno i zbunjeno na terenu,sta bi mogao reci o njemu svega ti. Po tome bas nekako tukne na Kramara.
Ali opet,mozda covjeku treba vremena,mozda se i popravi vidjecemo.
Čitava ekipa je prvo poluvrijeme odigrala dobro. Dosta trčanja, zalaganja, borbe, agresivnosti. Nekoliko dobrih šansi i polušansi, ali je realizacija izostala. Drugo poluvrijeme je već bilo mnogo lošije, moglo je završiti dosta gore, mislim na rezultat. Tome su doprinjele i izmjene i stalna mijenjanja. Saša je prvo odigrao sasvim korektno, uz nekoliko dobrih intervencija. U drugom, može se priznati da nije bio na nivou, ali ne sada da je bio baš toliko loš. Ima sve predispozicije da bude dobar. Polako, veliki je umor, teške su noge, jer se trenira dva puta na dan, a isto tako jutros su obavili trening. Meni su svi odigrali korektno, neko bolje, neko lošije, ali sasvim korektno, ako se uzme u obzir protivnik i kvalitet protivnika, pripreme, umor. Polako, možda se on bolje pokaže od npr. Sarića.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 jul 2016, 19:23

Prvo nisam gledao,ja sam dojam stekao na osnovu drugom plvr.,a ako ti kazes da nije bio los u prvom onda super. Sto kazes komplet ekipa je lose odigrala drugo plvr.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 jul 2016, 19:27

sekac je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Realno Guza ništa, Projekat još gori, Balić smiješan

Po čemu svega ti Balić smiješan frajer solidno odigrao eto Kadušić ti dobar ne kontam mada ni Kadušić nije bio loš ali nije bio bolji od Balića a još su obadva daleko od dobrog.Meni lićno je gori Hodžić bio nego balić ali nema mjerila kroz jednu tekmu.Ima tu još pubno posla da se uigra zadnja linija na stranu kvalitet Rusa ali ovo u odbrani se ne smije dešavati.Sad oni što pljuju Rustemovića kako frajer izađe pade nam igra totalno pa pljujte i dalje.
Ono šta ti je on uradio je crvena karta... hahah kakav bolan Rustemović , pa jesi li ti gledao tekmu, jel ti znaš koliko je dao u noge protivničkim igračima, jel znas?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 09 jul 2016, 19:29

zagorski je napisao/la:Prvo nisam gledao,ja sam dojam stekao na osnovu drugom plvr.,a ako ti kazes da nije bio los u prvom onda super. Sto kazes komplet ekipa je lose odigrala drugo plvr.
Gdje sam to rekao?

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 09 jul 2016, 19:29

Sve u svemu nije loše,samo da nam ješić nije rastjero neke igrače koji su bili pod ugovorom još godinu najmanje a i više (tatko,puzi,barić) bilo bi materijala i za najavu titule
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 jul 2016, 19:30

zagorski je napisao/la:Prvo nisam gledao,ja sam dojam stekao na osnovu drugom plvr.,a ako ti kazes da nije bio los u prvom onda super. Sto kazes komplet ekipa je lose odigrala drugo plvr.
Zagorski prvo poluvrijeme smo bili jači na sredini držali je Sarić i Rustemović izlaskom Rustemovića igra nam se raspala na sredini realno i onda su Rusi došli do izražaja i tad je Novaković ali i cijela odbrana ispadala na žalost a ne samo Saša.Prvi gool Euro gool brate kapa do poda za udarac drugi manje više greška Ahmetovića ali ne treba mu sad glavu otkinuti zbog te greške tako da taj dojam o Saši i odbrani ne stoji mada se igra u odbrani mora popraviti.
Sarajevo ljubavi moja!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 jul 2016, 19:31

Bice ovo jos bolje,Cetkovic prije Hebiba na krilu ni u ludilu!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 09 jul 2016, 19:33

Pa ja neznam sta vam je PRIJATELJSKA PRIPREMNA UTAKMICA neznam sta ste ocekivali.
Prva normalna utakmica sa ekipom koja vrijedi tri puta vise nego nasa liga komplet.
Ja sam zadovoljan. pojacanja pola-pola mislim da ce nadoci jos.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 09 jul 2016, 19:34

sekac je napisao/la:
Zagorski prvo poluvrijeme smo bili jači na sredini držali je Sarić i Rustemović izlaskom Rustemovića igra nam se raspala na sredini realno i onda su Rusi došli do izražaja i tad je Novaković ali i cijela odbrana ispadala na žalost a ne samo Saša.Prvi gool Euro gool brate kapa do poda za udarac drugi manje više greška Ahmetovića ali ne treba mu sad glavu otkinuti zbog te greške tako da taj dojam o Saši i odbrani ne stoji mada se igra u odbrani mora popraviti.

Slažem se. Mislim da su izmjene napravile pometnju. Ali, zato služe ove tekme. Meni korektno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”