NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Trofeja nikad dosta,cestitam.
Na osnovu svih izrečenih disciplinskih kazni, te ponašanja igrača, službenih lica i navijača, najdisciplinovanija momčad fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine u sezoni 2009/2010. je NK Široki Brijeg sa koeficjentom 7,935.
Drugo mjesto pripalo je NK Čelik (7,914), a treće FK Laktaši (7,911).
Shodno navedenom plasmanu NK Široki Brijeg biće uručen pehar Nogometog saveza Bosne i Hercegovine za za fair -play
Drugo mjesto pripalo je NK Čelik (7,914), a treće FK Laktaši (7,911).
Shodno navedenom plasmanu NK Široki Brijeg biće uručen pehar Nogometog saveza Bosne i Hercegovine za za fair -play
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
mislim da cemo slaviti s 1-2 u domžalama 
miin 2 razlikeyork je napisao/la:mislim da cemo slaviti s 1-2 u domžalama
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ni vama kladionice ne daju bas velike sanse u Ljubljani.
1.65 3.40 4.10
1 x 2
Meni je ovo nesta cudno ako je onaj momak upravu sto je govorio da je Siroki veliki favorit.
1.65 3.40 4.10
1 x 2
Meni je ovo nesta cudno ako je onaj momak upravu sto je govorio da je Siroki veliki favorit.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ovo ti je prijatelju poklon kvotaDevil je napisao/la:Ni vama kladionice ne daju bas velike sanse u Ljubljani.
1.65 3.40 4.10
1 x 2
-PAJA Fan Club!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Gotovo uvijek je u gostima u Europi na Širokom velika kvota na startu. Sjecam se kad sam protiv Zete ''ubo'' 6.5, koliko se sjecam. To je ritual svake godine kad se prva igra u gostima, odmah cistu dvojku i laagano. S'a ima veze, treba ih odmah rijesavati.Devil je napisao/la:Ni vama kladionice ne daju bas velike sanse u Ljubljani.
1.65 3.40 4.10
1 x 2
...Život za Široki...
Što se neki prave ludi_Bad_boy je napisao/la:ovo ti je prijatelju poklon kvotaDevil je napisao/la:Ni vama kladionice ne daju bas velike sanse u Ljubljani.
1.65 3.40 4.10
1 x 2
Meni je ovo nesta cudno ako je onaj momak upravu sto je govorio da je Siroki veliki favorit.odigrat dvicu ko kucu jer sam siguran da ce oni nastojat da prestave Siroki i drzavu BIH u sto boljem svjetlu
ma tu je to..mi kazemo bosna-hercegovina,oni herceg(ovina)-bosnaUMobolnik je napisao/la:Što se neki prave ludi_Bad_boy je napisao/la:ovo ti je prijatelju poklon kvotaDevil je napisao/la:Ni vama kladionice ne daju bas velike sanse u Ljubljani.
1.65 3.40 4.10
1 x 2
Meni je ovo nesta cudno ako je onaj momak upravu sto je govorio da je Siroki veliki favorit.odigrat dvicu ko kucu jer sam siguran da ce oni nastojat da prestave Siroki i drzavu BIH u sto boljem svjetlu
Tu osim zastave Herceg-Bosne i Hrvatske nećeš vidjeti nijednu drugu...osim možda slovenske
![]()
uglavnom ajd da ne ulazimo u tu sferu nema veze ipak su oni meni dragi..ponajvise radi fer i korektne igre na njihovim stadionu kao i zbog toga jer ulazu mnogo u svoju infrastrukturu i zasluzuju da imaju rezultate..
-PAJA Fan Club!!
Bit će gusto u Sloveniji, kad bi dali gol....
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, sve osim poraza je prihvatljiv rezultat, sto se mene tice. Mene jedino sto brine je igra momcadi pod Istukom. Levatluk zesci. Meni da da momcad igrali bi 16 puta bolje, agresivnije i takticki bi bolje stajali na terenu, pa eto odmah znas koliko je sati.
Nerealno je sad ocekivati razbijanciju, da nam se ne bi obilo o glavu, ali koliko sam pratio po medijima i sl., otislo im je nekoliko bitnih igraca, plus valja reci da je to momcad koja se dugo vracala i odjednom upala u Europu, a mi tu imamo konstantu, tako da Wagner, Silic i ostali starosjedioci moraju svojim iskustvom povuci tu momcad do jos jednog uspjeha.
Široki Brijeg nikad nije ispao u prvom pretkolu kupa UEFA, ta da nadam se da nece ni ovaj put.
Doduse, gledajuci po slovenskim medijima, stranici Olimpije i sl., oni vec pisu ''dalje ceka Austria Wien'', te ''kad prodjemo'', no dobro.
Široki Brijeg nikad nije ispao u prvom pretkolu kupa UEFA, ta da nadam se da nece ni ovaj put.
Doduse, gledajuci po slovenskim medijima, stranici Olimpije i sl., oni vec pisu ''dalje ceka Austria Wien'', te ''kad prodjemo'', no dobro.
...Život za Široki...
To je možda dobro što nas Slovenski mediji otpisuju, potcjenjuju. Oni vjerojatno svoj optimizam temelju na dobrim igrama njihove repke na SP-u
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
PA mozda je je i bolje tako uostalom slovenci su levati koji su uvijek voljeli podcjeniti sve i svasta, samo ih hladno klepite pa nek se oni pusuTed Mosby je napisao/la:To je možda dobro što nas Slovenski mediji otpisuju, potcjenjuju. Oni vjerojatno svoj optimizam temelju na dobrim igrama njihove repke na SP-u
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
2:1 u dezeli 1:0 u Uskom i sa 2:2 Siroki ide daljepile87 je napisao/la:PA mozda je je i bolje tako uostalom slovenci su levati koji su uvijek voljeli podcjeniti sve i svasta, samo ih hladno klepite pa nek se oni pusuTed Mosby je napisao/la:To je možda dobro što nas Slovenski mediji otpisuju, potcjenjuju. Oni vjerojatno svoj optimizam temelju na dobrim igrama njihove repke na SP-u
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Svakako da je bolje ako potcjene Siroki.Ted Mosby je napisao/la:To je možda dobro što nas Slovenski mediji otpisuju, potcjenjuju. Oni vjerojatno svoj optimizam temelju na dobrim igrama njihove repke na SP-u
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Lani smo Banantsa dobili u gostima 2:0, preklani Partizanija 3:1, prije toga Kopera 3:2, prije toga Šahtjora 1:0 i 2005. Zetu 1:0. Znači nastaviti tradiciju, pobijediti u gostima i ponovo ubosti dobru kvotu 
Ko se usudi nek igra na nas, vjerujem da će mu se isplatiti.
Ko se usudi nek igra na nas, vjerujem da će mu se isplatiti.
zna li netko u kakvom ćemo sastavu biti otprilike,mislim na to oće li ova dvojica novih(weitzer,roskam) zauzeti mjesto u prvih 11...
Stavljam na Široki 20 KM pa šta bude.
Odigrao sam sad listić di mi 2 para nose 21.3 kvotu
Olimpija - Široki 2 4.10
Šibenik - Sliema Wanderers x2
5.2
Sretno mi
Olimpija - Široki 2 4.10
Šibenik - Sliema Wanderers x2
Sretno mi
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Nane17, supervizor, ultrazonfa i 31 gost.