FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
kositikosamja
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
evo i ja ne gotivim radovca,kadušića ali samo da vas pitam sta su to danasnjom utakmicom pokazali ostali??? Duljevic, Rustemovic KATASTROFA,NE RAZUMIJEM KAKO MOZEMO DOZVOLIT DA NAM IGRAJU IGRACI KOJI SU TEK DOSLI A OSTALE STAVIT NA KLUPU, GDJE VAM JE SAD BENKO KOJI NAS JE IZVLACIO SVAKU UTAKMICU, IDUCU SEZONU CE I ISTI TAJ SARIC I AHMETOVIC BITI U ZABORAVU!!!
U odnosu na prvo, jeste bilo. Ali, i dalje stojim iza svojih riječi da su izmjene malo poremetile igru, ali opet, nema veze.zagorski je napisao/la:''Drugo poluvrijeme je vec bilo mnogo losije''KenChoo je napisao/la:Gdje sam to rekao?zagorski je napisao/la:Prvo nisam gledao,ja sam dojam stekao na osnovu drugom plvr.,a ako ti kazes da nije bio los u prvom onda super. Sto kazes komplet ekipa je lose odigrala drugo plvr.
Procitaj svoj post!
Nebitno,uostalom
je li moguce da neko prigovara Kadusicu danas nesto?
"znalci" momku je 18 godina i igra bolje nego zadnjih 10 nasih bekova!
danas protiv nas je igrala ekipa koja kupi igraca za 12 MILIONA EURA!!!
ekipa koja ima budzet veci nego sto nas klub kosta!
radovac kad pocne da shvata fudbal kao "posao" onda ce i doci na neki nivo... onda, onaj ko za danasnju utakmicu kaze da je rustemovic los, katastrofa, treba da se ostavi fudbala i pocne gledati kuglanje, jer je danas sredina sarić - rustemoviic imala fajt sa igracima koji su igraliu bajejrnu i sirom evrope, igraci koji vrijede po 10-ak miliona ... i dok su zajedno igrali imali smo 53% posjed lopte....
"znalci" momku je 18 godina i igra bolje nego zadnjih 10 nasih bekova!
danas protiv nas je igrala ekipa koja kupi igraca za 12 MILIONA EURA!!!
ekipa koja ima budzet veci nego sto nas klub kosta!
radovac kad pocne da shvata fudbal kao "posao" onda ce i doci na neki nivo... onda, onaj ko za danasnju utakmicu kaze da je rustemovic los, katastrofa, treba da se ostavi fudbala i pocne gledati kuglanje, jer je danas sredina sarić - rustemoviic imala fajt sa igracima koji su igraliu bajejrnu i sirom evrope, igraci koji vrijede po 10-ak miliona ... i dok su zajedno igrali imali smo 53% posjed lopte....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- jurisicduska
- Kontakt:
Kadušić najbolje što Sarajevo ima.
- Evolution87
- Kontakt:
Zna li se sto Benko nije igrao?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ledesma je napisao/la:Mikel je za mene 0 od igrača, i dok je god on u ekipi mi ćemo završavati 4. shvatite ljudi to, mi ove godine nismo igali Europu, a isti kostur ekipe nas čeka i sljedeće godine... Za pojedince ima još vremena i nek pokažu šta znaju, odnosno šta ko ne zna....sekac je napisao/la:@ledesma koliko su šansi Rusi napravili dok su sredinu držali Rustemović i Sarić ? Grešaka je bilo i od strane Sarića u drugom ako gledamo mak na konac zar ne pa prva Saidova lopta je mogla da nas košta gola pa Ahnetović koji je odigrao dosta dobro itd.Balić je napravio faul za žuti pošto nije bio zadnji igrač i tu nema crvenog da je greška jeste ali.. i kod njihove šanse crnac ga vuče za dres i on pada a sudija ništa to su dvije situacije gdje sam ja vidio grešku i prema tome ne vidim šta je tu loše bilo.
Sto ne odgovori bgti koliko su rusi napravili sansi dok su ograli Rustem i Saric?
[quote="Evolution87"]Zna li se sto Benko nije igrao?
Lakša povreda, ništa ozbiljno.
Lakša povreda, ništa ozbiljno.
Ima li sutra strim protiv Maribora?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- jurisicduska
- Kontakt:
Benko se malo istegnuo na zagrijavanju ništa ozbiljno.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja sam kontao transfer odmahjurisicduska je napisao/la:Benko se malo istegnuo na zagrijavanju ništa ozbiljno.
Ima li bujruma na tom terminu? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
vazdaHigh je napisao/la:Ima li bujruma na tom terminu?
Tek sam sad vidio da me je zvao @joker90, ali mogao bih, ako ima bujruma i ako ću biti deseti.Pantelija je napisao/la:vazdaHigh je napisao/la:Ima li bujruma na tom terminu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ima bujrumHigh je napisao/la:
Tek sam sad vidio da me je zvao @joker90, ali mogao bih, ako ima bujruma i ako ću biti deseti.
evo u Oslobođenju kažu , Nike kad se vratimo iz slovenije.... 
2 + 2 ugovor, oprema za seniore i Akademiju...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Daj da vidimo..DenchiNL je napisao/la:evo u Oslobođenju kažu , Nike kad se vratimo iz slovenije....
KenChoo je napisao/la:Daj da vidimo..DenchiNL je napisao/la:evo u Oslobođenju kažu , Nike kad se vratimo iz slovenije....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Danas prijateljska protiv Maribora 10.07.2016, 17:00 h, Stadion: Slovenj Gradec. Jučer Maribor igrao prijeteljsku sa Celtic-om 0 - 0.
SRETAN BROJ - 1725
DenchiNL je napisao/la:KenChoo je napisao/la:Daj da vidimo..DenchiNL je napisao/la:evo u Oslobođenju kažu , Nike kad se vratimo iz slovenije....
Zahvaljujem
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 44 gosta.