Za mene je Nikola Gajic nas najbolji vanjski igrac poslije Đedovića na ovom spisku.Vaya je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/nikad-j ... bih/199688
Edin Atić
Nedim Buza
Nedim Delalić
Nihad Đedović
Nikola Gajić
Amar Gegić
Nemanja Gordić
Miralem Halilović
Kenan Karahodžić
Elmedin Kikanović
Milan Milošević
Džanan Musa
Jusuf Nurkić
Muhamed Pašalić
Dalibor Peršić
Alexander Renfroe
Andrija Stipanović
Emir Sulejmanović
Mirza Teletović
Adin Vrabac
Po mom misljenju, crveni su visak, sa ostakom bi se moglo napraviti dobar posao...
Jel se ista zna oko Djedovica?
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Odg: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ja bih ipak Wrighta umjesto Renfroa mada nije baš velika razlika između njih.Vaya je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/nikad-j ... bih/199688
Edin Atić
Nedim Buza
Nedim Delalić
Nihad Đedović
Nikola Gajić
Amar Gegić
Nemanja Gordić
Miralem Halilović
Kenan Karahodžić
Elmedin Kikanović
Milan Milošević
Džanan Musa
Jusuf Nurkić
Muhamed Pašalić
Dalibor Peršić
Alexander Renfroe
Andrija Stipanović
Emir Sulejmanović
Mirza Teletović
Adin Vrabac
Po mom misljenju, crveni su visak, sa ostakom bi se moglo napraviti dobar posao...
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Neka nama Renfroe
Jedan uzima koju stotinu hiljada po sezoni drugi koju desetinu hiljada, jedan igra uvjek drugi bira kada ce igratMolders je napisao/la:Ja bih ipak Wrighta umjesto Renfroa mada nije baš velika razlika između njih.Vaya je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/nikad-j ... bih/199688
Edin Atić
Nedim Buza
Nedim Delalić
Nihad Đedović
Nikola Gajić
Amar Gegić
Nemanja Gordić
Miralem Halilović
Kenan Karahodžić
Elmedin Kikanović
Milan Milošević
Džanan Musa
Jusuf Nurkić
Muhamed Pašalić
Dalibor Peršić
Alexander Renfroe
Andrija Stipanović
Emir Sulejmanović
Mirza Teletović
Adin Vrabac
MALA razlika
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Mislio sam na to da u njihovom doprinosu našoj reprezentaciji nije baš velika razlika i da Wright nije ništa lošije nastupao za BiH od ovog.nerminh74 je napisao/la: Jedan uzima koju stotinu hiljada po sezoni drugi koju desetinu hiljada, jedan igra uvjek drugi bira kada ce igrat
MALA razlika
Po meni je Renfroe ozbiljniji igrač, na stranu što igra u boljem klubu al' čini mi se da pored toga što zna razigravati vrlo često zna pogoditi šut za tri poena a i sa poludistance (mada to ne uzima tako rijetko, barem što sam ga ja gledao u reprezentaciji) za razliku od Wrighta koji je znao razigravati i ponekad ići na ulaz, šut je misaona imenica 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Wright nastupao sa mirzom i nihadom, renfroe nastupao sa albijanicem i bavcicemMolders je napisao/la:Mislio sam na to da u njihovom doprinosu našoj reprezentaciji nije baš velika razlika i da Wright nije ništa lošije nastupao za BiH od ovog.nerminh74 je napisao/la: Jedan uzima koju stotinu hiljada po sezoni drugi koju desetinu hiljada, jedan igra uvjek drugi bira kada ce igrat
MALA razlika
Bas isto
A da ne zaboravim prvi je nastupao na EP i imao je vaznu ulogu u jedinoj pobjedi, a wright je nastupao solidno na kvalifikacijama dok je na EP totalno podbacio (pored toga sto je igrao sa mirzom i nihadom) i u odlucujucoj utakmici odbio da udze
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Da je mogao bolje na onom Eurobasketu, sigurno jeste. Upamtio sam ga po dobrom ulazu i razigravanju dok Renfroe ima bolji šut ali po meni su tu negdje. Još bolje za nas ako je toliko bolji kao što kažeš.nerminh74 je napisao/la:Wright nastupao sa mirzom i nihadom, renfroe nastupao sa albijanicem i bavcicemMolders je napisao/la:Mislio sam na to da u njihovom doprinosu našoj reprezentaciji nije baš velika razlika i da Wright nije ništa lošije nastupao za BiH od ovog.nerminh74 je napisao/la: Jedan uzima koju stotinu hiljada po sezoni drugi koju desetinu hiljada, jedan igra uvjek drugi bira kada ce igrat
MALA razlika
Bas isto
A da ne zaboravim prvi je nastupao na EP i imao je vaznu ulogu u jedinoj pobjedi, a wright je nastupao solidno na kvalifikacijama dok je na EP totalno podbacio (pored toga sto je igrao sa mirzom i nihadom) i u odlucujucoj utakmici odbio da udze
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Ovdje se porede Wright i Renfroe. 
Pa Refko je svemirac za Zeku.
Pa Refko je svemirac za Zeku.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jedva čekam da počnu kvale, baš me ove utakmice napalile

Hoćemo li neke prijateljske igrati?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Jedva čekam da počnu kvale, baš me ove utakmice napalile![]()
Dvije sa Turcima su u Tuzli koliko ja znam, za ostalo nemam pojma.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Znaju li se datumi tih prijateljskih?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hvala. Ne znaš kad bi mogle biti te utakmice?TaRgEt_ je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Jedva čekam da počnu kvale, baš me ove utakmice napalile![]()
Dvije sa Turcima su u Tuzli koliko ja znam, za ostalo nemam pojma.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
moze li samo neko da mi kaze hoce li se djedovic racunati kao stranac ili domaci igrac? Niko o tome nista ne prica u javnosti, valjda ih se brani ili sta ali koliko znam covjek nije dobio nase drzavljanstvo tj izgubio ga je?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Da ga je neko htio racunati kao stranca igrao bi na Eurobasketu, mjesto stranca je za Renfroea i moze biti samo jedan.DeeWa je napisao/la:moze li samo neko da mi kaze hoce li se djedovic racunati kao stranac ili domaci igrac? Niko o tome nista ne prica u javnosti, valjda ih se brani ili sta ali koliko znam covjek nije dobio nase drzavljanstvo tj izgubio ga je?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Ethel je napisao/la:Da ga je neko htio racunati kao stranca igrao bi na Eurobasketu, mjesto stranca je za Renfroea i moze biti samo jedan.DeeWa je napisao/la:moze li samo neko da mi kaze hoce li se djedovic racunati kao stranac ili domaci igrac? Niko o tome nista ne prica u javnosti, valjda ih se brani ili sta ali koliko znam covjek nije dobio nase drzavljanstvo tj izgubio ga je?
tacno,djedovic nema nase drzavljanstvo,znaci da ne moze igrati ni kao stranac
Pa sta je onda fazon ovdje? Kako je na spisku? Kako se racuna?
Pa mozes biti na sirem spisku, ne mozes na konacnom koji se prijavljuje.DeeWa je napisao/la:Pa sta je onda fazon ovdje? Kako je na spisku? Kako se racuna?
Koje sranje, samo da zbune ljude. Sta imas ubacivat nekog na siri spisak ako ne moze da igra. Mogli su onda staviti i Dzeku.
Pa zato sto postoji mogucnost da dobije papire i zaigra logicno.DeeWa je napisao/la:Koje sranje, samo da zbune ljude. Sta imas ubacivat nekog na siri spisak ako ne moze da igra. Mogli su onda staviti i Dzeku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.