FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Mah o Boi najviše u negativnom smislu komentarišu ljudi koji su ga gledali par puta i na osnovu toga iznose svoje mišljenje.
Po njima je on loš jer ga je Messi osramotio onda jednom i jer je imao mali broj kikseva na SP-u, a u globalu je odradio prvenstvo odlično.
Dobar je Boateng, definitivno jedan od najboljih štopera svijeta, ne vidim da neko kritikuje Benatiu, šta je taj pokazao u Bayernu sem da je napravljen od papira?
Po njima je on loš jer ga je Messi osramotio onda jednom i jer je imao mali broj kikseva na SP-u, a u globalu je odradio prvenstvo odlično.
Dobar je Boateng, definitivno jedan od najboljih štopera svijeta, ne vidim da neko kritikuje Benatiu, šta je taj pokazao u Bayernu sem da je napravljen od papira?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Volio bih da Bonucci pređe u Shity kod Pepa.
Nije isto braniti se pred golom u 16 metara i na centru. Al hajd ti to dokaži ljudima
Nije isto braniti se pred golom u 16 metara i na centru. Al hajd ti to dokaži ljudima
Zadnja izmjena: harden, dana/u 14 dec 2017, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- gerdmuller
- Kontakt:
Sta bi bilo kad bi bilo..
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- anelbavarac
- Kontakt:
Gotze zatrazio definitivan transfer iz Bayerna.
Tottnham ponudio 30. mil. u toku jucerasnjeg dana.
Izgleda njegov zastupnik u Londonu,gdje se pokusava dogovoriti transfer.
Benatia zvanicno igrac Juventusa.
Treba im onda poslati još nešto, sramota me uzeti im 30 samo za njega u ovakvom stanju.anelbavarac je napisao/la:Gotze zatrazio definitivan transfer iz Bayerna.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- anelbavarac
- Kontakt:
Proigrace on svugdje osim u Bayernu.
Ako bude trancika za Gotzea trebamo napravit party u hotelu Hollywood.
Ako ode za 30 mil kod židova onda smo odradili dobar posao, iako mi je u jednu ruku žao što odlazi jbg očekivao sam više od njega.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
schickeria
- Kontakt:
Steta za gotzea ,ocekivalo se da kod nas postane top klasa ali nije islo ,30 milki je isto dobar novac koji se moze uloziti u nesto novo
- akisarajevo92
- Kontakt:
izgleda da ce Bayern inkasirati 15 miliona eura od Southamptona za Pierre-Emile Höjbjerga, transfer pred realizacijom
Don't believe the hype.
http://www.transfermarkt.de/bericht-15- ... ews/242150
Kakav posao Bayern-ove uprave
Ruku na srce Höjbjerg vrijedi max. 6 miliona €, no Bayern pokazuje ostalim Bundesligasima zasto toliko zaostaju.
Kakav posao Bayern-ove uprave
Ruku na srce Höjbjerg vrijedi max. 6 miliona €, no Bayern pokazuje ostalim Bundesligasima zasto toliko zaostaju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:

Sto se Danca tice, veliki talenat koji se ne razvija na najbolji nacin. Nadam se da ce u Engleskoj pokazati zbog cega se toliko dugo o njemu pricalo
15 miliona je odlicna suma s obzirom da se prije mjesec i po' govorilo o trazenoj sumi u visini od 12 miliona.
Dakle, ovdje se ljestvica jos vise podigla.
Rode 12-15
Hojbjerg 15
Gotze 30
Benatia 18
Sa ovim ciframa si rijesio Hummelsa i Sanchesa a nisi ni na kakvom gubitku kada je kvalitet ekipe u pitanju.
PS: apsolutno ocekujem jos jedno jako pojacanje, moramo malo u minus.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
E cuj 15m, steta sto nemamo jos ovih panjeva da ih uvalimo glupim englezima. Jos ako Gotze ode za 30 + 12 plate (ustede) ima da dernecimo.
naci mehaga zvanicno otisao u mrtvi Jube hhhhh sranja
.Ostati na produznom kablu kada je u pitnaju cista stoperska pozicija veoma riskantno
,mehaga je kvalitetniji stoper od produznog kabla ,iako su obojica manje vise skloni nenormalno cestim povredama .ja bi u ovom slucaju produzni kabala dao nekome a mehu ostavio meho je zvjer upamtite ljudi

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- gerdmuller
- Kontakt:
Naravno da je zvijer,jedan od najboljih stopera na svijetu.Ono sto mi najteze pada je da Benatia uopce nije htio otici,on je prihvatio biti zamjena Boatengu i Hummelsu.Mozemo mi sad dovest Corluku ili nekog slicnog ali nije to to.Nadat se da Hummels i Boateng nece imat problema s ozljedama inace Liga prvaka ostaje samo san.Karlo je napisao/la: meho je zvjer upamtite ljudi![]()
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
gerdmuller je napisao/la:Naravno da je zvijer,jedan od najboljih stopera na svijetu.Ono sto mi najteze pada je da Benatia uopce nije htio otici,on je prihvatio biti zamjena Boatengu i Hummelsu.Mozemo mi sad dovest Corluku ili nekog slicnog ali nije to to.Nadat se da Hummels i Boateng nece imat problema s ozljedama inace Liga prvaka ostaje samo san.Karlo je napisao/la: meho je zvjer upamtite ljudi![]()
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
- gerdmuller
- Kontakt:
Karlo je napisao/la:nazalost tako je kasno ce im biti kada im dodje iz guzice u glavu kako su se zajebali ali eto vidjet cemo vrijeme ce pokazati jesmo li se zajebali

Vec vidim Benatiju u ovoj ulozi
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- luca toni 9
- Kontakt:
Svaka cast na uvaljivanju PEH englezima za 15 mil 
Jes' da su nas Götze i Mehdi malo zeznuli, nisu opravdali ulozene pare, ali na ovim 'manjim' igracima smo anulirali taj gubitak...naravno, uz prodaju pomenutog dvojca.
Od sutra krecu treninzi, bice prvi live na fb
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Jes' da su nas Götze i Mehdi malo zeznuli, nisu opravdali ulozene pare, ali na ovim 'manjim' igracima smo anulirali taj gubitak...naravno, uz prodaju pomenutog dvojca.
Od sutra krecu treninzi, bice prvi live na fb
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
http://www.****.de/fussball/2016/07/m ... rstand-auf
Matthias Sammer raskida ugovor s Bayernom i napušta poziciju sportskog direktora. Do raskida je došlo zajedničkim dogovorom.
Sada se špekuliše da li Sammer to čini zbog bolesti (iako su zadnje informacije govorile kako se Sammer uspješno oporavio) ili je došlo do određenih razmimoilaženja u mišljenju sa ostatkom uprave. Ne bi čak ni to bilo čudno, s obzirom na sjajno ponašanje Kalleta u zadnje vrijeme prema pojedinim igračima....
U svakom slučaju strašno loša vijest, jer je Sammer donio dodatni pobjednički mentalitet u klub i nakon sezone sa 3 druga mjesta (2012.) imali smo odmah u njegovoj prvoj sezoni triple-sezonu...
Matthias Sammer raskida ugovor s Bayernom i napušta poziciju sportskog direktora. Do raskida je došlo zajedničkim dogovorom.
Sada se špekuliše da li Sammer to čini zbog bolesti (iako su zadnje informacije govorile kako se Sammer uspješno oporavio) ili je došlo do određenih razmimoilaženja u mišljenju sa ostatkom uprave. Ne bi čak ni to bilo čudno, s obzirom na sjajno ponašanje Kalleta u zadnje vrijeme prema pojedinim igračima....
U svakom slučaju strašno loša vijest, jer je Sammer donio dodatni pobjednički mentalitet u klub i nakon sezone sa 3 druga mjesta (2012.) imali smo odmah u njegovoj prvoj sezoni triple-sezonu...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
Švercer otjera Sammera.
Haman se bunio kako se previse trosi, a evo vidimo pocela raspodaja, idu Gotze, Hojbjerg, Benatia..
Nece biti iznenadjenje ako prodaju npr. Alabu ili Lewu.
Haman se bunio kako se previse trosi, a evo vidimo pocela raspodaja, idu Gotze, Hojbjerg, Benatia..
Nece biti iznenadjenje ako prodaju npr. Alabu ili Lewu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.