FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jun 2010, 13:16

GAL je napisao/la:e ovako čettitam švabama stvarno momci su izvanredno odigrali tekmu žao mi je što su englezi ispali a i onaku su bili moj sporedni favorit naravno poslije lala.švabama četitam na prolazu u 1/4 finale navijat ću za njih protiv cigana argentinaca.raja jel ovo sve gotovo u vezi coentraa. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ni blizu. :? :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 28 jun 2010, 16:55

arjeeeen robbbbbeeen :D

gdje taj messi,rooney je ispao

ako robben odvede holandiju do titule onda mislim da bi trebao biti izabran za najboljeg igraca svijeta,jer ovo sto je pokazao ove godine je nevjerovatno

messi ili robben :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 jun 2010, 17:20

Ma Robben ono baš easy postignu gol. Vidi se da je daleko najbolji igrač Nizozemske. I još nije 100% spreman.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 jun 2010, 17:50

Tek su mu 26 godine, najbolje godine za igru. Biti će on ako Bog da najbolji, i sada je među 5 najboljih igrača na svijetu. ;)

Klare

Post Postao/la Klare » 28 jun 2010, 17:56

On bi do sada sigurno i bio najbolji igrač da ga povrede cijelu karijeru nisu mučile.Svaka čast Robbenu, ali komentator na FTV, pa ono je katastrofa, na jednoj državnoj televiziji. čovjek ne zna dvije sastaviti.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 28 jun 2010, 18:13

Klare je napisao/la:On bi do sada sigurno i bio najbolji igrač da ga povrede cijelu karijeru nisu mučile.Svaka čast Robbenu, ali komentator na FTV, pa ono je katastrofa, na jednoj državnoj televiziji. čovjek ne zna dvije sastaviti.
fakat si upravo za komentatora koji je ono covek nesposobnjakovic,,,bitno je da je roben nastavio zabijati polako se vraca ponovo u formu nakon ozljede ,,,
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jun 2010, 19:45

Opet mali celavi pogadja. Perfektna sezona se nastavlja. 8-) 8-)

Sto je najsmjesnije, svaki put na isti nacin zabije gol.... :lol: :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 jun 2010, 23:48

Mnogo puta sam napisao da neću više pisati, i opet sam se vraćao, no sada je to zaista tako. Prodao sam Neutrala, vjerovali ili ne ;)

Želim se svima zahvaliti na forumu za vođene diskusije, za lijepe trenutke , te uživanju na ovoj temi. Neki su sada sretni, neki možda i nisu, no siguran sam da će se neki sjećati mene kao jednoga od vas, navijača Bayerna Munchena.

Želim vam mnogo sreće u životu, na forumu i u vašem poslu , te mogu ponosno napisati da mi je bilo zadovoljstvo s vama biti dio ovoga sportskoga foruma.

Hvala i za ss.ba kao forumu, i svim članovima istoimenog.

Posljedni post Neutrala aka Rz88 na ovome forumu . Peace. 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jun 2010, 23:51

Jbg brate steta sto nas napustas,sretno ti dalje u zivotu. :cry: :cry: :cry:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 jun 2010, 23:54

omerbavarac je napisao/la:slika

:D :D
Ne zna se koja je polovica ruznija ...

@Neutral - Sretno ti bilo ;)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jun 2010, 00:02

Genghis je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:slika

:D :D
Ne zna se koja je polovica ruznija ...

@Neutral - Sretno ti bilo ;)
Ma sta ti znas???

Neutral, sretno u zivotu. ABD da zavrsis zapoceti posao na skolskom planu, i da se opet nekad vratis medju raju.... Sve najbolje. ;)

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 29 jun 2010, 00:04

Čuj prod'o Neutrala. Baš me zanima ko to ne zna napraviti profil pa isti mora kupovati?! :lol:

Sad će i @Hare prodati svoj profil, zatim @Paja svoj i ode sve u helać.

Da ne bude totalni off, moram ponovo reći da je Demichelis najslabija karika u Munchenu(da, računam tu i Munchen 1860 :mrgreen: ).

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 jun 2010, 00:05

Ej ebiga Robi, zar opet??? :( :(

Nikad ne reci nikad!
Vom Jäger zum Gejagten

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 29 jun 2010, 00:11

Koliko si uzeo para za acc? Moze i na pm :lol:

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 29 jun 2010, 00:17

Neutral je napisao/la:Mnogo puta sam napisao da neću više pisati, i opet sam se vraćao, no sada je to zaista tako. Prodao sam Neutrala, vjerovali ili ne ;)

Želim se svima zahvaliti na forumu za vođene diskusije, za lijepe trenutke , te uživanju na ovoj temi. Neki su sada sretni, neki možda i nisu, no siguran sam da će se neki sjećati mene kao jednoga od vas, navijača Bayerna Munchena.

Želim vam mnogo sreće u životu, na forumu i u vašem poslu , te mogu ponosno napisati da mi je bilo zadovoljstvo s vama biti dio ovoga sportskoga foruma.

Haj drug ne kaki hahahahaha :mrgreen:
Pitanje je vremena kad ces vratiti.

Kvota da se vraca za 5-7 dana- 8,40
Kvota da se vraca za 7-14 dana 5,35
Kvota da se vraca najkasnije za mjesec dana 3,00
Kvota da se nikako ne vraca 15, 95 (ovo ko kad puknes X na kosarku :mrgreen: )

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jun 2010, 00:25

ribery je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Mnogo puta sam napisao da neću više pisati, i opet sam se vraćao, no sada je to zaista tako. Prodao sam Neutrala, vjerovali ili ne ;)

Haj drug ne kaki hahahahaha :mrgreen:
Pitanje je vremena kad ces vratiti.

Kvota da se vraca za 5-7 dana- 8,40
Kvota da se vraca za 7-14 dana 5,35
Kvota da se vraca najkasnije za mjesec dana 3,00
Kvota da se nikako ne vraca 15, 95 (ovo ko kad puknes X na kosarku :mrgreen: )
Sada sam ja ovdje, nema vraćanja kada sam promjenio pass.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jun 2010, 00:27

A za koga novi Neutral navija?? :? :?

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 29 jun 2010, 00:32

omerbavarac je napisao/la:A za koga novi Neutral navija?? :? :?
mislim da nas malo zahebava al' hajd :) djecije radosti :mrgreen:

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 29 jun 2010, 05:12

Sve najbolje rz88, glupo mi je to sto se oprastas pa se vracas kao da ti je ovo zivot, ali izgleda ti si se bas zarazio ovim forumom :lol: Ja sam ovdje jedan od starijih membera koji su se reg, znam odlutati nekad i nebude me nekoliko dana i rijetko ulazim u diskusiju jedino kad ocu nekog da podj*****em :D Kako smo mi bavarci i nijemci najaci :lol: Hehehe ali i to slabo u zadnje vrijeme, nego ja sam skreno sad totalno :P Zelim ti sve najbolje u zivotu, i nadam se da ovo nije istina da si prodao acc i da ces nam opet navratatiti a i ako jeste napravi novi acc i siguran sam da ces ga opet prestici u broju postova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nazalost sve vise ozbiljnih membera napusta site secer :( ti i mnogo drugih a ostaju balavci cast izuzetcima ali tako mi se nekako cini :|

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 jun 2010, 11:15

geronimo je napisao/la:Teta Mulija se ne sali. :D Ovo danas je bilo vise nego bezobrazno s njegove strane.
ej?
kako me pamcenje sluzi, do prije par mjeseci vam je bio kloc, kanta, taraba, opruga, hulahopka..., i kako sve ne.
kad je seco zborio da ce taj mulijac biti igracina, niste me slusali.
eto, sluso me je olandjanin pa je postao trener bayerna... :)
dakle, slusaj me i smijesi ti se klupa bavarskog diva. 8-) :lol:
inace, u planu mi je selidba na temu o nasoj reprezentaciji!
ocu da objavim rat svima onima koji misle da dzeko i misimovic trebaju igrati u prvoj postavi najjace repke na balkanu a bome i sire.
:twisted:
ps
ovima koji govore kako ce roben mozda postati najbolji igrac svijeta cu poruciti da cute kad nemaju sta pametno za reci! :evil:
roben je trenutno najjaci igrac u zemlji lavova i crnaca. zar cemo ga porediti s pingvinom mesijem, smijesnim ronaldom i ostalim beracima banana ala nase komsije?
koji je to jaci?
olandiju moze izbaciti samo njemacka jer ima igrace koji umiju zaustaviti super-silu kakav je roben. yebga, robi nece dati 100% da ne napravi smijesnim kolegu stajgera.
osim toga, kralj se muci igrajuci sa klocevima i poluigracima ala arsenalov baletan van persi, pa i pored te otezavajuce okolnosti protivnicke odbrane pravi smijesnim.
dakle, roben je najjaci igrac na svijetu ako sa spiska izbacim bilala koji je trenutno van stroja.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.