Rona uz Božiju pomoć uzima

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Dobraflwz je napisao/la:
Vremena za stvaranje "napadačke igre" u reprezentaciji je jako malo i logično da se sve više reprezentacija odlucuje na nesto drugo kako bi ostvarili neki rezultat na turniru.KpbKaka22 je napisao/la:Ne pamtim godinama ,u parnoj godini kad se igraju velika natjecanja i liga prvaka,da se ovako serevo prolazi do finala ,treba se malo zapitati i vidit isplati se uopce vise igrati napadacki ,teziti nekoj kreativnoj igri,jer izgleda da bunkeri i slicne igrice drze srecu i prolaske pitanje dalje ,pa Grcka 2004 jest da je igrala antinogomet,ali po meni ljudi su se borili ,Karisteas je reseto protivnike ko na traci ,onaj kapetan Zakorakis se pokazo ko najbolji igrac Eura,jer ne moze biti sreca dvaput dobiti domacina tj. glavnog favorita turnira.Ove godine u lp se Realu posralo nemoguce ,imali su taku srecu,a nikakvu igru dosli su do naslova ne pamtim kad je neko sretnije osvojio,sada Portugal koja tuga u utakmici protiv Hrvatske (sto im je digla najvise samopouzdanje kad izbacis onaku ekipu ) ne predjes centra ,Hrvatska pet sest sansi pogade stative oni onakvim golom prodju dalje ali eto,izgleda da je to neka buducnost nogometa,ko sto neko kaze sve to neko gleda odzgara i vraca ,mislim hoce li se ikad to Hrvatskoj vratiti,Bec 121,Lens 117..Francuska je zasluzeno dosla do finala,ali ko sto objasnih nema pravde u nogometu,Portugal prvak evrope.
Sto se Matuidi duhnoFrankie je napisao/la:![]()
Uokvirit ovaj post jedini normalan hahasoccerfan je napisao/la:Moj favorit je ispao tako da ne navijam ni za jedne nesto previse. Samo dobra tekma (po mogucnosti penali da odluce) i neka pobjedi bolji i onaj koji ima vise srece. Volio bi da Portugal uzme zbog Rone, a s druge strane bilo bi mi drago zbog naseg Zironje i Griezmana koji je prekucao ovo EP. Elem sretno pa kome opanci kome obojci.
Dobija veceras Portugal na isti fazonSlevinKelevra je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.