FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2016, 19:04

Testo je napisao/la:
pitic je napisao/la:Razlozi :?:
odbrana šuplja ko švicarski sir.
Gdje je to bio link?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 jul 2016, 19:04

Gdje je bio prenos.?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 jul 2016, 19:06

pitic je napisao/la:
Testo je napisao/la:
pitic je napisao/la:Razlozi :?:
odbrana šuplja ko švicarski sir.
Znači ista boljka kao i prošle sezone.
Jos samo da odu ova dvojica pa da ponovimo proslu sezonu ili mozda da pokusaju rekord neki oborit tipa ispadanje iz lige??? Mogu oni to, ne sumnjam...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 jul 2016, 19:11

takooo je breeee :beba:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 10 jul 2016, 19:13

FrancescoTotti je napisao/la:takooo je breeee :beba:
slika
:bow: :bow: :bow:
i sudija se ibreti :D
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 jul 2016, 19:16

Semafor iza igrača kao nedavno što je bio u Bijeljini :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 jul 2016, 19:21

FrancescoTotti je napisao/la:takooo je breeee :beba:
slika
Nama nema većeg pojačanja od ostanka Lava našeg! MOLIM TE OSTANI MAJSTORE! :pray:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 10 jul 2016, 19:22

Znate vi da je suplja, gledali. Hahahaha, joj J*** ti sudija majku.
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 10 jul 2016, 19:26

franklampard8 je napisao/la:Znate vi da je suplja, gledali. Hahahaha, joj **** ti sudija majku.
J*** ti zeno mater :crazy:

Ingram
Kontakt:

Post Postao/la Ingram » 10 jul 2016, 19:30

Karaj strumfetu kurvu najvecu :bih:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 10 jul 2016, 19:43

Čestitke danas na pobjedi.
Ove akademce koji neće dobijati veću minutažu, odlično bi bilo poslati ih na posudbu u Olimpik.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 10 jul 2016, 19:44

nije najavljen u prvoj postavi, ali ovdje se vidi da je kadusic zapoceo utakmicu, igrac sa brojem 3, vjerovatno je hodzic ispao iz kadra za ovu utakmicu

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 jul 2016, 20:08

I nama Duljević kapiten pored živog LAVA...

slika

slika

slika

:salut: :salut:

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 10 jul 2016, 20:11

KenChoo je napisao/la:
Moje viđenje današnje tekme, odnosno viđenje igrača.

PAVLOVIĆ - I mnogo puta prije je pokazao da ima ogroman kvalitet i iskustvo. I danas je bio na visini zadatka, a isto tako smatram da je on bio kod prvog gola, da bi možda odbranio onaj udarac, tačnije bolje se postavio od Adija.

ADILOVIĆ - Solidan, mislim da se morao bolje postaviti kod prvog kola, ali eurogol nema šta. Imao još jednu dobru intervenciju, ali djeluje mi skroz nesigurno. Verzija Bandovića, ali biti će drugi golman, tako da nema brige.

KOVAČEVIĆ - Među najboljim danas, po meni. Siguran, ne petlja, stamenit, dobar u skoku, borben i hladnokrvan, što mi se kod njega posebno sviđa. Definitivno zaslužuje mjesto u odbrani.

NOVAKOVIĆ - Korektan nastup, nekoliko dobrih intervencija, dobar u skoku... Imao je nekoliko grešaka, ali ništa strašno. Mislim da nije ni blizu onome kako su ga ovdje opisivali, ali hajde, to je kod nas standardno.

KADUŠIĆ - Sasvim korektan nastup. Borben, agresivan, brz, ali 'opao' je u drugom dijelu. Mislim da bi se on trebao testirati na krilu, jer ima muda da krene naprijed.

ALMIR - Dokazao zašto je reprezentativac i zašto ima povjerenje Baždareviča. Nekoliko sjajnih prodora, korektan u odbrani, brz i jak na lopti. Da je bilo malo sreće, mogao se upisati u strijelce (pogodio prečku). Moje mišljenje je da bi trebao samo poraditi na centaršutevima.

RUSTEMOVIĆ - Meni se danas pravo svidio. 'Ratnički' raspoložen kao i uvijek, par dobrih poteza. Sredina je mnogo propala njegovim izlaskom. Nije zaslužio mnogobrojne uvrede od pojedinaca, vrlo zahvalan igrač.

SARIĆ - Elvis je danas bio sjajan. Borben, jak, agresivan, trkački sjajan, brz, tehnički potkovan pravo. Smatram da bi mogao biti među najboljim pojačanjima, ako ne i najbolje, ali sačekati ćemo novu sezonu, pa suditi.

DULJEVIĆ - Korektna partija, ali smatram da on može još bolje. Nekoliko sjajnih prodora, brz, tehnički sjajan, treba iskorisiti potencijal u novoj sezoni, ako ostane, mislim da hoće. Mnogo očekujem od njega.

ČETKOVIĆ - Nije bio baš na nivou, ali pozicija koju je igrao i nije baš za njega. Trudio se, ali nije išlo, Bože moj. Očekujem od njega mnogo naredne sezone.

AMER - Jedini igrač koji me nije dojmio danas. Trudio se i trčao, ali nije to to. Fulio je i onu jednu dobru šansu u prvom poluvremenu. Može on mnogo mnogo bolje.

AHMETOVIĆ - Sjajan danas. Mnogi mu uzimaju onu grešku kod drugog gola, ali šta je tu je. Odigrao sjajan meč. U skok igri mu niko ništa ne može, puno trči, traži lotpu, spušta, odigrava, razigrava i ima dobru tehniku, s obzirom na visinu. Iako sam prizanjem bio skeptičan oko njega (nisam ga poznavao dobro), ali mislim da će biti sjajno pojačanje. Samo naprijed!

BALIĆ - Vrlo dobar. Jak, odlikuje ga i dobar ubačaj, što nam je trebalo. Osim greške kod onog starta, sve je dobro odradio. Spada u one igrače od kojih očekujem najviše i imam pozitivan osjećaj u vezi njega.

HUSEJINOVIĆ - Premalo je igrao, ali imao je par finih pasova. Stalno se nudio i tražio loptu. Njemu još dosta treba da se vrati u formu, ali daj Bože da tako bude, niko sretniji od mene ako se desi njegov preporod. Treba se on još stesati..

MIHOJEVIĆ - Nije bio mnogo puta u posjedu lopte, pa se ne može dati neki realni sud. Meni lično, poslije Benke, najdraži igrač. Velika nepravda bi bila ako ove sezone ne dobije minutažu koju zaslužuje, a po meni, svojim radom, trudom, strpljenjem i znanjem je zaslužuje, i to dobro. Nadam se da će dobiti svoje mjesto u startnih 11.

HODŽIĆ, RADOVAC i HERIĆ - Nemam neku procjenu, jer su dobili relativno malo minuta u igri. Dušan mi je pravo drag i nadam se da će biti dobar kao i u Radniku. Od Radovca očekujem bolje partije, a od Herića napredak.
Neka moja procjena momaka. Mnogo faktora je isto tako uticalo na današnju tekmu, ali neću više da dužim. Podrška Almiru i igračima! :bih:
Otprilike da ne pišem isto, slažem se uglavnom. Samo bih dodao da sam ja zaista zadovoljan nastupom Sarića, mislim da je on igrač koji nam je trebao, odlično povezuje linije, siguran na lopti, dobar i agresivan odbambeno, sve pohvale uglavnom. I još da napomenem da mi se ovaj Balić čini nekako pravo nesiguran u defanzivi, barem do sad što sam uspio vidjeti.

Drugi gol koji smo primili je jednostavno nešto na čemu mora da se poradi, ako mislimo unaprijediti igru za nešto više od prošle godine. Jednostavno, jel' završimo utakmicu u glavi i neka lopta završi u našoj mreži. Bilo da privodimo tekmu u našu korist, bilo da gubimo, to se ne smije dešavati. Dalje, koliko god se trubilo o odbrani, sama po sebi nije toliko loša, koliko mi se čini da je neuigrana, tj. da je neuigrana defanzivna postavka cijele ekipe. Veznjaci kao da uopšte ne učestvuju, ako učestvuju jedan ganja, drugi čeka da on nešto, razgleda... naprosto se ne zna gdje koji trči kad je lopta u protivničkom posjedu na određenom dijelu terena, dakle, uvijek ostaje iza lopte ili ide prema njoj bez da pokriva slobodnu stranu, što mi uopšte nije jasno, isto djeca. Krila ako brane, brane do pola i onda čekaju bekove da dođu bez obzira jel' su iza protivničkog gola. Kako god, moramo naučit cijelu ekipu da stoji defanzivno kad treba, da se pravilno kreću u kontri. Samo kod nas možeš vidjeti, recimo u minuloj sezoni bezbroj puta Benko zaganjava, i niko apsolutno niko se ne trza da stane uz slobodnog igrača, krila da se vrate iza pokriju slobodan prostor, ma jok, samo se šetkaju pa eto, ako šta bude... Elem, ne toliko loše prvo poluvrijeme jučer, protiv fizički uvijek jakih Rusa (jebote ne kontam kako nikad niko od naših ekipa ne može da se spremi fizički k'o ovi evropejci), nije toliko loše ni izgledalo. Da budem iskren, priželjkivao sam minimalan poraz, da nas ne ubiju u pojam, a i mi da zbog pripremne ne mislimo da smo dobri. Utakmicu danas, niti sam gledao, niti mislim da treba komentarisati, vjerovatno je to bio neki dodatni trening, sa dosta izmiješanom ekipom, gdje igra nije ličila ni na što i gdje se uzelo onako na snagu par pojedinaca. Što se tiče svega, red da se već sastavi jedanaest koji treba da krenu u PL i da se forsiraju maksimalno i na treninzima i tekmama, da se koliko toliko skontaju, nema se više vremena za ekspermentisanje. Ekspermenti i česte izmjene su nam se obile o glavu prošle godine. Nama fali ekipa, jedna klapa koja se dobro poznaje i gdje pojedinci rade za ekipu i jedni za druge.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2016, 21:15

Sarajlijica1946 je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:Znate vi da je suplja, gledali. Hahahaha, joj **** ti sudija majku.
**** ti zeno mater :crazy:
:lol: Najjaci smo mame mi moje :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

kositikosamja
Kontakt:

Post Postao/la kositikosamja » 10 jul 2016, 21:31

pitic je napisao/la:
PerryFred je napisao/la:Maribor B je trećeligaš. Većina igrača 1995. godište i mlađi.
95 godište, taman da se Radovac kali protiv godinu starijih od sebe.
Ašto ga ti ne voliš u pm, samo me zanima imas li ti u zivotu uspona i padova?? Momak je odlican, sta bi rekao za Duljevica, ovo je sramota za nas klub, za naciju nasu, SRAMOTA!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 10 jul 2016, 21:43

Jesu li ovi bili u rangu onog Novog Grada?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 jul 2016, 22:56

Ko nije danas dosao, propustio je termin pun majstorija i brutalnih startova! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 10 jul 2016, 23:09

joker90 je napisao/la:Ko nije danas dosao, propustio je termin pun majstorija i brutalnih startova! :kafa:
:kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 jul 2016, 23:36

slika

:salut: :kralj:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, MSOZ101, nedimmmm1337, Sazg, Sheyi, skoJaa i 40 gostiju.