PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

JovanGeca
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la JovanGeca » 10 jul 2016, 20:04

MortemHz je napisao/la:
JovanGeca je napisao/la: Jeste bili veliki klub u Jugoslaviji, da li ti mislis da je FK Sarajevo bio velikan te lige? I da li mislis da to i ostali misle?
Ne bih rekao bas velikan posto to mjesto pripada Crvenoj Zvezdi ali odmah poslije cetvorke sa Vojvodinom posto smo imali isto titula (pravih titula, ne ono sto ti pikas) te smo dijelili to mjesto. Mislim da smo bili godinu vise u prvoj ligi a oni imali vise bodova na kraju ono zbirno ali nije ni bitno. Igrali smo veoma zapazenu ulogu te smo ubjedljivo najveci klub koji dolazi iz BiH u to vrijeme bili, Velez poslije nas.
Ne pripada ni Partizanu? Dinamo, Hajduk? Aj sad dodaj titule kupova i onda zbroji i oduzmi sve i doci ces do racunice da je ta velika cetvorka bila daleko svjetlosnim godinama ispred svih ostalih klubova.
MortemHz je napisao/la:To je ono gdje je Sloboda igrala oko 25 godina u drugoj ligi. Nemam nista protiv toga jer niste jedini i jer imate kakvu takvu tradiciju ali tako blatiti moj klub kad tvoj nije uradio nista za skoro 100 godina (cak niste bili ni stabilni prvoligasi) je u neku ruku jadno i smijesno.
Od 1969 je Sloboda Tuzla bila stabilan prvoligas. Spomenuo si da nismo bili stabilni prvoligasi, a da ste vi igrali veoma zapazenu ulogu. Pa evo i statistika(bez zadnje godine, jer se tu 10.kola nije odigralo uopste i registrovane su utakmice 3:0 zbog rata u BiH):

slika

Ako laze koza, ne laze rog.

PS: Rodjeni halalite, bice i vas kad se vratite nazad :salut:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2016, 20:19

Sto i dalje dokazuje sve sto sam ja rekao posto se fudbal u Jugoslaviji ne igra od 1969 godine (Sloboda je igrala 25 godina u nizim ligama). Statistika i usporedba klubova nije bitna jer jedni imaju trofeje i nesto su uradili dok drugi nisu. Da ne spominjem opet mnogo mnogo duzi ''staz'' u prvoj ligi. Ti ne mozes izbrisati neke cinjenice iako bi to volio, to je tako bilo i prihvatit ces ih jednom. Opet ponavljam, necu kriviti gradove, drzave, religije, ljude i ostalo kao ti jer smo bili iza cetvorke u Jugoslaviji. To je tako bilo i ja sam ponosan na to, na najvecu historiju u citavoj Jugoslaviji sto se tice klubova iz BiH. Velika je stvar biti odmah iza cetvorke sa Vojvodinom posto je nasa liga bila jedno vrijeme 4. najjaca u Europi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 10 jul 2016, 20:38

MortemHz je napisao/la:Sto i dalje dokazuje sve sto sam ja rekao posto se fudbal u Jugoslaviji ne igra od 1969 godine (Sloboda je igrala 25 godina u nizim ligama). Statistika i usporedba klubova nije bitna jer jedni imaju trofeje i nesto su uradili dok drugi nisu. Da ne spominjem opet mnogo mnogo duzi ''staz'' u prvoj ligi. Ti ne mozes izbrisati neke cinjenice iako bi to volio, to je tako bilo i prihvatit ces ih jednom. Opet ponavljam, necu kriviti gradove, drzave, religije, ljude i ostalo kao ti jer smo bili iza cetvorke u Jugoslaviji. To je tako bilo i ja sam ponosan na to, na najvecu historiju u citavoj Jugoslaviji sto se tice klubova iz BiH. Velika je stvar biti odmah iza cetvorke sa Vojvodinom posto je nasa liga bila jedno vrijeme 4. najjaca u Europi.
ti si jedan dobar i pametan momak. sto se spustas na taj nivo da odgovaras tom mladicevom obozavatelju?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 10 jul 2016, 20:41

MortemHz je napisao/la:Sto i dalje dokazuje sve sto sam ja rekao posto se fudbal u Jugoslaviji ne igra od 1969 godine (Sloboda je igrala 25 godina u nizim ligama). Statistika i usporedba klubova nije bitna jer jedni imaju trofeje i nesto su uradili dok drugi nisu. Da ne spominjem opet mnogo mnogo duzi ''staz'' u prvoj ligi. Ti ne mozes izbrisati neke cinjenice iako bi to volio, to je tako bilo i prihvatit ces ih jednom. Opet ponavljam, necu kriviti gradove, drzave, religije, ljude i ostalo kao ti jer smo bili iza cetvorke u Jugoslaviji. To je tako bilo i ja sam ponosan na to, na najvecu historiju u citavoj Jugoslaviji sto se tice klubova iz BiH. Velika je stvar biti odmah iza cetvorke sa Vojvodinom posto je nasa liga bila jedno vrijeme 4. najjaca u Europi.
Pa igrala je Sloboda i prije 1969 u prvoj ligi, nekoliko puta, ali od 1969 je bila stabilan prvoligas. Trinaesta (13.) je na vjecnoj listi klubova iz Jugoslavije sto je definitivno dokaz da je bila stabilan prvoligas gledajuci ligu od starta i klubove koje su nastupali u njoj. To si ti osporio.

Sa druge strane, Sloboda je igrala 25 godina u prvoj ligi, a ne samo od 1969. Prvenstvo je krenulo od sezone 46/47. To je takodjer flop u tvom pisanju, "realnom" iz sarajevskog ugla. Ako laze koza, ne laze rog.

Takodjer moram reci, da veoma zapazenu ulogu ne igraju timovi koji jedne godine budu prvi a odmah sljedece godine se bore za opstanak. Zapazenu ulogu igraju timovi koji su konstantno negdje pri vrhu, a vi tu konstantu niste imali.

Od 1969 na ovamo je FK Sloboda imala konstantnije rezultate od FK Sarajeva, kao sto i statistika pokazuje.

Zalis se sto ti neko omalovazava tvoj klub, a ti prvi lazes, svjesno ili nesvjesno, jer Sloboda nije igrala 25 godina u drugoj ligi i FK Sarajevo nije igrao veoma zapazenu ulogu u toj ligi, pogledaj statistiku.

Svakako ako je nesvjesno, ocekujem izvinjenje.

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 10 jul 2016, 20:42

postoji li negdje neka statistika o klubovima koji u svojoj istoriji nikad nista nisu osvojili? zna li se ko je drugi u svijetu, i postoji li mogucnost da u slijedecih 50 godina stignu slobodanku, ako ovi nedaj boze nesto osvoje?? :kafa:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 10 jul 2016, 21:00

admirr je napisao/la: ti si jedan dobar i pametan momak. sto se spustas na taj nivo da odgovaras tom mladicevom obozavatelju?
Krupne lazi i sitne uvrede sarajevskog sibicira, mladica admirr-a. Mladic je sarajevska skola, tu se skolovao pa se zapitas, ko ce sljedeci biti takav :geek:
slika

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 10 jul 2016, 21:05

Post je postao/la JovanGeca, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 jul 2016, 00:10

JovanGeca je napisao/la:Dr.Evil/Mocmahale i njegov Mini me/ admirr :urnebes:

slika
Duša naša kako postaje simpa, de ba jos koji gif ovo s slikama slabo ždere vodu.
Kako skola?
Gifko Gifić naš :thumbup:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 11 jul 2016, 00:24

Toliko o Mortemu, korektnom maksimalno. Nema trunke stida, da obori glavu i kaze pogrijesio sam :oops:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jul 2016, 01:29

JovanGeca je napisao/la:Toliko o Mortemu, korektnom maksimalno. Nema trunke stida, da obori glavu i kaze pogrijesio sam :oops:
Nisam bio kuci. Druze, vidi jednu stvar. Ti si mentalno zaostao (bez uvrede naravno, to je jednostavno tako). Ti si fasista a i pritom si islamofob i mnogo si ispada mrznje imao prema ljudima koje mrzis. Postovi se mogu izvaditi ako ih Aleksandar nije obrisao. Tebe podrzava jedan jedini covjek a svi su te normalni tuzlaci tjerali kao sto si i sam dva ili tri puta rekao da napustas forum jer su te drugovi izdali. Oni jednostavno ne zele da ih islamofob i fasista bruka ovdje kao sto su mnogi tako pisalo. Taj covjek koji tebe podrzava je pisao kako Vedran i Mirza trebaju goriti u paklu ili nesto na taj fazon, da im je dobro tamo, kako god. Tebi ovo nista ne govori? Dokazao sam ti i predstavio ovdje dokaze svaki put kad si slagao a sad ti trazis neko izvinjenje, ja kao pogrijesio negdje? Ne zanima me bolan je l' Sloboda igrala prije 1969, ja sam ti rekao sto se tice komplet Jugoslavije da nemaju nijedan trofej i da su igrali otprilike 25 godina u nizim ligama, gore-dole dok je Sarajevo najveci BiH klub tada bio pa poslije njega Velez pa onda Zeljeznicar i Borac. Sve cinjenice koje ti ne mozes obrisati i koje ce zauvijek ostati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jul 2016, 01:54

Opet oni sebi hoce da prisiju trofej. Halo ba, imate 0 (NULA) trofeja!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jul 2016, 01:56

MortemHz je napisao/la:
JovanGeca je napisao/la:Toliko o Mortemu, korektnom maksimalno. Nema trunke stida, da obori glavu i kaze pogrijesio sam :oops:
Nisam bio kuci. Druze, vidi jednu stvar. Ti si mentalno zaostao (bez uvrede naravno, to je jednostavno tako). Ti si fasista a i pritom si islamofob i mnogo si ispada mrznje imao prema ljudima koje mrzis. Postovi se mogu izvaditi ako ih Aleksandar nije obrisao. Tebe podrzava jedan jedini covjek a svi su te normalni tuzlaci tjerali kao sto si i sam dva ili tri puta rekao da napustas forum jer su te drugovi izdali. Oni jednostavno ne zele da ih islamofob i fasista bruka ovdje kao sto su mnogi tako pisalo. Taj covjek koji tebe podrzava je pisao kako Vedran i Mirza trebaju goriti u paklu ili nesto na taj fazon, da im je dobro tamo, kako god. Tebi ovo nista ne govori? Dokazao sam ti i predstavio ovdje dokaze svaki put kad si slagao a sad ti trazis neko izvinjenje, ja kao pogrijesio negdje? Ne zanima me bolan je l' Sloboda igrala prije 1969, ja sam ti rekao sto se tice komplet Jugoslavije da nemaju nijedan trofej i da su igrali otprilike 25 godina u nizim ligama, gore-dole dok je Sarajevo najveci BiH klub tada bio pa poslije njega Velez pa onda Zeljeznicar i Borac. Sve cinjenice koje ti ne mozes obrisati i koje ce zauvijek ostati.
:D Oholo :lol:

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 11 jul 2016, 02:04

MortemHz je napisao/la:
Bjezis sa teme, jer si potpuno pao a na jadan nacin se pokusavas izvuci. Ali da podvucem, nije 25 godina u drugoj ligi, nego 20. Razlika samo u 5 godina.

Drugo, FK Sloboda otkad je postala stabilan prvoligas, je imala daleko konstantnije rezultate od FK Sarajeva i od FK Zeljeznicara u ligi, a period od preko 20 godina nije mali.
(pogledaj statistiku)

Trece i bitno, je da pises da je FK Sarajevo igralo veoma zapazenu ulogu u Jugoslaviji. Ajd sad pogledaj koliko ste kupova uzeli i na kojim ste mjestima zavrsavali i uporedi sa drugim ekipama.

I opet na kraju laz. Titula kupa prvoligasa je svakako titula. Mozemo reci da je bilo drugo kup takmicenje, ali to ga ne cini nepostojecim. U Engleskoj svaki tim u svoje titule ubraja i League Cup, jer je to takmicenje organizovano od FA, kao i kod nas od saveza.

Uz duzno postovanje Borcu i njihovom osvajanju trofeju kupa marsala tita kao jedini drugoligas, koji je to uspio, Borac je odigrao 11 sezona manje u ligi od nas i iza nas je na vjecnoj listi.

Islamofob? Vidis ti ne kontas, da u jednoj multietnickoj zemlji a pogotovo u gradu koji je stvarno interkulturan poput mog, gdje ljudi zive jedni sa drugima a ne jedni pored drugih, ljudi se sale oko stvari koji su mozda tabu tema u jednokulturalnoj sredini poput tvoje.

Tvoje insuinacije i uvrede necu komentarisati, da se ne bih zatrovao mrznjom poput tebe. Mozda je to i do tvoje sredine.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jul 2016, 02:05

@jovo dok je nas zivih necete sebi prisiti trofej!

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 11 jul 2016, 02:10

Sabinho je napisao/la:@jovo dok je nas zivih necete sebi prisiti trofej!
Ko tebe pita? :lol:

Ima institucija zaduzena za to.

Malo me ovo podsjeca na poricanje presude haskog tribunala, institucije zaduzenu u toj oblasti. Ne znam, eto, pa ti razmisli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 jul 2016, 02:11

Danas ni portal nece raditi, mislim da bi bilo lijepo da i ova tema odmori jedan dan. Pogotovo zbog ovog debila koji ovdje citira Dobricu i pise o monstrumima koji su i prouzrokovali ova stradanja! Toliko..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jul 2016, 02:18

joker90 je napisao/la:Danas ni portal nece raditi, mislim da bi bilo lijepo da i ova tema odmori jedan dan. Pogotovo zbog ovog debila koji ovdje citira Dobricu i pise o monstrumima koji su i prouzrokovali ova stradanja! Toliko..
Slazem se. :(

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 jul 2016, 02:23

Saugaj ga gargamel. Opali ti MortemHz klempu :urnebes:
Koji muflon pretvoren u tocilo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 jul 2016, 02:46

De ba Franto odmori makar danas, yebla te titula.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 11 jul 2016, 06:01

slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.