Olimpik Sarajevo

kelner
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la kelner » 27 jun 2010, 17:39

čamac je napisao/la:Fin si momak i naš. Ne bih s tobom polemisao pogotovo na ovoj temi (možemo nastaviti na pm), ali nemoj brate porediti Čelzi i Olimpik molim te. I da tačno je. Sve što danas vrijedi u fudbalu izuzuev ovih "naših" par balkanskih komunističkih "velikana" je nastalo prije '45. da ne kažem i u 19. vijeku. U 21. vijeku se mogu možda osnivati klubovi za triatlon, penjanje po zidu i ono gađanje farbom po šumama (pospan pa ne mogu da se sjetim naziva, ali čini mi se da je nešto kao paintball), ali fudbalski i to ozbiljni klubovi ipak ne.
Kakve to veze ima kad je ko osnovan,jel ih sad treba ugasiti zato sto su osnovani skoro,il zato sto su ljudi u klubu maximalno organizovani...Olimpik i Siroki su veliki plus za ovu ligu,pa Gracic je prodao Subasica za 650 000 eura,a mi najboljeg igraca lige prodajemo u Koreju,i to za duplo manje love...Treba postovati ovo sto ljudi rade,pa i ako taj Gracic namakne sebi love,neka,i zasluzio je dovodjenjem perpektivnih igraca i daljnjom prodajom.Cuj tebi je to trgovina bijelim robljem :shock: :shock: :shock: I covjek ti uopste nije uporedio Celzi i Olimpik u smislu snage,vec politike kluba da se ulazu silni novci koji ce se kad tad vratiti...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 jun 2010, 18:20

herbion je napisao/la:Utakmica sa Zeljom je pokazala da Olimpik ima veoma kvalitetnu ekipu.Prvi tim u prvoj tekmi odigrao je nakon 60 min. 1-1 sa cetiri sanse koje je teze promasiti nego dati.Druga ekipa sastavljena od 8-9 igraca koji su dosli na probu rez. je bio 1-0 za Zelju.Sve u svemu vise nego zadovoljni u klubu.Od igraca na probi samo zadovoljio Musa star 20 god.,crnac ne znam ni odakle je dosao. :D
Mislim da je to Musa koji je dosao iz Zvijezde a prije toga je bio u juniorima Zelje. To je onaj sto su govorili da je neki rodjak ili nesto Dialibi. Mozda su nam ukusi razliciti ali on nema kvalitet za Olimpika.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jun 2010, 18:46

Stole iz Bora je napisao/la:Mislim da je to Musa koji je dosao iz Zvijezde a prije toga je bio u juniorima Zelje. To je onaj sto su govorili da je neki rodjak ili nesto Dialibi. Mozda su nam ukusi razliciti ali on nema kvalitet za Olimpika.
Cuj nema ima bolan kako nema ubio se za olimpika :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 jun 2010, 08:26

pile87 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Mislim da je to Musa koji je dosao iz Zvijezde a prije toga je bio u juniorima Zelje. To je onaj sto su govorili da je neki rodjak ili nesto Dialibi. Mozda su nam ukusi razliciti ali on nema kvalitet za Olimpika.
Hajde ako ti tako kazes .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 jun 2010, 12:31

Posto nisam u toku gdje je otisao subasic i jel fakat ova vrijednost ugovora sto je neko gore napisao 650000 eura
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 28 jun 2010, 22:12

Camac se nasukao! 8-)

Papir sve trpi, zato camac@, pisi brate, samo pisi. :D

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 28 jun 2010, 22:48

Koji ću klinac balavurdiji pisati. Oni misle da se lopte počelo '95. igrati. Ko je skonto skonto.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 jun 2010, 02:34

Stole iz Bora je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Hajde ako ti tako kazes .. ;)
pile vidis da se stole brine za kvalitet olimpika :D

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 29 jun 2010, 08:15

slika

slika

slika

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 29 jun 2010, 18:50

Olimpik k'o Palermo sa ovim roze -crnim dresovima. :mrgreen:

Herbion i Malta,pogurajte varijantu da Olimpik ostane sa ovom roze -crnom varijantom,jer samo na neki bum i sa stvaranjem novog vizuelnog identiteta mozete ,marketinski i svakako drugacije,skrenuti paznju na sebe.

I oni crni dresovi prosle sezone su vam bili ok :D

Samo se nemojte vracati onoj zelenoj boji,narocito ne onoj "roletna" zelenoj :roll:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 jun 2010, 09:52

sta je sa tim subasicem jel konacno potpisao?
Cuva Bog Zelju svog!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 30 jun 2010, 10:00

Izmedju 5-10 jula odlazi u Lokeren,navodno se mijenja vlasnik kluba.Danas dolazi neki mladi reprezentativac iz Makedonije,lijevi bocni koji treba da zamijeni Subasica.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 jun 2010, 10:01

herbion je napisao/la:Izmedju 5-10 jula odlazi u Lokeren,navodno se mijenja vlasnik kluba.Danas dolazi neki mladi reprezentativac iz Makedonije,lijevi bocni koji treba da zamijeni Subasica.
:D tipicna suplja za sve nase igrace, il se mijenja trener il vlasnik il je zapelo oko para :D
Cuva Bog Zelju svog!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 30 jun 2010, 10:12

Moze biti ali sumnjam jer se ne bi uvaljivalo za ovog igraca iz Vardara a jos se placa obestecenje za njega.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 30 jun 2010, 10:20

Cottager je napisao/la:Tuzno i tuzno, Novi Grad je okrenuo leđa Olimpiku tako bezobrazno i zaboravio na klub. Klub koji nezna ni gdje igrat vise sad se susrece sa problemima kakve je "tesko" rijesiti. Graciću bi preporučio da trazi sponzore privatnike, nek nemoljaka opšitanare, jer su se pokazali!
FORZA OLIMPIK
Ti bi da privatnik dobije DZABA stadion koji je opcinsko vlasnistvo??? Haloooo...prvo vjerovatno malo odrasti,pa onda razmisli sta pises...dok je ova struktura na celu olimpika,budi siguran da Opcina Novi Grad nije luda da jednom ratnom profiteru poklanja stadion.NI U LUDILU!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 jun 2010, 10:21

herbion je napisao/la:Moze biti ali sumnjam jer se ne bi uvaljivalo za ovog igraca iz Vardara a jos se placa obestecenje za njega.
vjerovatno ce taj transfer pricekati dok se ne rijesi ovo sa subasicem
Cuva Bog Zelju svog!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 30 jun 2010, 10:31

scorpion je napisao/la:
Cottager je napisao/la:Tuzno i tuzno, Novi Grad je okrenuo leđa Olimpiku tako bezobrazno i zaboravio na klub. Klub koji nezna ni gdje igrat vise sad se susrece sa problemima kakve je "tesko" rijesiti. Graciću bi preporučio da trazi sponzore privatnike, nek nemoljaka opšitanare, jer su se pokazali!
FORZA OLIMPIK
Ti bi da privatnik dobije DZABA stadion koji je opcinsko vlasnistvo??? Haloooo...prvo vjerovatno malo odrasti,pa onda razmisli sta pises...dok je ova struktura na celu olimpika,budi siguran da Opcina Novi Grad nije luda da jednom ratnom profiteru poklanja stadion.NI U LUDILU!!!
Kada je Gracic u pitanju,prije rata bio je medju pet najbogatijih ljudi u BIH,toliko o profiterstvu i ne pricaj i ne lupaj kada ne znas.

Za ovog igraca iz Makedonije,radi se o Glisicu,star 19 godina,lijevi bocni,standardni clan U-21 i Vardara,ugovor sa Olimpikom potpisuje na tri godine i veceras je u Fojnici.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jun 2010, 10:35

herbion je napisao/la:Kada je Gracic u pitanju,prije rata bio je medju pet najbogatijih ljudi u BIH
oprostite sto upadam u rijec :mrgreen: al ovo sigurno nije...mozda da dodamo nulu :D
Mada je to skroz ne bitno za tvoju poentu...

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 30 jun 2010, 10:40

herbion je napisao/la:
scorpion je napisao/la:
FORZA OLIMPIK
Kada je Gracic u pitanju,prije rata bio je medju pet najbogatijih ljudi u BIH,toliko o profiterstvu i ne pricaj i ne lupaj kada ne znas.

Za ovog igraca iz Makedonije,radi se o Glisicu,star 19 godina,lijevi bocni,standardni clan U-21 i Vardara,ugovor sa Olimpikom potpisuje na tri godine i veceras je u Fojnici.
Prije rata nije imao za kifle,mozda malo vise od toga,ako zelis mogu ti sasvim fino i detaljno objasniti kako je preko noci dosao do statusa RATNOG i POSTRATNOG TAJKUNA!!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jun 2010, 11:51

Pa sve i da je Gracic najposteni covjek u drzavi ne vidim ni jedan razlog zbog kojeg bi grad, kanton ili drzava pravila stadion olimpiku prije Zelje ili sarajeva, Zeljin stadion ratna zona zapaljen od strane agresora simbol otpora grada Sarajeva a nije se niko u gradskoj upravi udostojio da razmisli o tome da se renovira, mladji i manji sarajevski premijerligas godina podstanar na groblju pa niko ne haje za njih, jedno vrijeme cak i bilo upitno hoce li oni svoje utakmice igrati tu ili negdje drugo, a Gracic je obecao pa nek pravi sam i onako je poluprivatni klub ne vidim razlog da neko drugi ulaze u to osim njega samog...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.