FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
**** Cesca i ostale...Dovesti onog Ozila i rahat 10 godina...Potpuno bi se uklopio u nas stil!!! 
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Jaooo,kakva bi to investicija bila.Mlad momak,21 godina,stroj od igraca,a koliko bi samo jos i napredovao u Barci.Ipak mislim da nece u skorije vrijeme zavrsiti u Barci,ali,lijepo se nadati 
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Nisam siguran, ali negdje pročitah da je on izjavio kao:"Volio bih preći u Barcu". Ali to je bilo prije par mjeseci, dakle, nije pružao ovakve partije. Naravno, ukoliko postoji šansa, mislim da bi bilo super da on dođe u Barcelonu, ali previše je to para za transfere(ukoliko će doći i Cesc i Torres), tako da...Sve u svemu, ovo bi bilo pravo pojačanje za Barcelonu, jer se vidi da Ozil posjeduje sve, te da je samo potreban još neki trener koji će njegovu realizaciju podići na još viši nivo.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ozil je rekao jos proslog ljeta cini mi se da zeli u Barcu,pa i kroz sezonu isto tako.
Yebes sve,kesirajte lovu za Ozila i mirni ste.Sta bi mu jos Guardiola uradio,ufff necu ni da pomisljam.
Yebes sve,kesirajte lovu za Ozila i mirni ste.Sta bi mu jos Guardiola uradio,ufff necu ni da pomisljam.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Takodjer mislim da je bolja opcija da dovedu Ozila nego Fabregasa, jer je prvi dosta jeftiniji, a i ima prostora da se jos razvija, dok mislim da Fabregas vec sada igra na vrhuncu svojih mogucnosti.nidjo_barca je napisao/la:Ozil je rekao jos proslog ljeta cini mi se da zeli u Barcu,pa i kroz sezonu isto tako.
Odlican igrac, sa dobrim pregledom igre, pasom, dobar tehnicar, sto je izvrstan materijal za Barce..
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
David Villa #7
Ne razumijem zasto ce Barci Ozil ili Fabregas. Dosao je novi predsjednik pa ce se vjerovatno kurciti parama ali je stvarno glupo kupovati igraca koji ce ici na klupu jer ne vidim gdje ce igrati. Ista stvar je i sa Matom ako je njegov transfer gotova stvar
- nidjo_barca
- Kontakt:
Mata nije presao u Barcelonu.
Barci nije potreban nijedan on njih,jer je vezna linija strasna.Medjutim,zbog mogucnosti povreda,a sezona je jako duga,odigra se previse utakmica,potrebno je imati veliki izbor dobrih igraca.Zato se i treba dovesti jedan,sto je i naglasio Guardiola.
Barci nije potreban nijedan on njih,jer je vezna linija strasna.Medjutim,zbog mogucnosti povreda,a sezona je jako duga,odigra se previse utakmica,potrebno je imati veliki izbor dobrih igraca.Zato se i treba dovesti jedan,sto je i naglasio Guardiola.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Mata nije potpisao za Barcu, niti mislim da ce, a veznjaka kupju kao zamjenu za Xavija koji vec polahko ulazi u godine i trebat ce mu naslijednih za jedno 2-3 godine, a i sezona je duga ima dosta ozlijeda tako ce se sve to uklopiti u sistem Guardiolinih rotacija..Keane_Roy je napisao/la:Ne razumijem zasto ce Barci Ozil ili Fabregas. Dosao je novi predsjednik pa ce se vjerovatno kurciti parama ali je stvarno glupo kupovati igraca koji ce ici na klupu jer ne vidim gdje ce igrati. Ista stvar je i sa Matom ako je njegov transfer gotova stvar
2:6 prepoznatljiv rezultat 
David Villa #7
David Villa #7
Normalno je da mu treba zamjena ali je Ozil predobar igrac da bi sjedio na klupi. To bi bila prava steta. Mislim da Barca ima nekoliko igraca koji mogu zamjeniti Xavija ili Iniestu u nekoliko utakmica. Fabregasa treba dovesti kao zamjenu za Xavija ali tek za dvije sezoneBarcelona_1899 je napisao/la:Mata nije potpisao za Barcu, niti mislim da ce, a veznjaka kupju kao zamjenu za Xavija koji vec polahko ulazi u godine i trebat ce mu naslijednih za jedno 2-3 godine, a i sezona je duga ima dosta ozlijeda tako ce se sve to uklopiti u sistem Guardiolinih rotacija..Keane_Roy je napisao/la:Ne razumijem zasto ce Barci Ozil ili Fabregas. Dosao je novi predsjednik pa ce se vjerovatno kurciti parama ali je stvarno glupo kupovati igraca koji ce ici na klupu jer ne vidim gdje ce igrati. Ista stvar je i sa Matom ako je njegov transfer gotova stvar
Idemo po Ozila
Barcelona Werderu nudi Hleba za Özila
Prema pisanju katalonskog sportskog dnevnika Asa, njemački "spielmacher" u veznom redu, Mesut Özil (21), po ukusu je Barceloninog trenera Josepa Guardiole.
U budućnosti Werderovog nogometaša Guardiola vidi kao potencijalnog nositelja igre ponajboljeg kluba na svijetu, te bi stoga volio da Katalonci osiguraju pravo prvog ponuđača za Nijemca turskog porijekla koji briljira na Svjetskom prvenstvu.
U tu su svrhu, navodi list, Katalonci Werderu spremni dati Aleksandra Hleba, koji ugovor s Barcelonom ima sve do jula 2012. godine. Özila bi Barcelona uzela za godinu dana, nakon što Özilu istekne ugovor, jer Guardiola smatra da mu još uvijek treba vremena da do kraja sazrije.
U Werder je Özil došao u januaru 2008. godine iz Schalkea osjetivši nepovjerenje kod čelnika kluba iz Gelsenkirchena.
Za očekivati je da će direktor Werdera Klaus Aloffs svakako nastojati produžiti ugovor s Özilom prije kraja iduće sezone kako bi klubu osigurao dobru odštetu za najvredniji eksponat.
Barcelona Werderu nudi Hleba za Özila
Prema pisanju katalonskog sportskog dnevnika Asa, njemački "spielmacher" u veznom redu, Mesut Özil (21), po ukusu je Barceloninog trenera Josepa Guardiole.
U budućnosti Werderovog nogometaša Guardiola vidi kao potencijalnog nositelja igre ponajboljeg kluba na svijetu, te bi stoga volio da Katalonci osiguraju pravo prvog ponuđača za Nijemca turskog porijekla koji briljira na Svjetskom prvenstvu.
U tu su svrhu, navodi list, Katalonci Werderu spremni dati Aleksandra Hleba, koji ugovor s Barcelonom ima sve do jula 2012. godine. Özila bi Barcelona uzela za godinu dana, nakon što Özilu istekne ugovor, jer Guardiola smatra da mu još uvijek treba vremena da do kraja sazrije.
U Werder je Özil došao u januaru 2008. godine iz Schalkea osjetivši nepovjerenje kod čelnika kluba iz Gelsenkirchena.
Za očekivati je da će direktor Werdera Klaus Aloffs svakako nastojati produžiti ugovor s Özilom prije kraja iduće sezone kako bi klubu osigurao dobru odštetu za najvredniji eksponat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Uhh,volim kad se prica oko ovoga
Hajde Guardiola,dovedi tog Ozila u Barcu 
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
netreba im ni jedan ni drugi.catalonia je napisao/la:Sigurno bolje riješenje od fabregasa trenutno a i puno jeftiniji
mes que un club
Henry dobio kartu u jednom smjeru
dogovoren je raskid ugovora
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hmm,logican potez uprave.Sada gore imaju Ibra i Villa,te Pedro i Bojan i Jeffren ce dobijati sve vise sansu te on ne bi bio prvi plan.miky_hz je napisao/la:Henry dobio kartu u jednom smjerudogovoren je raskid ugovora
Da li ce sada i on u AMeriku kako je i najavljivao ili ce negde drugo
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Amerika je prava destinacija za Henry-a, tamo football igraju rukama.Devil je napisao/la:Hmm,logican potez uprave.Sada gore imaju Ibra i Villa,te Pedro i Bojan i Jeffren ce dobijati sve vise sansu te on ne bi bio prvi plan.miky_hz je napisao/la:Henry dobio kartu u jednom smjerudogovoren je raskid ugovora
YNWA!
Al'on ne ide tamo da igra fudbal,vec soccer u tome je razlika.HOPLIT je napisao/la:Amerika je prava destinacija za Henry-a, tamo football igraju rukama.Devil je napisao/la:Hmm,logican potez uprave.Sada gore imaju Ibra i Villa,te Pedro i Bojan i Jeffren ce dobijati sve vise sansu te on ne bi bio prvi plan.miky_hz je napisao/la:Henry dobio kartu u jednom smjerudogovoren je raskid ugovora
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Robovlasnik
- Kontakt:
ma hvala Bogu - mrzim ga od utakmice sa Arsenalom .... da ga cijeli Emirates u pakas ..... i taman sada fino u napaduHOPLIT je napisao/la:Ma samo neka ide, zgadio mi se i vjerujem da nisam jedini.
Ibra - Mesi - Vilja - Bojan - Pedro ( dosta )
Xavi - Keita - Buskets - Iniesta - ( onih omladinaca ) al trebalo bi dovesti makar 2 igraca ( Ozil i neko na DM )
Pujol- Pike - Abid - Maxvel - Alves - Milito - Cigra - Markez ( E ovdje je malo guzva al fali nam RB - Van Der Vielle iz Ajaxa ubio se
A kad se vrate sa posudbe ( Caseres i Henrique te onaj Kierson ) e to ce guzva da bude
Vidjet cemo sta Rossel misli
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
ko je VD Vielle
VD Wiel valjda.
VD Wiel valjda.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 2 gosta.