Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Odg: Manchester United FC - Transferi
Ni iz dzepa ni u dzep ljudi.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
-
reddevil96
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
I griezmann je loše odigra finale pa je isto odlican
Sent from my iPhone using Tapatalk
nista onda treba sve stopirati jer vi ne odobravate i nastaviti s ovim sto imamo 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Grizman lose odigrao finale ovaj prvenstvo komplet se nije vidio ni taj talenat koji vrijedi 120 miliona,nasa sposobna uprava nek pogleda sta je propustila sa malim Sancezom a za koga su spremni rekord oborit,to brate jest da ni iz djepa ni u djep al ono sto je lose jest da ne dobijas igraca kakvog ocekujes za te pare,opet se nadam da ce juve odbiti ponudureddevil96 je napisao/la:I griezmann je loše odigra finale pa je isto odlican
Tacno, vidjelo se sve sto ozbiljan poznavaoc fudbala treba vidjeti. Pogba nema veliki uticaj na igru kada igra defanzivnog veznog sto uopste ne vidim da bi nama trebao biti problem jer ga mi tu i ne planiramo koristiti, nama on treba zbog drugih stvari a ne da radi Morganov posao.Format je napisao/la:Neka,nek mene nazivaju neznalicom ,vidjelo se sve.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svim silama raditi na realizaciji tog transfera ako je ikako moguce!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Rooney88 je objasnio kome nije jasno onda
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, bolje što Pogba nije odigrao dobru utakmicu. Zamisli da je bio igrač utakmice. Tražili bi 220 miliona. 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ne serite, priželjkujte
Usput kakvo pišanje po Martialu cijelo prvenstvo, tako i zakucavanje Pogbe ovako duboko, zašto bi ovo bilo mjerodavno.
Usput kakvo pišanje po Martialu cijelo prvenstvo, tako i zakucavanje Pogbe ovako duboko, zašto bi ovo bilo mjerodavno.
Tako je,igrac koji je zasluzio puno vise da igra dati mu onako malu minutazu sramotno,jedan od razloga sto mi je drago da ona neznalica nije uzela prvenstvoDevi1 je napisao/la:Ne serite, priželjkujte![]()
Pogba je precijenjen i po meni ga ne trebate dovoditi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Slažeš se da je Sissoko bolja opcija, jeftiniji, a svakako dokazan u PremiershipuPogba je napisao/la:Pogba je precijenjen i po meni ga ne trebate dovoditi.
Ne bih se hvalio mudrocu
, ali sam cesto tog igraca i na EPL temi hvalio i cak onako licno prizeljkivao u timu za koji navijam. Cak i prije dolaska na otok mi se svidjao kao igrac. To bi bila kradja, svakako Njukas nije u prilici da licitira.
Opet, nije on tip za stati na loptu i kreirati, vise je ovako za kontru, a moze se i na krilu upotrijebiti, tipa Candreva.
Nego, valjda je jasno da se salim za Pogbu, dodatnih 15 miliona morate naci za ovo igranje stopera veceras
. Jos samo golman da postane. 
Opet, nije on tip za stati na loptu i kreirati, vise je ovako za kontru, a moze se i na krilu upotrijebiti, tipa Candreva.
Nego, valjda je jasno da se salim za Pogbu, dodatnih 15 miliona morate naci za ovo igranje stopera veceras
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma Moussa luksuzan za centralnog veznog, ne mislim na cijenu naravno.
Ma napravit će Ed i Mesdzid na Traffordu ako treba
Ma napravit će Ed i Mesdzid na Traffordu ako treba
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma ja, sta ce mu Martial.. Gignac je taj koji ce ti donijet rezultat..Devi1 je napisao/la:Ne serite, priželjkujte![]()
⭐
Igrac ne pravi razliku na terenu on je cm nije amf,cm mora imat i def zadatke veceras je ik def bio a prema naprijed nema ideju nikakvu,dao je par finih dugih lopti a to moze i Rooney
Zeljeznicar! 1921 !
Didier je forsirao 4231, gdje je cetvorka iznad bila potpuno ofanzivna. Npr. takticki gledano jedan Sissoko je imao zadatke probijanja 1 vs 1, isl. a sve to je trebalo imati potporu u kompaktnoj sredini, sto su Pogba i Matuidi odlicno odradili.
Jednostavno bio je ogranicen na taj dio posla te prenos lotpe do navedene ofanzive.
Iako sam navijao za Portugal treba reci da su Francuzi vecio dio meca bili defanzivno stabilni, tj. onaj dio zaduzen za razbijanje kreativnosti i napada u konacnici, a tu je upravo djelovao pomenuti Pogba.
Isti je zaustavljao i navale super mocne Svabije, isl.
Cisti primjer, nije isto kada Morgan u Sotonu djeluje kao kreativniji cm u 433 ili kada igra dm-a u 4231 (4141). Cak i cm u drugom sistemu obavlja prljavi posao kao ta neka ispomoc.
Ali... dzaba je to neznalicama objasnjavati.
Btw ovaj Fonte u vecem klubu bi lagano postao prvi stoper lige.
Jednostavno bio je ogranicen na taj dio posla te prenos lotpe do navedene ofanzive.
Iako sam navijao za Portugal treba reci da su Francuzi vecio dio meca bili defanzivno stabilni, tj. onaj dio zaduzen za razbijanje kreativnosti i napada u konacnici, a tu je upravo djelovao pomenuti Pogba.
Isti je zaustavljao i navale super mocne Svabije, isl.
Cisti primjer, nije isto kada Morgan u Sotonu djeluje kao kreativniji cm u 433 ili kada igra dm-a u 4231 (4141). Cak i cm u drugom sistemu obavlja prljavi posao kao ta neka ispomoc.
Ali... dzaba je to neznalicama objasnjavati.
Btw ovaj Fonte u vecem klubu bi lagano postao prvi stoper lige.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Slazem se apsolutno! Mane je bio najistaknutiji igrac Sotona u prosloj sezoni ali, po meni, je Fonte bio najbolji.Asteriks je napisao/la:Btw ovaj Fonte u vecem klubu bi lagano postao prvi stoper lige.
Mi moramo dovesti jos jednog CB jer s Jonesom ne znamo gdje stojimo i kad ce se povrijediti sljedeci put. Pored toga, nuzno nam je iskustvo. Poslije Pogbe najveci prioritet nam treba biti ova pozicija i tip igraca. Fonte je super kandidat te jos Joseov zemljak.
Tyrell Blackett i Guillermo Varela ne treniraju s ekipom i mogli bi uskoro napustiti klub. Prvi nema kvalitet za nas a Varelu bi bilo dobro poslati na posudbu negdje. Mada, nije on meni za EPL.
Na njihovom mjestu su Axel Tuanzebe i Timothy Fosu-Mensah. TFM se treba isprobati na CM , tu vidim najveci potencijal i vjerujem da moze biti WC igrac za 4-5 godina.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Dobar je malac ali Fonte igra vec trecu kvalitetnu sezonu u epl.
Btw u slucaju da Pogba ne dodje, daj nekako Dembelea, momcina ima sve sto jedan cm treba imati.

Cm, dm i rb. Na svakoj od ove tri pozicije moze izrasti u klasu samo dosta toga treba da se poklopi.Timothy Fosu-Mensah
Btw u slucaju da Pogba ne dodje, daj nekako Dembelea, momcina ima sve sto jedan cm treba imati.
Joe Rothwell has left Manchester United to Oxford United on a 2 year deal.
Generalka.Ed Woodward is reportedly looking to bring in 40 new faces to the club’s backroom staff and scouting network ahead of Jose Mourinho’s first season at Old Trafford.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 12 jul 2016, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Izgleda Allah uslisio molitve ona prevara sto dalje od Uniteda, nek tamo diže cijenu protiv chieva i empolija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.