BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Desperado09
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Ma ima tu dosta igrača koji mogu zamijeniti Mikija. Za 3 ofanzivne pozicije konkurisu Reus, Castro, Kagawa, vjerovatno Schurrle, Kuba, zatim od novih Dembele, Mor i neki omladinci. Jos uvijek je konkurencija velika.
P. S.
Zadnje vijesti glase da je Wob prihvatio 35 mil za Andrea.
P. S.
Fakat nije mi jasno sta su vidjeli u tom igracu,da dadnu tolike pare za njega,on po meni vrijedi max 25 milki i to kad je top.P. S.
Nikako nisam za ovog igraca samog,jedino kada bi u paketu dosao sa Gotzeom onda bi to vec bilo nesto,a od njega ocekivati da cupa ekipu kada ne ide nemam neko povjerenje.
-
agentzero7
- Kontakt:
Jbte sa Schurleom
Poluspremni Gotze je al-pari sa njime , da ne pricamo o marketinškom imenu koje ima Gotze naspram Schurlea ...
Nimalo nisam optimistican,dosad sam bio zadovoljan sa transfer politikom Dortmunda ali evo sad će prosuti ono dobro sve
Svejedno ću s ogromnim guštom gledati svkau utakmicu BVBa,strasne potencijale u momcadi imate i za nadati se prvenstveno da ce Merino-Dembele-Mor biti bombe od igrača, Bartra-Rode-Gueirero su već izrađeni vrlo dobri igrači.
Poluspremni Gotze je al-pari sa njime , da ne pricamo o marketinškom imenu koje ima Gotze naspram Schurlea ...
Nimalo nisam optimistican,dosad sam bio zadovoljan sa transfer politikom Dortmunda ali evo sad će prosuti ono dobro sve
Svejedno ću s ogromnim guštom gledati svkau utakmicu BVBa,strasne potencijale u momcadi imate i za nadati se prvenstveno da ce Merino-Dembele-Mor biti bombe od igrača, Bartra-Rode-Gueirero su već izrađeni vrlo dobri igrači.
Ovo je priča na klimavim nogama, nikad se ne zna, ali BVB kad je imao pet-šest reprezentativaca Njemačke, tad je osvojio i LP, kad je imao u timu 4-5 top klasa tad je igrao finale LP, a sa potencijalima se u LP ne može daleko, može se muljati u BL i boriti za učešće u Evropi i ništa više od toga. I vječita zajebancija u smislu odigra potencijal jednu dobru sezonu i iste sekunde najavljuje odlazak. Ako nisi u top 10 ekipa u Evropi, onda je po meni nebitno jesi li na UEFA ljestvici 12-ti ili 27-mi.agentzero7 je napisao/la: Svejedno ću s ogromnim guštom gledati svkau utakmicu BVBa,strasne potencijale u momcadi imate i za nadati se prvenstveno da ce Merino-Dembele-Mor biti bombe od igrača, Bartra-Rode-Gueirero su već izrađeni vrlo dobri igrači.
- Desperado09
- Kontakt:
Uskoro počinje prijateljski mec protiv nekog nizeligasa. Dembele i Rode u timu. Prijenos na bvbtotal.
Osman je već metn'o.
Dobar Osman,zna lopte...mali Mangala bolji od Rodea(ne znam jel ovaj dobar ili Rode los
). Aubameyang mnogo neozbiljan
Passlack ce vjerujem dobijati mnogo vise sanse ove sezone a mislim da cemo i mnogo cesce gledati 3-5-2 formaciju...
Sutra opet igraju...u 15:30
Passlack ce vjerujem dobijati mnogo vise sanse ove sezone a mislim da cemo i mnogo cesce gledati 3-5-2 formaciju...
Sutra opet igraju...u 15:30
- Illmatic09
- Kontakt:
Ima li negdje prijenos ili kakav link protiv Wuppertala?
https://www.bvbtotal.de/video/englishIllmatic09 je napisao/la:Ima li negdje prijenos ili kakav link protiv Wuppertala?
Dembele danas...
nismo imali boljeg igraca u igri 1 na 1 od Gotzea
Definitivno je danas falilo kreativnosti...nadam se da Ramos i Auba nece igrati zajedno u ozbiljnim utakmicama.
nismo imali boljeg igraca u igri 1 na 1 od Gotzea
Definitivno je danas falilo kreativnosti...nadam se da Ramos i Auba nece igrati zajedno u ozbiljnim utakmicama.
- Desperado09
- Kontakt:
Osman odličan. Vidim TT i igraci ga hvale. Jos kad mu se Mor pridruži u napadu bit ce veselo.
Ovaj Raphael je odličan igrač, vrhunska kupovina a tek ima 22 godine ako se ne varam.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
KayserSose
- Kontakt:
Ovo sto smo vidjeli je jako obecavajuce. Bio je najbolji LB Eura.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- kraljttbvb
- Kontakt:
lewat i goce najveci domet finale LP - sa BVB-om.
humels sampion sa Njemackom, osvojio kao clan BVB-a.
Ovaj samo sto je dosao u BVB, odmah medalja Evropskog prvaka oko vrata.
Sta reci, koju posluku porati... Dodji u BVB da budes uspjesan
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Desperado09
- Kontakt:
Gurreiro odlican na EP. Na kraju osvojeno zlato, a steta za njega zbog one precke.
Nadam se da TT neće zaliti Schmelzera i da ce on svoje mjesto zauzeti na klupi. Vidjeli smo da Guerreiro skoro pa nema mana, kako ofanzivno tako i defanzivno. Tehnicki miljama ispred Schmelzera i stvarno bi bilo cudo da ne bude prvi izbor. Schmelle jest borac, ali i KG je to bio pa sad igra u zweiti.
Nadam se da TT neće zaliti Schmelzera i da ce on svoje mjesto zauzeti na klupi. Vidjeli smo da Guerreiro skoro pa nema mana, kako ofanzivno tako i defanzivno. Tehnicki miljama ispred Schmelzera i stvarno bi bilo cudo da ne bude prvi izbor. Schmelle jest borac, ali i KG je to bio pa sad igra u zweiti.
guerreiro je odličan ofenzivac ali u defanzivi ima dosta grešaka i dekoncetracije gubi se pri preuzimanjima itd ima mnogo mijesta za napredak jer ima sav potencijal za to prvenstveno brzinu,no vjerujem da će ga tuchel dovest do vrhunca...sve u svemu odlična kupovina i mislim da bi trebao startati ispred schmelleaDesperado09 je napisao/la:Gurreiro odlican na EP. Na kraju osvojeno zlato, a steta za njega zbog one precke.
Samo si zaboravio Goetze svjetski prvak kao igrač Bayerna...kraljttbvb je napisao/la:lewat i goce najveci domet finale LP - sa BVB-om.
A Hummels u naredne 2-3 godine (najdalje) osvajač LP s Bayernom....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
KayserSose
- Kontakt:
Polako. Tako je i Juda trebao u zadnje 3 sezone podići 2 Klempe i postati bijeli Messi.effe_sa je napisao/la:Samo si zaboravio Goetze svjetski prvak kao igrač Bayerna...kraljttbvb je napisao/la:lewat i goce najveci domet finale LP - sa BVB-om.
Sta reci, koju posluku porati... Dodji u BVB da budes uspjesan![]()
A Hummels u naredne 2-3 godine (najdalje) osvajač LP s Bayernom....
Raphael u momčadi Eura. Zasluženo. Dobro da su to naši zgotovili prije turnira.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
za schurrlea 25 milja ponuđeno odbijeno ali svi portali prenose da se očekuje na 30ak dogovor dvaju klubova...nadam se da će tražiti 40 i da nećemo pristat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.