PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Licemjerno je osudjivati velicanje ratnih zlocinaca, a onda postaviti ovaj transparentshzna je napisao/la:

Koliko god oni tamo pumpaju broj srpskih civilnih zrtava i medijski manipulisu njima u pokusaju da opravdaju desavanja u Srebrenici '95, toliko je i dalje utvrdjena cifra od 387 srpskih civilnih zrtava izuzetno bitna, jer zlocin nad tim civilima je neko pocinio. (citaj S. Puhala)
Taj, sto ga velicate je bio glavni i odgovorni za tamosnja desavanja. Zrtva je zrtva, neovisno o naciji, religiji ili etnickoj pripadnosti.
Ne zaboravimo genocid u Srebrenici 11.07.95
Ne znate vi šta znači imat legendu kluba.cadillac je napisao/la:Pa što po njemu ne date ime stadionu, a ne po onom levatuamorovski je napisao/la:Više Dženan Uščuplić ima trofeja nego Sloboda.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
narodniheroj
- Kontakt:
@JovanGeca
Pišeš na forumu probosanske orijentancije i tu činjenicu ne uvažavaš usput provociraš nas preko 25 000 registrovanih forumaša na najpodliji mogući način i to na dan kad oplakujemo naše žrtve.Iako to znaš, evo da ti ponovim (posljedni put naravno ti se obraćam) Naser Orić jedan je od nas
Nadam se da će administracija konačno i za sva vremena odstraniti ovog kretena a boga molim da ga neko "skonta" i da mu polomi pogane prste kojima je natipkao ove bolesne postove.
Pišeš na forumu probosanske orijentancije i tu činjenicu ne uvažavaš usput provociraš nas preko 25 000 registrovanih forumaša na najpodliji mogući način i to na dan kad oplakujemo naše žrtve.Iako to znaš, evo da ti ponovim (posljedni put naravno ti se obraćam) Naser Orić jedan je od nas
Nadam se da će administracija konačno i za sva vremena odstraniti ovog kretena a boga molim da ga neko "skonta" i da mu polomi pogane prste kojima je natipkao ove bolesne postove.
Ne odgovarajte mladicevom potomku. Pogotovo ne danas.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
probosnjacki≠probosanski A moje nisu?narodniheroj je napisao/la:@JovanGeca
Pišeš na forumu probosanske orijentancije i tu činjenicu ne uvažavaš usput provociraš nas preko 25 000 registrovanih forumaša na najpodliji mogući način i to na dan kad oplakujemo naše žrtve.Iako to znaš, evo da ti ponovim (posljedni put naravno ti se obraćam) Naser Orić jedan je od nas![]()
Dobro, ako jest. Neka vam bude
Never forget Srebrenica!
NASER ORIĆ JE HEROJ!JovanGeca je napisao/la:Licemjerno je osudjivati velicanje ratnih zlocinaca, a onda postaviti ovaj transparentshzna je napisao/la:
Koliko god oni tamo pumpaju broj srpskih civilnih zrtava i medijski manipulisu njima u pokusaju da opravdaju desavanja u Srebrenici '95, toliko je i dalje utvrdjena cifra od 387 srpskih civilnih zrtava izuzetno bitna, jer zlocin nad tim civilima je neko pocinio. (citaj S. Puhala)
Taj, sto ga velicate je bio glavni i odgovorni za tamosnja desavanja. Zrtva je zrtva, neovisno o naciji, religiji ili etnickoj pripadnosti.
Ne zaboravimo genocid u Srebrenici 11.07.95
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Ovaj lik je najpodliji cetnik na ovom forumu, providan totalno. Od samog njegovog pocetka i pljuvanja naseg grada, Arapa, Turaka, Islama i svega sto ima veze sa tim. Pod krinkom antifasizma nekog je toliko puta lanuo na Bosnjake, citira Dobricu Cosica, Naser mu je zlocinac iako je covjeku suđeno i oslobođen je. Zamolim gov.no sinoc da ne pise danas, na ovaj dan da odmori tema, a ono opet pokrece ovakve diskusije! 
Ovo je jos jedan u nizu perfidni mali srbin!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Deguntantno mi je citati vas vise
Ostavljam vas u vasoj mrznji. I dalje ne mogu da vjerujem sta pisu moji sunarodnjaci 
Pocast srebrenickim zrtvama

Pocast srebrenickim zrtvama

Zadnja izmjena: JovanGeca, dana/u 11 jul 2016, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dobro da si tek shvatio da je ovaj frajer četnik. Pokušao je da to prikrije, ali u svakoj svojoj rečenici je to isticao.joker90 je napisao/la:Ovaj lik je najpodliji cetnik na ovom forumu, providan totalno. Od samog njegovog pocetka i pljuvanja naseg grada, Arapa, Turaka, Islama i svega sto ima veze sa tim. Pod krinkom antifasizma nekog je toliko puta lanuo na Bosnjake, citira Dobricu Cosica, Naser mu je zlocinac iako je covjeku suđeno i oslobođen je. Zamolim gov.no sinoc da ne pise danas, na ovaj dan da odmori tema, a ono opet pokrece ovakve diskusije!
Naser Oric, Sefer Halilovic, Jovan Divjak - Heroji ! Svi su dokazali svoju nevinost.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
O majku mu jeb em u po usta...pa kretenu jedan stoko zivotinjo kakav si to covjek........pa neka me banuju ali neka ne brise ovaj post......
Srebrenica Zepa,Bratunac Vlasenica Tuzla (kapija)
Sarajevo (markale i na hiljade i hiljade djece i civila,)Mostar,Bihac,Kljuc,Prijedor,Trebinje,Zvornik,Banja Luka,Brcko;treba li zaista da se nabraja i da se poredi genocid i ratni zlocin u cijeloj Bosni pa kako te nije stid....tih 300-tinjak ljudi stradalo je 92-95 sto je u ratu normalno ljudi stradaju. .....
Pa ti poredis 300 ljudi sa skoro 10 000 zaklanih i silovanih u nekoliko dana....
Yebem ti franto fameliju u usta ti yebem.
Ako mi ikada dragi Alah dopusti da nam se putevi ukrste neka ti je on na pomoci.
Pa mozes li se barem danas suzdrzati izrode. ....
Pu yebo te ko te napravio
Srebrenica Zepa,Bratunac Vlasenica Tuzla (kapija)
Sarajevo (markale i na hiljade i hiljade djece i civila,)Mostar,Bihac,Kljuc,Prijedor,Trebinje,Zvornik,Banja Luka,Brcko;treba li zaista da se nabraja i da se poredi genocid i ratni zlocin u cijeloj Bosni pa kako te nije stid....tih 300-tinjak ljudi stradalo je 92-95 sto je u ratu normalno ljudi stradaju. .....
Pa ti poredis 300 ljudi sa skoro 10 000 zaklanih i silovanih u nekoliko dana....
Yebem ti franto fameliju u usta ti yebem.
Ako mi ikada dragi Alah dopusti da nam se putevi ukrste neka ti je on na pomoci.
Pa mozes li se barem danas suzdrzati izrode. ....
Pu yebo te ko te napravio
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kakav je maloumnik ovaj franto, Bože sačuvaj. Tačno se možeš ogriješiti na njeg, ne daj Bože da mi dijete bude ovakvo.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- MocMahale444
Ratni zlocin sa nase strane opravdavas njihovim genocidom nad namasolinas je napisao/la: Pa ti poredis 300 ljudi sa skoro 10 000 zaklanih i silovanih u nekoliko dana....
Kao musliman koji cita Kur'an , morao bi da znas ovo: "Ko god ubije jednog nevinog čovjeka, kao da je ubio cijeli svijet!"
Vjerska lekcija:
Ukazao sam na licemjernu parolu. Sad smirite strasti i odajte pocast nevino stradalim ljudima
8372...
boze dragi cime se pojedinci ovdje bave. Sta sad da upadne netko iz Ruande ovdje na forum i kaze sta je tih 8 000 naspram nasih 800 000 94. ?
smirite malo hormone, posebno na ovaj dan. Pojedinci pokazuju dno kulture...
smirite malo hormone, posebno na ovaj dan. Pojedinci pokazuju dno kulture...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Danas si nasao da pises o njima yebo ti Mladic mater.JovanGeca je napisao/la:Ratni zlocin sa nase strane opravdavas njihovim genocidom nad namasolinas je napisao/la: Pa ti poredis 300 ljudi sa skoro 10 000 zaklanih i silovanih u nekoliko dana....![]()
Kao musliman koji cita Kur'an , morao bi da znas ovo: "Ko god ubije jednog nevinog čovjeka, kao da je ubio cijeli svijet!"
Vjerska lekcija:Ubistvo je ubistvo. Nije isto ubiti nenaoruzanog civila i vojnika. Po tom parametru Bosnjaci imaju preko 80% civilnih zrtava, ali to nikom ne daje za pravo da umanji civilne zrtve druga dva naroda pod izgovorom:"pa vi sta nas puno vise, ne zasluzujete da imate civilne zrtve"
Ukazao sam na licemjernu parolu. Sad smirite strasti i odajte pocast nevino stradalim ljudima![]()
8372...
Ti ukazao na nesto pu klica ti se zatrla dabogda
10 genocida franto deset poserem ti se na svih tristo srba picka ti materina..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Druze, psujes kao kocijas. Politika ti je zatrovala mozak. Vrati se vjerisolinas je napisao/la: Danas si nasao da pises o njima yebo ti Mladic mater.
Ti ukazao na nesto pu klica ti se zatrla dabogda.
10 genocida franto deset poserem ti se na svih tristo srba picka ti materina..
Zadnja izmjena: JovanGeca, dana/u 11 jul 2016, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.