Lik taman dogovorio sve i ovi odluce da mu prodaju Candrevu i mozda jos nekog i od cega da pravi ekipu.Skontao lik i cao.
E jest Lotito kreten.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
kada god pomislim da smo dotakli dno, Lotito me uspije iznenadit' :kafa:Tritolone je napisao/la:Chini sta je ovo, obarate rekorde Zamparinia xD
Eto vidis da mozes tako razmisljat kad hocesChinaglia je napisao/la:klubu zelim "sve najgore", ako treba da dodjemo na rub propasti, samo da smecar ode, iako je to utopija.. sto vise rezultatskih blamaza, sto vise da nas igraci i treneri odbijaju, da Olimpico zjapi prazan, sve sto lose moze biti, neka bude, **** mu mater u picku sta je ucinio od ovog kluba
mater mu **** u picku da mu **** mater u picku usmredjelu

otkrio bih ti jednu tajnu koja bi te iznenadila :kafa:messilla je napisao/la:Chini, počni navijati za Barcu :opaopa: :bow:
:bow:messilla je napisao/la:Ajde da čujem. :kafa: Jesi to prikriveni navijač Barce? :opaopa:
Chinaglia je napisao/la:messilla je napisao/la:Ajde da čujem.Jesi to prikriveni navijač Barce?
![]()
ovdje sam se prijavio kao navijac Lazija i kao takvog me poznaju, ali Barcu volim jos od 99 godine i nikada to nisam spomenuo ovdje, ali kao navijac gledam svaku tekmu, normalaali zavolio sam i Lazio, pa ne razdvajam niti jedan klub, podjednako volim oba
imao sam negdje sliku torte sto mi sestra napravila, postavio bih ovdje, ali ne znam gdje je! Ave Lazio & Visca Barca