Iskreno jaci smo od Pribrama tako da ocekujem da protiv nas budu u boljem sastavu.pitic je napisao/la:Jest, samo je pitanje koji će sastav Rusi izbaciti danas, a koji sutraManuel je napisao/la:Pa ljudi su u vrhu zadnjih par godina u Rusiji a redovno igraju grupnu fazu Ligu Evrope.Ovo ce biti pravi pokazatelj gdje smo i sta smo.Prvi danas, sutra drugi ili obrnuto ili možda sutra mješani ko će mu znati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Ma gdje smo, nismo nigdje.Manuel je napisao/la:Pa ljudi su u vrhu zadnjih par godina u Rusiji a redovno igraju grupnu fazu Ligu Evrope.Ovo ce biti pravi pokazatelj gdje smo i sta smo.
Ali u svakom lučaju je bolje igrati protiv jačih i u tim utakmicama dizati formu nego protiv nekih autsajdera. Interesuje me da li je planirana neka generalna proba, dobro bi bilo kada bi to opet bio neki naš niželigaš da se malo moral podigne kod igrača jer ćemo ove ostale tekme gore sve izgubiti.
Ja bih volio da izbace protiv nas najbolje što imaju, ako već to ne može barem 80% prve ekipe. Ja ne sumnjam da će bordo mašinerija izaći u najačem sastavu.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 11 jul 2016, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma taman i da juniore izbace, opet su jači od nas, ako ništa jer će se pogotovu ti igrači sa klupe i 2. sastava boriti da dokažu treneru i upadnu u 1.tim, tako da je to tu negdje po meni, čitaj u svakom slučaju je jaka provjera.pitic je napisao/la:Jest, samo je pitanje koji će sastav Rusi izbaciti danas, a koji sutraManuel je napisao/la:Pa ljudi su u vrhu zadnjih par godina u Rusiji a redovno igraju grupnu fazu Ligu Evrope.Ovo ce biti pravi pokazatelj gdje smo i sta smo.Prvi danas, sutra drugi ili obrnuto ili možda sutra mješani ko će mu znati
Ma nema veze bolje od ovih izgubiti 2:0 nego dobiti neke amatere 5:0 i kontati sve je uredu.Ovako kad te ovi nakantaju barem vidis gdje najvise puse sta ne valja i pokusas to popraviti.Dosta mi je tekmi sa nekim amaterima.hilmo je napisao/la:Ma gdje smo, nismo nigdje.Manuel je napisao/la:Pa ljudi su u vrhu zadnjih par godina u Rusiji a redovno igraju grupnu fazu Ligu Evrope.Ovo ce biti pravi pokazatelj gdje smo i sta smo.
Ali u svakom lučaju je bolje igrati protiv jačih i u tim utakmicama dizati formu nego protiv nekih autsajdera. Interesuje me da li je planirana neka generalna proba, dobro bi bilo kada bi to opet bio neki naš niželigaš da se malo moral podigne kod igrača jer ćemo ove ostale tekme gore sve izgubiti.
Kad zijanis od ovih jacih ekipa imat ce i igraci vise motiva za napredak a i trener ce vidjeti svoje greske pa se moze sta popraviti prije pocetka sezone.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Pa reče onaj jedan jučer da nam puše u odbrani i to prava promaha, samo ne znam otkud zna da li je gledao uživo utakmicu u Sloveniji ili mu je neko ko je u Sloveniji porukom javio da smo šuplji nazad 
SRETAN BROJ - 1725
Cibalia ih nabila 4-1 neki dan a igrali u dosta jakom sastavu tako da mi sutra nista necemo vidjeti, a stvarnost je takva da bi nas u evropi i oni kao i Spartak nabili tako da bih ih sigurno dugo pamtili i mislim da je greska sto smo Ruse izabrali, ekipe tipa Maribor,Astana,Kairat kao zimus su za nas taman,ovi Rusi su prejaki a pobjeda bi nam dala realno laznu sliku
Pyro is not a crime !
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa ne mozes sacuvati mrezu nikad, ni protiv Bosne, ni protiv B ekipe Maribora... To ti je dovoljan pokazatelj... Ima li i jedna utakmica da nismo primili gol osim protim Vratnika ? I zasto nismo igrali protiv Vrbanjuse,sramota ?
Sabrine mi moje!
Sutra Benkara nastavlja svoju seriju

Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 11 jul 2016, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
ne znam ko je to napisao, ali i mene najvise brine nasa odbrana i trener. imamo dobrog golmana(pavlovica) ali primamo golove od amaterskih ekipa, sto je vlro zabrinjavajuce. sredina nam je bolja nego prosle godine, napad smo takodje pojacali iako smo tu vec bili dovoljno dobri za nasu ligu, ali moje misljenje je da mi nemamo ''struku'' i to ce biti nas najveci problem u ovoj godini. molim boga da me hurtic & co uvjere u suprotno.pitic je napisao/la:Pa reče onaj jedan jučer da nam puše u odbrani i to prava promaha, samo ne znam otkud zna da li je gledao uživo utakmicu u Sloveniji ili mu je neko ko je u Sloveniji porukom javio da smo šuplji nazad
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Dobro Maribor B je dao gol iz penalaBosnianKingdom je napisao/la:Pa ne mozes sacuvati mrezu nikad, ni protiv Bosne, ni protiv B ekipe Maribora... To ti je dovoljan pokazatelj... Ima li i jedna utakmica da nismo primili gol osim protim Vratnika ? I zasto nismo igrali protiv Vrbanjuse,sramota ?
SRETAN BROJ - 1725
Testo je napisao/la:odbrana šuplja ko švicarski sir.pitic je napisao/la:Razlozi
SRETAN BROJ - 1725
Hoće 100%. Oni, baš kao i Spartak, prenose svaku tekmu na svom Youtube kanalu. Ako hoćeš, možeš vidjeti i potvrdu ---> Zadnji pasus..http://fckrasnodar.ru/en/team/news/obje ... _id=126538Manuel je napisao/la:Valjda bude neki link
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 11 jul 2016, 17:00, ukupno mijenjano 2 puta.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
12 July. FC Krasnodar – FK Sarajevo (Bosnia and Herzegovina)
15 July. FC Krasnodar – Sevilla FC (Spain)
16 July. FC Krasnodar – Udinese Calcio (Udine, Italy)
To su ti protivnici hehehe
15 July. FC Krasnodar – Sevilla FC (Spain)
16 July. FC Krasnodar – Udinese Calcio (Udine, Italy)
To su ti protivnici hehehe
Sabrine mi moje!
porukapitic je napisao/la:Pa reče onaj jedan jučer da nam puše u odbrani i to prava promaha, samo ne znam otkud zna da li je gledao uživo utakmicu u Sloveniji ili mu je neko ko je u Sloveniji porukom javio da smo šuplji nazad
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 11 jul 2016, 17:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
dal cemo ikad docekat da nas klub ucini taj veliki napor pa za navijace kupi 2-3 kamere te nauci kako se koristi youtube, pa da se mogu gledat upravo ovakve utakmice...KenChoo je napisao/la:Hoće 100%. Oni, baš kao i Spartak, prenose svaku tekmu na svom Youtube kanalu. Ako hoćeš, možeš vidjeti i potvrdu ---> Zadnji pasus..http://fckrasnodar.ru/en/team/news/obje ... _id=126538Manuel je napisao/la:Valjda bude neki link
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Zna li neko nesta vise o Srđan Kuljić kako je radio u prijasnjim ekipama i ostalo ?
Sabrine mi moje!
@Totti
Ti bi sad 2-3 kamere, rasipniče.
Ti bi sad 2-3 kamere, rasipniče.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest