Bolje ti je furaj dandaru da možeš upratit svoja baljezganja i izmišljotine.MocMahale444 je napisao/la:Patnja decko patnja, to mozes nekom prosipati iz svog sokaka a raji jokseljacicu mali mrš.
On zna sta je muflon majmunce malo
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hvala druze. Drago mi je da nas ima vise takvihHElo je napisao/la:Iako nema veze sa Premijer ligom samo da napisem da se apsolutno slazemo za ovog Orica posle rata kriminalac teski sto je bio i ratu. Solinas ovo pominjanje nastradalih srba ti nije u redu uvijek sam te smatrao za ok lika ali ocigledno je da se varamJovanGeca je napisao/la:Degutantno mi je vase pisanjeSpinovanje, lazi, negiranje cinjenica. O N.O imam svoj stav, proces jos traje pred sudom BiH a takodjer i oslobadjajuca presuda ne znaci da si nevin, nego samo indicira nevinost. Mnogo puta optuzeni budu pusteni zbog nedostatka dokaza, greski u sudskom protokolu i slicno, iako su krivi.
Nijednu zrtvu nisam uvrijedio i nisam imao namjeru, ali ako se neko osjecao da jesam, onda ima moje pokorno izvinjenje.
Eto pozdrav, selam vama
- MocMahale444
Sto se toliko pravdas, opusti se nervozan si.
Spinujes ti jer to je sve sto znas. Malo nacitan ali nemas vijuge navijene.
Paznju hoces to se vidi, forumska luda. Bolestan si zao mi te idi sisaj vesla.
Spinujes ti jer to je sve sto znas. Malo nacitan ali nemas vijuge navijene.
Paznju hoces to se vidi, forumska luda. Bolestan si zao mi te idi sisaj vesla.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Odrastao sam sa srbima i hrvatima(naselje Solina je izmjesano muslimanima i hrvatima)HElo je napisao/la:Iako nema veze sa Premijer ligom samo da napisem da se apsolutno slazemo za ovog Orica posle rata kriminalac teski sto je bio i ratu. Solinas ovo pominjanje nastradalih srba ti nije u redu uvijek sam te smatrao za ok lika ali ocigledno je da se varamJovanGeca je napisao/la:Degutantno mi je vase pisanjeSpinovanje, lazi, negiranje cinjenica. O N.O imam svoj stav, proces jos traje pred sudom BiH a takodjer i oslobadjajuca presuda ne znaci da si nevin, nego samo indicira nevinost. Mnogo puta optuzeni budu pusteni zbog nedostatka dokaza, greski u sudskom protokolu i slicno, iako su krivi.
Nijednu zrtvu nisam uvrijedio i nisam imao namjeru, ali ako se neko osjecao da jesam, onda ima moje pokorno izvinjenje.
Eto pozdrav, selam vama
Skolovao se sa njima i danas dan se druzimo.
Nikada ni jedan nije mi uputio ruznu rijec.Ni ja njima.
A ovog sto fura narod da je tuzlak i na najzalosniji i najsvetiji dan za nas muslimane u Bosni (uzgled prezivjeli smo 10 genocida kao narod,Bosnjaci 8 su izvrsili srbi) pokusava izjednaciti srebrenicu sa 300 stradalih srba civila u toku CITAVOG RATA(dodik takodjer prica o 3500 ali racuna i 3000 vojnika stradalih 92-95)nabijem i njega i svakog tog srbina na ku..rac.
Ovaj franto mi vuce na onog piromana iz Banja Luke ista im spika.
Naser je u ratu radio ono sto je trebalo da zastiti taj narod.Kako je moguce da narod koji je pljackao i silovao i ubijao (takve su price po Tuzli bile)kune se u njega..
Ono sto je radio nakon rata njemu neka je na cast i obraz ali to je potpuno druga stvar.
On je ratni heroj i komadant,koji je nevinost dokazao u HAGU a ove optuznice srpskog pravosudja uzmi franto i obrisi cetnicko dupe sa njim.
Koji paradoks Srbija kaze da nije ucestvovala u ratu,agresiju i genocid naziva gradjanskim ratom U BIH a u isto vrijeme podize optuznice za nesto U CEMU KAKO KAZE NIJE UCESTVOVALA.
I franto yedi gofna.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Covjek nije ratni zlocinac, pa makar to Franto ponovio 16 puta sa svojih 16 akaunta !HElo je napisao/la:Iako nema veze sa Premijer ligom samo da napisem da se apsolutno slazemo za ovog Orica posle rata kriminalac teski sto je bio i ratu. Solinas ovo pominjanje nastradalih srba ti nije u redu uvijek sam te smatrao za ok lika ali ocigledno je da se varamJovanGeca je napisao/la:Degutantno mi je vase pisanjeSpinovanje, lazi, negiranje cinjenica. O N.O imam svoj stav, proces jos traje pred sudom BiH a takodjer i oslobadjajuca presuda ne znaci da si nevin, nego samo indicira nevinost. Mnogo puta optuzeni budu pusteni zbog nedostatka dokaza, greski u sudskom protokolu i slicno, iako su krivi.
Eto pozdrav, selam vama
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
pusti cetalje muha. vidis da uzivaju i takmice se ko ce nesto gore reci o naseru, i to bas na danasnji dan. ludi su svi koji misle da je to slucajno.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MocMahale444
Sta pusti pleme mu J*** jos se pokusava braniti s drugog acc.admirr je napisao/la:pusti cetalje muha. vidis da uzivaju i takmice se ko ce nesto gore reci o naseru, i to bas na danasnji dan. ludi su svi koji misle da je to slucajno.
Budala glupa nema pojma da niko od nas ne mrzi Srbe nego cetnike. To je razlika, samo zatucani pastir nema blage veze o zivotu.
Sto puta mu se kaze svi imamo raje druge vjere I nigdje frke a on zapeo ko zekan.
15-16 acc isto sranje dosadilo ga citati, vidis da sva dobra raja ode zbog njega.
Ima par svojih ljubitelja isto sto mrze BiH.
Cim je on heller to odma treba poslati u pakao.
Biće ipak da su ludi i slijepi kod očiju ti koji veličaju tog ratnog zločinca Nasera. I to na današnji dan...
- rob do bagro
- Kontakt:
Makar se Naser nije skrivao za razliku od ovih drugih cmarova, zna se zasto Srbi pjene na njega, jer je tamamio cetalje i to sa smekom.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Svaki put su dobili po nosu, kad je on bio tu, zato ga i ovoliko mrze !rob do bagro je napisao/la:Makar se Naser nije skrivao za razliku od ovih drugih cmarova, zna se zasto Srbi pjene na njega, jer je tamamio cetalje i to sa smekom.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pa vidis da su namjerno izabrali danasnji dan da pisu ono sto samo karadzic i mladic govore.MocMahale444 je napisao/la:Sta pusti pleme mu **** jos se pokusava braniti s drugog acc.admirr je napisao/la:pusti cetalje muha. vidis da uzivaju i takmice se ko ce nesto gore reci o naseru, i to bas na danasnji dan. ludi su svi koji misle da je to slucajno.
Budala glupa nema pojma da niko od nas ne mrzi Srbe nego cetnike. To je razlika, samo zatucani pastir nema blage veze o zivotu.
Sto puta mu se kaze svi imamo raje druge vjere I nigdje frke a on zapeo ko zekan.
15-16 acc isto sranje dosadilo ga citati, vidis da sva dobra raja ode zbog njega.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Sad očekujem referat kako sam četnik jer sam za nick uzeo naziv srpskog bendaMocMahale444 je napisao/la:Sta pusti pleme mu **** jos se pokusava braniti s drugog acc.admirr je napisao/la:pusti cetalje muha. vidis da uzivaju i takmice se ko ce nesto gore reci o naseru, i to bas na danasnji dan. ludi su svi koji misle da je to slucajno.
Da se razumijemo mladi majmune. Ja ni u jednom trenutku nisam citirao Ćosića nit sam veličao ratne zločince za razliku od tebe naprimjer. Ti si priču i odveo u ovom pravcu svojim tvrdnjama da ovdje neko veliča Karadžića i Mladića, kad si prozvan da lažeš onda si mene izjednačio sa ovim idiotim. Treća stvar još uvijek zaobilažiš da tačno kažeš gdje i ko veliča navedene, nego to samo ponavljaš, pa idioti kojima je mrsko čitati ti povjeruju. Ovo je previše retardirano i za trolovanje.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 11 jul 2016, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
- MocMahale444
Jok to nego asocijacija hell=pakao heller= spreman za pakao. Kontaš 
Sve mi više liči da si ti Franto. Takav kretenizam na ovako malom području u istom vijeku nije moguć.
Nullius in verba
- MocMahale444
Opet slabo, bolan providan si žestoko. Točkonja idi uci jos malo mozda nesto nekad i skontaš.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Danas

SinoćJovanGeca je napisao/la:takodjer i oslobadjajuca presuda ne znaci da si nevin, nego samo indicira nevinost. Mnogo puta optuzeni budu pusteni zbog nedostatka dokaza, greski u sudskom protokolu i slicno, iako su krivi.
JovanGeca je napisao/la:
Ko tebe pita?![]()
Ima institucija zaduzena za to.
Malo me ovo podsjeca na poricanje presude haskog tribunala, institucije zaduzenu u toj oblasti. Ne znam, eto, pa ti razmisli
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
shzna je napisao/la:![]()
tačno samo pristalicama ovih koji su prozvani može smetati ova parola
1946
Ti ko da si onaj Srbin iz Dobricinog citata majke mi. Jesi više ubijedio sebe?MocMahale444 je napisao/la:Opet slabo, bolan providan si žestoko. Točkonja idi uci jos malo mozda nesto nekad i skontaš.
Nullius in verba
- MocMahale444
Allahu pomozi franti helleru, on zaista nije kriv nego je kriv ko ga je vaspitao.
Taj da odgovara na molitve, dosad bi ti zamijenio sa kamenom za kupus i okolinu usrećio.MocMahale444 je napisao/la:Allahu pomozi franti helleru, on zaista nije kriv nego je kriv ko ga je vaspitao.
Aco daj ga više odstrani.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.