PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Nije ni cudo sto smo zadnja rupa Europe kad nam se sve u zadnjih 20 i kusur godina vrti oko rata, vjere i politike. 
BitiSrcemVezan je napisao/la:DanasSinoćJovanGeca je napisao/la:takodjer i oslobadjajuca presuda ne znaci da si nevin, nego samo indicira nevinost. Mnogo puta optuzeni budu pusteni zbog nedostatka dokaza, greski u sudskom protokolu i slicno, iako su krivi.JovanGeca je napisao/la:
Ko tebe pita?![]()
Ima institucija zaduzena za to.
Malo me ovo podsjeca na poricanje presude haskog tribunala, institucije zaduzenu u toj oblasti. Ne znam, eto, pa ti razmisli
Haha
Zadnja izmjena: JovanGeca, dana/u 11 jul 2016, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Nemoj me citirati, gnjido heller poglavica crno go.vno.
Mrš seljoberu u šumu I tišu
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dobrice jesi se to ti iznerviro? Bolje hajde ti nazad u šumu ne snalazim se ja na tvom terenu.MocMahale444 je napisao/la:Nemoj me citirati, gnjido heller poglavica crno go.vno.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MocMahale444
Nisi dresiran risto, hajde ti polako u pizdu materinu laganim korakom.
Gifko Gifić naš mali, spinuje I ponavlja.
Ako sam napisao da je u Srebrenici bio GENOCID a da je pocinjen ratni zlocin nad 387 srpskih civilnih zrtava u istom tom regionu za vrijeme rata, onda ti je valjda jasno da ne negiram nikog i da postujem sve zrtvesolinas je napisao/la:Odrastao sam sa srbima i hrvatima(naselje Solina je izmjesano muslimanima i hrvatima)HElo je napisao/la:Iako nema veze sa Premijer ligom samo da napisem da se apsolutno slazemo za ovog Orica posle rata kriminalac teski sto je bio i ratu. Solinas ovo pominjanje nastradalih srba ti nije u redu uvijek sam te smatrao za ok lika ali ocigledno je da se varamJovanGeca je napisao/la:Degutantno mi je vase pisanjeSpinovanje, lazi, negiranje cinjenica. O N.O imam svoj stav, proces jos traje pred sudom BiH a takodjer i oslobadjajuca presuda ne znaci da si nevin, nego samo indicira nevinost. Mnogo puta optuzeni budu pusteni zbog nedostatka dokaza, greski u sudskom protokolu i slicno, iako su krivi.
Nijednu zrtvu nisam uvrijedio i nisam imao namjeru, ali ako se neko osjecao da jesam, onda ima moje pokorno izvinjenje.
Eto pozdrav, selam vama
Skolovao se sa njima i danas dan se druzimo.
Nikada ni jedan nije mi uputio ruznu rijec.Ni ja njima.
A ovog sto fura narod da je tuzlak i na najzalosniji i najsvetiji dan za nas muslimane u Bosni (uzgled prezivjeli smo 10 genocida kao narod,Bosnjaci 8 su izvrsili srbi) pokusava izjednaciti srebrenicu sa 300 stradalih srba civila u toku CITAVOG RATA(dodik takodjer prica o 3500 ali racuna i 3000 vojnika stradalih 92-95)nabijem i njega i svakog tog srbina na ku..rac.
Ovaj franto mi vuce na onog piromana iz Banja Luke ista im spika.
Naser je u ratu radio ono sto je trebalo da zastiti taj narod.Kako je moguce da narod koji je pljackao i silovao i ubijao (takve su price po Tuzli bile)kune se u njega..
Ono sto je radio nakon rata njemu neka je na cast i obraz ali to je potpuno druga stvar.
On je ratni heroj i komadant,koji je nevinost dokazao u HAGU a ove optuznice srpskog pravosudja uzmi franto i obrisi cetnicko dupe sa njim.
Koji paradoks Srbija kaze da nije ucestvovala u ratu,agresiju i genocid naziva gradjanskim ratom U BIH a u isto vrijeme podize optuznice za nesto U CEMU KAKO KAZE NIJE UCESTVOVALA.
I franto yedi gofna.
Argument svakog nacionaliste je da kaze imam ja prijatelje ove, one. Druze bitni su ti stavovi i ono sta zastupas
I neko ko je sisao sa brda u Solinu pa dalje u grad, meni iz centra prica "fura narod da je tuzlak"
Kome se obraćaš. Evo gledam Constantine i mislim da je našeg Muhu zaposjeo zloduh Dobrice Ćosića, iako je zadržo svoj identitet, preuzeo je njegove navike i stavove i prilagodio.MocMahale444 je napisao/la:Nisi dresiran risto, hajde ti polako u pizdu materinu laganim korakom.
Jedini koji ovdje spinuje si ti. Nisi ama baš ničim potkrijepio ni jednu svoju baljezgariju.
Nullius in verba
- MocMahale444
Četo noge u jupol kantu I potegni pivu, uljudi se malo.
**** te dobrica a ti njega **** vam mater kad ste četnici.
MocMahale444 je napisao/la:Četo noge u jupol kantu I potegni pivu, uljudi se malo.
ako te ne prozivam, onda te gotivim
I da, stojim kod tvrdnje da se ponasate ovdje na forumu po uputama Dobrice. Ko i malo prati forum, vidi da lazete, spinujete i negirate istinu. I onda kada zabole rijeci, koje ih opisuju 1/1 onda opet neki pokusaji spin-ova kuknjava Raskrinkani ste potpuno 
Franto demantuj, svoju recenicu rekao si da je N.O zlocinac, a on to nije !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Evolution87
- Kontakt:
u sta se pretvorti ova tema...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Cmokić, dodaj me na facebooku kad već toliko oblećeš oko profilaMocMahale444 je napisao/la:Četo noge u jupol kantu I potegni pivu, uljudi se malo.
Nullius in verba
- MocMahale444
AdmiM ce te dodati kaze, voli da štema takve.Heller je napisao/la:Cmokić, dodaj me na facebooku kad već toliko oblećeš oko profilaMocMahale444 je napisao/la:Četo noge u jupol kantu I potegni pivu, uljudi se malo.
Kako štema, jel te zadovoljio?MocMahale444 je napisao/la:
AdmiM ce te dodati kaze, voli da štema takve.
Nullius in verba
- MocMahale444
Ne znam kaze prvi put hoce da mu budes ti, jedva ceka ka'e samo helčo I niko drugi. Reko hajde sad cemo ga naci i vidim kantu jupola.Heller je napisao/la:Kako štema, jel te zadovoljio?MocMahale444 je napisao/la:
Pozdrav za Rigoletto
Udarila mi krmetina u glavu, moro se ohladit, Rigi dodaje kantu i govori naspi vode i noge u nju, i fakat.MocMahale444 je napisao/la:Ne znam kaze prvi put hoce da mu budes ti, jedva ceka ka'e samo helčo I niko drugi. Reko hajde sad cemo ga naci i vidim kantu jupola.Heller je napisao/la:Kako štema, jel te zadovoljio?MocMahale444 je napisao/la:
Pozdrav za Rigolettouzeo ti ovaj posao.
1.Imaš traumu
2.AdmiM dobro štema
=
Imaš traumu otkad te AdmiM ištemo pa ovdje glumiš klovna i Dobricu Ćosića, lažeš da ubjediš sebe...
Nullius in verba
- MocMahale444
Zato nikad nisi napao Rigu ni on tebe sve zbog jupola
Jupol boys!
Jupol boys!
Kante od jupola, ko će normalan stavit noge u Jupol, e moj Dobrice.MocMahale444 je napisao/la:Zato nikad nisi napao Rigu ni on tebe sve zbog jupola![]()
Jupol boys!
Nullius in verba
Ajde primirje i jedni i drugi.
Evo strumfova.
Evo strumfova.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.