BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Cijena karata je 5 KM dnevna i 10 KM za sva tri dana
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne može to igrat jer igra Davis Cup. Đaba izgubi sedmicu radi nebitnog turnira.Effenberg je napisao/la:Bas i ja to kontam, ovaj Bastad je uzas konkurencija, i ja kao takoreci Damiroskeptik moram reci da bi tu uz dobru formu i ozbiljnost stvarno mnogo mogao. Steta sto nije otisao.Semir1985 je napisao/la:Sta Dzumhur radi ove sedmice? gledam liste turnira,i ne vidim nigdje njega,a ovaj Bastaad se ubio turnir za njega
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Interesantno je to kako je DC sad nebitan turnir kad ga on igra, a kad ga protiv Tunisa nije igrao onda ste napadali kako mu je američka turneja bitnija od nacionalnog tima. Zašto je nebitan kad imaš priliku odigrati jedan (u vrh glave dva) lagan(a) meč(a) pred svojom publikom, na svojoj omiljenoj podlozi, u najboljoj formi?
I uz to sve imaš jedinstvenu priliku otići u treće kolo, pokušat i to dobit i plasirat se u I grupu E/A zone Davis Cupa!
I uz to sve imaš jedinstvenu priliku otići u treće kolo, pokušat i to dobit i plasirat se u I grupu E/A zone Davis Cupa!
Samo da kiša ne pokvari spektakl.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja ga nisam nikad napadao radi DCa. Ma jest nebitan, bodova ništa, gubiš sedmicu. Sad ue bilo bolje da je igrao u Bastadu i napravio dobar rezultat a ovako će DC igrati, dva meča odigrati, pa možda budu i u pet setova, u Umag otići umoran i tu neće ništa napravi. Nema ništa ni od te I zone, jedin Word Group i ima nekog smisla, treba format podhitno mijenjat.remA1 je napisao/la:Interesantno je to kako je DC sad nebitan turnir kad ga on igra, a kad ga protiv Tunisa nije igrao onda ste napadali kako mu je američka turneja bitnija od nacionalnog tima. Zašto je nebitan kad imaš priliku odigrati jedan (u vrh glave dva) lagan(a) meč(a) pred svojom publikom, na svojoj omiljenoj podlozi, u najboljoj formi?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ulazak u treće kolo je dodatni gubitak vremena
Sedam dana se uvijek može pronaći. Kada mu budu baš prijeko potrebni bodovi ili kada budemo igrali protiv nekih amatera onda oke, ne mora uopšte igrati Davis Cup. @Uno, vjeruj da neće biti tako, Damir ako bude igrao dva meča ovdje to će biti maksimum 6 setova, mada mislim da će igrati samo u petak i to je to. Bit će on itekako spreman za Umag, na kojem će ako Bog da ići do samog kraja.
Mirzino učešće je još nejasnije, boda nije zaradio mjesecima, al šta ga boli briga, izborit će 3. kolo 2. EA DC zone xD
Dosta će mu to značiti kad se nadje izvan najboljih 200 za koju sedmicu xD
Šetkara 6 bodova iz Mikija na rejsu

Eh eto vidiš, toliko nam je taj DC bitan da će ga on igrat... onako povrijeđen! Čisto sumnjam da može uopšte Ilhana dobit:)
-
- Kontakt:
Setkara ponovo u TOP 200 (trenutno 199.) Ove sedmice takodje je bio prijavljen u Egiptu medjutim sad gledam nema ga u zdrijebu, izgleda odlucio odmorit nakon 2 titule.
Mirza naredne sedmice igra Gastad, tako da ce mu DC pomoci da se uigra malo na sljaci i da napadne drugo kolo pomenutog turnira i da odbrani pola bodova iz recenatijashminka je napisao/la:Mirzino učešće je još nejasnije, boda nije zaradio mjesecima, al šta ga boli briga, izborit će 3. kolo 2. EA DC zone xD

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
U kojem terminu su treninzi tenisera,znam da treniraju svaki dan?
Danas su nasi imali u 18.00 trening na glavnom terenu a turci na pomocnom u isto vrijemeCTID je napisao/la:U kojem terminu su treninzi tenisera,znam da treniraju svaki dan?
Znaci i sutra otprilike u isto vrijeme?LloriS je napisao/la:Danas su nasi imali u 18.00 trening na glavnom terenu a turci na pomocnom u isto vrijemeCTID je napisao/la:U kojem terminu su treninzi tenisera,znam da treniraju svaki dan?
Mislim da ima i ujutro samo ne znam koliko sati, ovaj vecernji bi trebao biti u istom periodu jer je prevruce da bi bio ranije.CTID je napisao/la:Znaci i sutra otprilike u isto vrijeme?LloriS je napisao/la:Danas su nasi imali u 18.00 trening na glavnom terenu a turci na pomocnom u isto vrijemeCTID je napisao/la:U kojem terminu su treninzi tenisera,znam da treniraju svaki dan?
Ne za Damira xDLloriS je napisao/la:Mislim da ima i ujutro samo ne znam koliko sati, ovaj vecernji bi trebao biti u istom periodu jer je prevruce da bi bio ranije.
Ako se ko kad pita što mu u Australiji vrijeme ne smeta, to je zato što u ovo doba godine trenira kad se i gušteri sakriju u hladu

Ema u drugom kolo Olmuc itf 50000€
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ema dobila mec nakon preokreta u iducem kolu bi trebala igrati protiv E.Makarova koja je 30. na WTA listi.[WAVING HAND SIGN][WAVING HAND SIGN]
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.