Kakva samarcina!BitiSrcemVezan je napisao/la:DanasSinoćJovanGeca je napisao/la:takodjer i oslobadjajuca presuda ne znaci da si nevin, nego samo indicira nevinost. Mnogo puta optuzeni budu pusteni zbog nedostatka dokaza, greski u sudskom protokolu i slicno, iako su krivi.JovanGeca je napisao/la:
Ko tebe pita?![]()
Ima institucija zaduzena za to.
Malo me ovo podsjeca na poricanje presude haskog tribunala, institucije zaduzenu u toj oblasti. Ne znam, eto, pa ti razmisli
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
TacnoHeller je napisao/la:Kante od jupola, ko će normalan stavit noge u Jupol, e moj Dobrice.MocMahale444 je napisao/la:Zato nikad nisi napao Rigu ni on tebe sve zbog jupola![]()
Jupol boys!
Jadnik dise na škrge I koprca se ko riba na suhom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Svaka slika na kojoj ti se vidi glava je profilna sa krmecom glavom.Heller je napisao/la:Cmokić, dodaj me na facebooku kad već toliko oblećeš oko profilaMocMahale444 je napisao/la:Četo noge u jupol kantu I potegni pivu, uljudi se malo.
**** te dobrica a ti njega **** vam mater kad ste četnici.traži dalje ima još bolja profilna s krmećom glavom
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 11 jul 2016, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imam šmajser na čvarke samo za takve ko ti. Doduše poprilično sam siguran da te Admimova kita već izvela iz vjere.MocMahale444 je napisao/la:TacnoHeller je napisao/la:Kante od jupola, ko će normalan stavit noge u Jupol, e moj Dobrice.MocMahale444 je napisao/la:Zato nikad nisi napao Rigu ni on tebe sve zbog jupola![]()
Jupol boys!dobricin budi miran. Mogo bi te dželat naci
![]()
Jadnik dise na škrge I koprca se ko Riba na suhom.
@joker90 au kakav danak neiskustvu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
jesi to ljubomoran sto te ne zovemo na pecenoMocMahale444 je napisao/la:Zato nikad nisi napao Rigu ni on tebe sve zbog jupola![]()
Jupol boys!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nema u teheranu klempe a on bi da proba.Rigoletto je napisao/la:jesi to ljubomoran sto te ne zovemo na pecenoMocMahale444 je napisao/la:Zato nikad nisi napao Rigu ni on tebe sve zbog jupola![]()
Jupol boys!
Nullius in verba
- MocMahale444
Vidi ga sto je puko, polako nemoj se sikirati. Bice bolje gico naša, haj jednom reci oink oink.
Prasic debeli.
Prasic debeli.
- MocMahale444
Je li ovo četo i ujo protiv balijeRigoletto je napisao/la:jesi to ljubomoran sto te ne zovemo na pecenoMocMahale444 je napisao/la:Zato nikad nisi napao Rigu ni on tebe sve zbog jupola![]()
Jupol boys!
Da vadim Buzdovan odma.
Ja puko jer se zajebavam na roštilju a on vrijeme provodi analizirajući moje profilne, što je inače simbol mentalnog zdravlja.

Nullius in verba
mi te zovemo na pečeno a ti bi da nas biješ.MocMahale444 je napisao/la:Je li ovo četo i ujo protiv balijeRigoletto je napisao/la:jesi to ljubomoran sto te ne zovemo na pecenoMocMahale444 je napisao/la:Zato nikad nisi napao Rigu ni on tebe sve zbog jupola![]()
Jupol boys!![]()
Da vadim Buzdovan odma.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MocMahale444
Nisam ja nego jedan vrijedni brat s foruma. Koji je rekao evo frante **** nanu.
Reko hvala Tuzlak ziv bio.
bome zajebali ste se obojica, al kolko vidim ti si se potrudio da proučiš moje slikeMocMahale444 je napisao/la:Nisam ja nego jedan vrijedni brat s foruma. Koji je rekao evo frante **** nanu.
dodaj me slobodno, kad dođem u Sarajevo da idemo na pivu u Route pa u Lukavicu na krmetinu da te vodim
Nullius in verba
- MocMahale444
Jok nego tako je moj odgovor na to, nisam mesožderRigoletto je napisao/la:mi te zovemo na pečeno a ti bi da nas biješ.
- MocMahale444
Necu to bolan, jednu sliku vidio I otiso povratit.Heller je napisao/la:bome zajebali ste se obojica, al kolko vidim ti si se potrudio da proučiš moje slikeMocMahale444 je napisao/la:Nisam ja nego jedan vrijedni brat s foruma. Koji je rekao evo frante **** nanu.
Reko hvala Tuzlak ziv bio.a aco neće da te ukloni s foruma
dodaj me slobodno, kad dođem u Sarajevo da idemo na pivu u Route pa u Lukavicu na krmetinu da te vodim
Nego kad naletis idemo na ćevape pa idemo u Trnovo malo da biras gdje ces se odmarati.
Hvala na pozivu al ne bi u tvoj zavičaj, jer mogu mislit kakvi su gori od tebe tamo.MocMahale444 je napisao/la: Necu to bolan, jednu sliku vidio I otiso povratit.
Nego kad naletis idemo na ćevape pa idemo u Trnovo malo da biras gdje ces se odmarati.
Nullius in verba
- MocMahale444
Foca/sandžak koji miks ha, nego znam dosta dobrih mjesta u Trnovu ili ako hoces idemo na Treskavicu. Vi ste navikli s brda gledati.Heller je napisao/la:Hvala na pozivu al ne bi u tvoj zavičaj, jer mogu mislit kakvi su gori od tebe tamo.MocMahale444 je napisao/la: Necu to bolan, jednu sliku vidio I otiso povratit.
Prvih mi dosta u porodičnom stablu, još da se družim s tobomMocMahale444 je napisao/la:Foca/sandžak koji miks ha, nego znam dosta dobrih mjesta u Trnovu ili ako hoces idemo na Treskavicu. Vi ste navikli s brda gledati.Heller je napisao/la:Hvala na pozivu al ne bi u tvoj zavičaj, jer mogu mislit kakvi su gori od tebe tamo.MocMahale444 je napisao/la: Necu to bolan, jednu sliku vidio I otiso povratit.
Idi ba čobane zaljevaj bandere da struja bude bolja.
Nullius in verba
- MocMahale444
Da s 6 smajlija, mjesta za ukopavanje rahmetliija. Kakvo druzenje budalo ružna debela.
Povjerovati u foca/ sandžak miks
Gdje su ti klikeri franto.
Povjerovati u foca/ sandžak miks
Gdje su ti klikeri franto.
Doduše ti si više Perućica/Šarplanina miks.
Dosta mi je dnevne doze prosječnog bošnje za danas. Čujemo se nekom drugom prilikom. Pozdravi alterego frantu.
Dosta mi je dnevne doze prosječnog bošnje za danas. Čujemo se nekom drugom prilikom. Pozdravi alterego frantu.
Nullius in verba
- MocMahale444
Budalo jedna ja sam iz Teherana odma pored Pazarica.
Nego smrsaj malo, izgledas ko krme ba haj jednom za raju oink oink
Nego smrsaj malo, izgledas ko krme ba haj jednom za raju oink oink
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.