Gazi jupoldžije i bacače kamena.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Vidiš da tebi jesam. A sad se vrati u tor, kontaminiraš temu.Momciluk je napisao/la:Kopiras krmka i nisi zanimljivMaticar je napisao/la:ograničiti pristup internetu, ograditi da se ne miješaju sa zdravim narodom i jedino u slučaju velike potrebe stupiti u kontakt sa njima. naravno zaštita lica kao i ostalih dijelova tijela je obavezna u vidu maske i odijela. fizički kontakt ni u kojem slučaju, ko zna čime je to zaraženo. live slika sa slobodine teme na kojoj vidimo forumaše kao i acu velikog kako je ušao da obriše koji post.
imam geler u mozgu. a koje je tvoje opravdanjeDoeTz je napisao/la: Dobar si ti s glavom pravo.

Ovo smo ili ja ili Amazon, treba sad provaliti ko je od nas dvojicejoker90 je napisao/la:Kone su najjace! Uprava im raju salje na onaj tamo forum gdje ispiraju mozak!![]()
lako vam je kad vas je bio pun kombi, a njih samo 60. ne treba ni pominjati da ridjokosi razbijac, zbog kojeg vise ne smijemo na more, nije bio medju njima. da je bio, oon bi vas sam razbucaoelamalakia je napisao/la:
Ma nisi ni meni samo ti ukazujem na to.. pomislit ce ljudi da nisi sposoban sam da smislis nesto pa prepisujes, i to od krmkaMaticar je napisao/la:Momciluk je napisao/la:
Vidiš da tebi jesam. A sad se vrati u tor, kontaminiraš temu.
Cim Manijaci pise malim slovom nije našjoker90 je napisao/la:Kone su najjace! Uprava im raju salje na onaj tamo forum gdje ispiraju mozak!![]()
Isti slucaj i sa mnom. Samo nisu znali da sam je Violinin placenikMocMahale444 je napisao/la:Cim Manijaci pise malim slovom nije našjoker90 je napisao/la:Kone su najjace! Uprava im raju salje na onaj tamo forum gdje ispiraju mozak!![]()
Ma i to, a i pismen je frajer pravo, pa mi je sumnjivo.MocMahale444 je napisao/la:Cim Manijaci pise malim slovom nije našjoker90 je napisao/la:Kone su najjace! Uprava im raju salje na onaj tamo forum gdje ispiraju mozak!![]()
joker90 je napisao/la:Kone su najjace! Uprava im raju salje na onaj tamo forum gdje ispiraju mozak!![]()
Ovo nije aldin, on bi odma napisao. Vec dugo citam ovaj forum pa da se prijavim. Onda drugi post odma gdje su pare od Šehicajoker90 je napisao/la:Ma i to, a i pismen je frajer pravo, pa mi je sumnjivo.MocMahale444 je napisao/la:Cim Manijaci pise malim slovom nije našjoker90 je napisao/la:Kone su najjace! Uprava im raju salje na onaj tamo forum gdje ispiraju mozak!![]()
ovo je @bagrcavijoker90 je napisao/la:Ma i to, a i pismen je frajer pravo, pa mi je sumnjivo.MocMahale444 je napisao/la:Cim Manijaci pise malim slovom nije našjoker90 je napisao/la:Kone su najjace! Uprava im raju salje na onaj tamo forum gdje ispiraju mozak!![]()
Ima Joker vec svoj profil na onom forumu pod slicnim nickom kao i ovdje, vec me storm banovao bio na mjesec dana, moze se lako provjeriti jesam li ja ovo.Maticar je napisao/la:fjoo jokera jest' namazan, registrovo se, napiso post, pa nakon par sati prenio ga ovdje kao slučajno![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.