Zukanovic je napisao/la:Ko zelji da pomogne za nove cijene nek se javi na pp.samo napisite koji klub(ove)

Zukanovic je napisao/la:Ko zelji da pomogne za nove cijene nek se javi na pp.samo napisite koji klub(ove)
A ko zna druže moj kako će se situacija odvijati? Možda staviš za nekoga jeftinu cijenu, a on iznenadi sve plasmanom (npr Krupa) ili igraš možda ključnu tekmu za titulu ili Europu, i stadion krcat a ti umjesto cenera stavio kartu 4 kerma...AnelZ je napisao/la:OK potez Sarajeva i nesto sto sam sam zagovarao za svoj Zeljeznicar kao neku vrstu eksperimenta kako bi se vidjelo da li bi uticalo na posjetu kada dolaze manje atraktivne ekipe no eto mogu pogledati statistiku onda na primjeru Sarajeva. Za ulaznice samo smatram da su napravili gresku sto su Radnik stavili u kategoriju skupljih ulaznica, a Celik u kategoriju jeftinijih.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/cijene-u ... ika/199700
Ti bi volio više gledati Olimlic u PL nego Čelik?BitiSrcemVezan je napisao/la:'Okle' pare Čeliku?![]()
Čak je i Čelik u boljoj situaciji od Olimpica. Šteta.
olimpic je zdraviji kolektiv od celika, i naravno da bi svi ljudi koji vole sport i fudbal (osim zenicana), vise voljeli gledati njih nego celikLawer_88 je napisao/la:Ti bi volio više gledati Olimlic u PL nego Čelik?BitiSrcemVezan je napisao/la:'Okle' pare Čeliku?![]()
Vidim da nije ispalo tako, ali nisam imao u cilju s ovim postom da izražavam žal zbog tog što će Čelik biti konkurentan, ovo "šteta" je bio komentar za stanje u Olimpiku. Valjda ne moram objašnjavati razlogeLawer_88 je napisao/la:Ti bi volio više gledati Olimlic u PL nego Čelik?BitiSrcemVezan je napisao/la:'Okle' pare Čeliku?![]()
Činjenica je da je Olimpic finansijski zdraviji kolektiv od Čelika. Porediti Čelik i Olimpic i sve ono što ova dva kluba imaju/nemaju, je u najmanju ruku smiješno. I baš me zanima da li navijači ostalih klubova dijele tvoje mišljenje.admirr je napisao/la:olimpic je zdraviji kolektiv od celika, i naravno da bi svi ljudi koji vole sport i fudbal (osim zenicana), vise voljeli gledati njih nego celikLawer_88 je napisao/la:Ti bi volio više gledati Olimlic u PL nego Čelik?BitiSrcemVezan je napisao/la:'Okle' pare Čeliku?![]()
Žalosno razmišljanje. Zdraviji je kolektiv Siroki od Sarajeva za mene pa sto onda neko kuka zasto bih vise volio Siroki nego Sarajevo da bude prvak ?admirr je napisao/la:olimpic je zdraviji kolektiv od celika, i naravno da bi svi ljudi koji vole sport i fudbal (osim zenicana), vise voljeli gledati njih nego celikLawer_88 je napisao/la:Ti bi volio više gledati Olimlic u PL nego Čelik?BitiSrcemVezan je napisao/la:'Okle' pare Čeliku?![]()
svi glupi ljudi*admirr je napisao/la:olimpic je zdraviji kolektiv od celika, i naravno da bi svi ljudi koji vole sport i fudbal (osim zenicana), vise voljeli gledati njih nego celikLawer_88 je napisao/la:Ti bi volio više gledati Olimlic u PL nego Čelik?BitiSrcemVezan je napisao/la:'Okle' pare Čeliku?![]()
Ma naravno. Ma koliko ne volio neki klub u tom sportskom smislu rivalstva, opet nikad ne bih pozelio da Sarajevo, Zeljo, Sloboda ispadnu.Zao mi je Veleza, sto je ispao. Svaka cast svakom klubu, ko god zasluzi da igra PL neka igra, ali nisu isto utakmice između ovih nabrojanih klubova i ovih drugih.AdiFKS je napisao/la:Celik je Celik, i uvijek vise volim gledti taj klub i na Kosevu i na gostovanju na Bilinom, od Olimpika, Krupe, Rudara, Mladosti i sl. Da se niko ne uvrjedi. Mozemo mi imati nesporazume na ulici, tribinama...ali to nije bitno. Celik je ime za BH prostore i svaka utakmica protiv njih ima tezinu...bez obzira na sastav koji imaju, i stanje u kojem su.
Celik do ove tekme u Maju, nije uzeo Zelju od 2009. O kakvim redovnim porazima pricas tituzlak1987 je napisao/la:Shvatite Sarajlije draze im je normalno 6 kupljenih bodova protiv Olimpika nego redovan poraz od Celika u Zenici. Celik se sabro, Zeljo ce opet tamo izgubiti, Sarajevo mozda uzeti bod
prevedi to ....admirr je napisao/la: olimpic je zdraviji kolektiv od celika, i naravno da bi svi ljudi koji vole sport i fudbal (osim zenicana), vise voljeli gledati njih nego celik
od celika svi mogu uzeti 6 bodova, ali to nije tema. ovdje se radi o tome da je olimpic jedan normalan fudbalski klub, koji nema kriminalnu upravu i ne grca u dugovima. celik to nije i sve vise tone. duzni su gradu, kantonu, drzavi, bivsim igracima, trenerima i itd. takvi klubovi su rak rana ove lige.bambus je napisao/la:prevedi to ....admirr je napisao/la: olimpic je zdraviji kolektiv od celika, i naravno da bi svi ljudi koji vole sport i fudbal (osim zenicana), vise voljeli gledati njih nego celik
BOLJE SEST BODOVA OD OLIMPICA NEGO KITA OD CELIKA![]()
Dojadilo davanje premija i placanje karantina ?
![]()
![]()