NK Široki Brijeg

sb1996
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la sb1996 » 09 jul 2016, 16:37

Mislim da je od tih svih najbolji onaj kondicijski iz košarkaškog kluba...

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 09 jul 2016, 18:17

sb1996 je napisao/la:Mislim da je od tih svih najbolji onaj kondicijski iz košarkaškog kluba...
Taman ja mislio napisat. Da biram izabrao bih njega. Majstor fizičke pripreme :bow:

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 09 jul 2016, 19:09

Zna li se što i kako sad kad je Branko došao? Je li bilo kakvih izjava? Pojačanja?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 09 jul 2016, 19:49

sb1996 je napisao/la:Zna li se što i kako sad kad je Branko došao? Je li bilo kakvih izjava? Pojačanja?
Pojačanja? Odlučit će novi trener
Za sada su kadar pojačala tri imena, povratnik Zoran Plazonić te novi ofenzivci Stefan Barić i Antonio Repić, koji zbog zdravstvenih tegoba i papirologije nisu igrali Europu. S obzirom da je promet prema van bio gust, otišli Zvonimir Kožulj, Mate Pehar, a u matičnu Rijeku se vratio Goodness Ajayi, za očekivati je da na Pecari razmišljaju o pojačanjima…, posebno nakon Birkirkare. “O tome će odluku donijeti novi trener koji najprije mora ocijeniti kakva je momčad koju je Slaven slagao”, rekao je direktor Bevanda.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 09 jul 2016, 20:56

Android je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:Zna li se što i kako sad kad je Branko došao? Je li bilo kakvih izjava? Pojačanja?
Pojačanja? Odlučit će novi trener
Za sada su kadar pojačala tri imena, povratnik Zoran Plazonić te novi ofenzivci Stefan Barić i Antonio Repić, koji zbog zdravstvenih tegoba i papirologije nisu igrali Europu. S obzirom da je promet prema van bio gust, otišli Zvonimir Kožulj, Mate Pehar, a u matičnu Rijeku se vratio Goodness Ajayi, za očekivati je da na Pecari razmišljaju o pojačanjima…, posebno nakon Birkirkare. “O tome će odluku donijeti novi trener koji najprije mora ocijeniti kakva je momčad koju je Slaven slagao”, rekao je direktor Bevanda.
Sta ce musa slagat :facepalm: Potjerao Pehara i Landeku, vezni red ostavio na Ivankovicu i Plazonicu. Nadam se da Sesar nece otici jer smo onda nahebali. Potjerao RB Karacica, a obrana nam ionako za staracki dom. Napravio jos jednu uslugu Zrinji, a i ostalim protivnicima. Sta ce on slagat momcad :crazy:
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 10 jul 2016, 11:57

Tri trenera su bila u igri: Karačić, Barbarić i Pamić. Moja zelja bi bila Barba, ali daleko od toga da sam mi se ne svidja Brana.

Vratite Pehara!!!
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 10 jul 2016, 12:01

Ja mislim da bi i Pamic bio extra trener.znao bi on ove nase zvijezde prizvat pameti
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 jul 2016, 12:13

Strob1996 je napisao/la:Ja mislim da bi i Pamic bio extra trener.znao bi on ove nase zvijezde prizvat pameti
Pamic je glavni favorit za klupu Lokomotive tako da nema sanse da bi pristao na dogovor s bilo kim drugim. Njegova velika zelja je klupa Dinama i sam je to isticao vise puta, a klupa Lokomotive je najlaksi put do klupe Dinama, osim ako si u nogometnoj karijeri bio golman.

Pamic bi u Sirokom napravio odlican posao cak i s osrednjim kadrom, jer je pravio rezultate s Istrom imajuci ekipu koja bi se borila za opstanak u 2.HNL. Nakon njegovog odlaska nisu dobili preko 20 utakmica i samo njemu mogu zahvaliti sto nisu ispali.

Karacic je svakako dobar izbor za vas, bolji nego Musa i vec u startu sezone cemo vidjeti koliko je bolji. Neka vam je sa srecom do Europe i da se Birkirkara nikad vise ne ponovi.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 10 jul 2016, 15:38

Karačić je za Pamića Bog!
Pamić gdje god bude opljačka klupsku i igračku blagajnu, na teror napravi polurezultat i ode.
Da nema dobar odnos s medijima nebi nitko ni znao za njega.

Dajte Brani vremena i slobode i dovest će vas do vrha kao što je i nas.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 11 jul 2016, 08:28

HercUSrcu je napisao/la:Karačić je za Pamića Bog!
Pamić gdje god bude opljačka klupsku i igračku blagajnu, na teror napravi polurezultat i ode.

Ove naše i treba terorizirati, ništa više :bih:

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 11 jul 2016, 17:21

ljutinar je napisao/la:
HercUSrcu je napisao/la:Karačić je za Pamića Bog!

Ove naše i treba terorizirati, ništa više :bih:
Ko sto i oni nad teroriziraju svojim igrama :kafa:
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 12 jul 2016, 14:15

Predstavljanje Branka Karačića:

Potpuno svjestan trenutačne situacije i onoga što se od njega očekuje Karačić je odmah u uvodu istaknuo:

- Znate što meni znači Široki Brijeg. Široki me je trebao i Branko Karačić se vratio u Široki. Nisam mogao reći 'ne' Širokom u jednoj složenoj situaciji. I ne bojim se izazova.

Kada je, pak, o ciljevima u novom mandatu riječ, Karačić također nije okolišao:

- Momčadi nedostaje pozitivne drskosti, premekana je, nježna već dvije godine. I, da se ne lažemo, Široki Brijeg u zadnje dvije godine nije baš u bajnoj poziciji što se rezultatskih ostvarenja tiče. Dakako da je sada prvenstveno na meni da to sve promijenim i vjerujem da će Široki Brijeg doći na ono što svi želimo. Odnosno, da budem još konkretniji, sve osim plasmana u Europu je nesupjeh, ali bilo bi još ljepše da iznenadimo i dođemo do jednog trofeja. Zrinjski, Sarajevo, Željo, Sloboda i Radnik moraju računati na nas.

Sportski direktor Dalibor Šilić dometnuo je da će ostatak stručnog stožera ostati nepromijenjen, a da su do kraja prijelaznog roka, pa i nakon toga, moguće određene promjene u igračkom kadru. Također, i da je potrebno što prije iza sebe ostaviti neuspjeh protiv Birkirkare, uz uvjerenje „da će naš novi trener ostvariti cilj – sami vrh Premier lige BiH“.

Na novinarsko pitanje o Ivanu Crnovu, koji u dresu Širokog Brijega pruža potpuno drugačije partije za razliku od onih u dresu Zrinjskog dok ga je Karačić trenirao, kazao je kako je svjestan svega te da će pokušati riješiti tu situaciju, ali dodao je da nije samo stvar u Ivanu Crnovu, već i u nekim ostalim igračima.

Karačić je neposredno prije press konferencije odradio prvi trening u Trening kampu ''Musa-Karačić'', a već u srijedu očekuje ih prva provjera kada u 18.00 sati dočekuju Čapljinu.

Sportski direktor Dalibor Šilić izjavio je da će ostatak stručnog stožera ostati nepromijenjen, a da su do kraja prijelaznog roka, pa i nakon toga, moguće određene promjene u igračkom kadru.

''Ne isključujemo mogućnost novih dolazaka, a tako niti odlazaka s Pecare. Prijelazni rok traje do kraja srpnja, a i nakon toga možemo dovesti igrače koje imaju slobodne papire'', kazao je Šilić.

Na kraju je istaknuo da je potrebno što prije iza sebe ostaviti neuspjeh protiv Birkirkare, uz uvjerenje ''da će naš novi trener ostvariti cilj – sami vrh Premijer lige BiH''.
NK Široki Brijeg

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 12 jul 2016, 14:22

Da se dotaknem malo Crnova, jel on igrao dok je u Zrinji bio, vise u sredini? Mozda nam je on rjesenje za ofanzivnog, iza Krstanovica, a gurnut malog Menala na krilo, ili ovog novog ako se pokaze dobar.

Mozda bi se tu Ivan bolje snalazio nego na cistom krilu, puno bi vise loptu imao, a sigurno da ima on taj zadnji pas. Nemogu se sjetit da me hebes jel igrao on tu poziciju u Zrinji pod Branom.

Ako ko od Zrinjevaca procita ovo mozda ce rasvjetlit.
NK Široki Brijeg

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 12 jul 2016, 14:24

Ko ce Crnovu znat.Kad mu se igra najbolji je na terenu,kad mu se ne igra vuce se ko podrepina.
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 12 jul 2016, 14:57

Koliko me sjecanje sluzi on je i u Zrinjskom igrao krilo

Ostavit ga ovu polusezonu, ako sad pod Brankom ne pokaze nista onda...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 12 jul 2016, 17:18

Evolve je napisao/la:Da se dotaknem malo Crnova, jel on igrao dok je u Zrinji bio, vise u sredini? Mozda nam je on rjesenje za ofanzivnog, iza Krstanovica, a gurnut malog Menala na krilo, ili ovog novog ako se pokaze dobar.

Mozda bi se tu Ivan bolje snalazio nego na cistom krilu, puno bi vise loptu imao, a sigurno da ima on taj zadnji pas. Nemogu se sjetit da me hebes jel igrao on tu poziciju u Zrinji pod Branom.

Crnov je u Zrinji igrao krilo. Ista pozicija koju im Zakaric sada igra.
G. Marquez

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 12 jul 2016, 17:58

Pantarei79 je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Da se dotaknem malo Crnova, jel on igrao dok je u Zrinji bio, vise u sredini? Mozda nam je on rjesenje za ofanzivnog, iza Krstanovica, a gurnut malog Menala na krilo, ili ovog novog ako se pokaze dobar.

Crnov je u Zrinji igrao krilo. Ista pozicija koju im Zakaric sada igra.
Zakaric je u S Belupu

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 12 jul 2016, 20:24

Idemo s Karacicem do titule ! :opaopa:

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 12 jul 2016, 20:34

:)
york je napisao/la:Idemo s Karacicem do titule ! :opaopa:
Mozda 2017/2018. Od ove sezone nema nista. Zasrali smo u pocetku i tesko se ovo sad moze popraviti pa i da je Mourihno došao. Kada vidim obranu Zrinjskog i usporedimo je sa nasom to je nebo i zemlja. Gledam ovog Jakovljevica. Covjek smiri loptu, dobra promjena smjera, dobar pregled igre. Brekalo smijesno izgleda za njega. Stvarno smijesno. Pa Kataneca usporedi sa Pandzom. Brzi tti puta, fizicki trenutno jaci, postavlja se dobro. Ja ne vidim nacina u kratkom roku nesto da se uradi prvenstveno iz razloga sto nam je igracki kadar nikad losiji. Obrana tragikomicna, napad sveden na duge lopte prema Krstanovicu, a glavno pojacanje mi lici na Olica. Zabije pogled u pod i glavom kroz zid bet obzira na bilo sta. Pa vi pogadjajte koji igrac. Optimistican sa za buducnost ako Kara bude htio duzi period ostati sa nama. Ako ne dođe neka ponuda, kao zadnji put Bahrein. Ovu sezonu po meni pisi propalo.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 12 jul 2016, 20:49

Gledao sam Zrinju, mi smo svjetlosnim godinama iza njih.
Obrana im je beton. Sto je Pero gore napisao, nas dvojac smijesan do Boga draga naspram njihova dva.
NK Široki Brijeg

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.