Ma nema ljevice u BIH vise prave, mada ne mora znaciti ako si ljevica da si komunista. Ali eto i komunisti imaju dvije istine , kada se nesto obiljezava iz proslosti manifestacije se razlikuju uveliko. Ljudi koji se pojave na Kozari nece nikada doci na Igman i obrnuto, a u slucaju frke neke se vrlo lako mogu preobraziti u branioce BIH ili RS-a ..
Mislim Partizan od 85 godina iz RS misli da je vojska RS prava stvar, toliko su komunisti u qrcu

Cak mislim da 44-45 nisu bile iste filozofije, mozda su jedino Dalmatinske brigade bile normalne. Ovo je sve bio skup ljudi koji danas mogu biti partizani, a sutra braniti samo jedan narod.
Hocu reci taj Vuk Bacanovic bi 41-45 zavrsio kao partizan, a 92-95 ne bi bio pacifista sigurno vec bi hladno bio pripadnik vojske RS. Jer covjek zna srati ako se u Sarajevu mrav pomakne, a kada se nesto desi krupnih razmjera u RS ili Srbiji, a da je diskriminirajuce ili na bilo koji nacin kontra nekog od naroda niti rijeci. Da mi je da vidim njegovu skalu kako je on to zamislio da ravna ovako nakon sto sam sada procitao par tekstova na buka.