FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije ok, pogledaj sve ostale pa onda reci realnoledesma je napisao/la:Pa vidiš da je bio ispred čovjeka 2m, i ovaj hladno ulazi u peterac i ostavlja ga 5m iza sebe, on nijemo posmatra, ok?senad82 je napisao/la:Hajde samo iskreno i posteno reci sta je Novaković ovdje kriv?ledesma je napisao/la:E mooj Novakoviću hahahhahahhahahahhahaha i odbrano
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pogledaj Bekića, Duljevića (ako ovako hladno nastavi igrati nek ide odmah) koji je pustio covjeka samo tako, pa Kovačevića pa tek onda Novakovića koji je najmanje kriv ovdje
Nije uredu pljuvati nekog bez razloga i iz neke mrznje samo sto nije zvucno ime
Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 12 jul 2016, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
- Evolution87
- Kontakt:
Ko je dao?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bravo Crnkicu,jos vise bravo za Bekica i za ovu loptu,preslikana akcija od maloprije 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo Nermine!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Valjda cemo moci nazabijati vise nego sto primimo. Ofanzivno izgledamo jako opasno, ali kad se branimo, belaj!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Duja nema s kim igrati u napada, i sve nam ide preko lijeve strane, Četković 0, Ahmetović 5, Radovac 0, Dulja 10
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
pitic je napisao/la:Zavalit se u 18 i 15 h i vidjeti da li puše u odbrani.
SRETAN BROJ - 1725
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Hoćemo li bar moći jedan više zabit nego primit u ligi? 
Ovi nasi navikli samo rukom mahat za ofsajd.Odbrana nam je kriticna znaci,opet ulaze u gol sa loptom.Nimalo obecavajuce
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Upratite kretanje Radovca kod drugog gola Rusa. Kretanje od početka akcije Rusa. Ništa, odbrana ništa bolja za razliku od prošle sezone...
SRETAN BROJ - 1725
Hahahahhaha, kad sam govorio o ovom Novakoviću, i gledao njegove KASETE, rekao sam da je cirkus igrač i da se voli ovako postavljati u odbarni i izvrtat ili ti ga kreveljiti kad treba zaustaviti igrača ii loptu.... smiješno koga su nam doveli ljudi smiješnooo
Radovac fakat ne znam šta mum je cc
Radovac fakat ne znam šta mum je cc
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
Coromandel
- Kontakt:
PROJEKAT 
Almir Hurtic , izjava poslije meča: "Oni su vrhunska evropska ekipa i ovo je bila evropska provjera za sve nas. Igrači koji su igrali ispoštvovali su sve što smo se dogovorili. U nastavku smo pali snagom, gol smo bespotrebno primili i gol koji smo primili je prelomio. Imali smo i mi još šansi, ali nismo uspjeli postići gol. Zatim smo primili gol i sve je bilo gotovo. Za sve igrače je ovo jedna dobra provjera" 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Saric je za Radovca Pogba! Za Dulju se ne moramo sekirati da ce ga neko kupiti, nastavi li ovako.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: hamzaTM87, nedimmmm1337, Proximic i 28 gostiju.