Prva liga FBiH - Prepucavanja

Moderator/ica: GracanicaAA

solinas
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH - Prepucavanja

Post Postao/la solinas » 12 jul 2016, 14:03

Cocaine je napisao/la:Krleza velezov dug je 600 milja maraka i nemam zivaca objasnjavati nekome poput stanje jer ne znas ni sta ti se u slobodi desava a ne da znas u Velezu. Sloboda ti je samo dvije rate uplatila i kasni sa ostalim tako da ste 6 puta zaduzeniji od nas. Te price okaci macku o rep. Razlog zasto nisu igraci primili plate je sto nema uprave nikako i ko im je mogao isplatiti. Sjebat ces se 18tog poslje skupstine sta ce se desit u Velezu. Necu nista iznosit samo cu napisat da ce dusmani jos dugo glođat nase qurcine od zavisti. I za vas i za te sto si nsbrojso smo vazda vasiona bili. Vi ste krleza od danas do sutra a mi za sva vremena. Vjeruj da je alarmantno vase stanje sa uplatama reprograma. A satro predsjednik vam ide ubrzo. Sirotinjski ste kanton koji ne moze placat reprogram a dug je velik. Nije loza nego sam sjedio sa ljudima koji puno bolje znaju nego vi koji lupate po forumu.
Ode Velez u visine kao onda kada si lozio raju o novim investitorima milionima i igracima i grcke.
Blago vama.Sjedio si ti na mom smokiju ribice.
Ti nemas pojma sta ti se pred nosem desava u sokaku a ne u Tuzli.Dokazao si da nemas pojma ni o Velezu.
Bujrum 8 kolo mislim da je,da skoknemo u Limenku na cevape i zaigramo kolo na panonskom :D :wave:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 12 jul 2016, 14:11

Krleza stvarno nemam zivaca objasnjavati plićaku poput tebe stanje u Veležu. Ja znam da bi ti želio najgore ali syebat ces se zestoko jer nove struje ulaze u klub i to kakve. Za reprogram ti nista nisam slagao a ti vjeruj forumskim pricama iz plasticne stolice u becu. Sloboda ne placa reprogram. Sto se Siminog Hana tice nije problem. Odigrat cemo s ljudima pa ko dobije dobije pruzit ruku i cao đaci. Tuzno je sto ce ti radi par miliona duga taj klub zamjenit slobodu i biti prvi u vasem gradu. Sve je vec isplanirano samo ti pojma nemas. Nije ni cudo kad informacije po forumu kupis

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 jul 2016, 14:17

Cocaine je napisao/la:Krleza stvarno nemam zivaca objasnjavati plićaku poput tebe stanje u Veležu. Ja znam da bi ti želio najgore ali syebat ces se zestoko jer nove struje ulaze u klub i to kakve. Za reprogram ti nista nisam slagao a ti vjeruj forumskim pricama iz plasticne stolice u becu. Sloboda ne placa reprogram. Sto se Siminog Hana tice nije problem. Odigrat cemo s ljudima pa ko dobije dobije pruzit ruku i cao đaci. Tuzno je sto ce ti radi par miliona duga taj klub zamjenit slobodu i biti prvi u vasem gradu. Sve je vec isplanirano samo ti pojma nemas. Nije ni cudo kad informacije po forumu kupis
Samo opusteno momcino pozlit ce ti.
Ti znas sta je isplanirano :urnebes:
Neka zapamticu ove postove jest da obojica znamo da pucas u prazno ali neka. :wave:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jul 2016, 14:28

Cocaine je napisao/la:Krleza stvarno nemam zivaca objasnjavati plićaku poput tebe stanje u Veležu. Ja znam da bi ti želio najgore ali syebat ces se zestoko jer nove struje ulaze u klub i to kakve. Za reprogram ti nista nisam slagao a ti vjeruj forumskim pricama iz plasticne stolice u becu. Sloboda ne placa reprogram. Sto se Siminog Hana tice nije problem. Odigrat cemo s ljudima pa ko dobije dobije pruzit ruku i cao đaci. Tuzno je sto ce ti radi par miliona duga taj klub zamjenit slobodu i biti prvi u vasem gradu. Sve je vec isplanirano samo ti pojma nemas. Nije ni cudo kad informacije po forumu kupis
:urnebes: :rol:.. Jel to opet pauza u polju :urnebes:... Vrati se poslu jedno u bijelim soknama il nema ništa od dnevnice....čuj Sloboda se raspada a velez će da grmi od investicija :urnebes: :urnebes:... Il te je sunce u polju il ta skija sto je dumanjas po cijele dane opasno opalila pa te prenosi... Nego skupljaj pare od dnevnica za derbi pokemonu nacrtani :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 12 jul 2016, 14:35

Njima je svejedno, Sloboda ili Sloga, oni će da nastave zavirivati u tudju avliju :crazy:

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 12 jul 2016, 14:40

Kakvi kompleksasi, ne možeš da vjerujes. Klub im nikad bolje nije igrao, izašao u Europu, ali ipak kompleksi ostaju. Radujte se još malo, sljedeće sezone i vas i Azmira prsamo :wave:
Kaže ovaj dug 1,4 miliona :urnebes: :urnebes:
On iz Beča zna bolje od nas u Mostaru koliki je dug Veleža, svaka čast :bow:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 jul 2016, 15:22

@Cocaine ides na hladenje!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 jul 2016, 15:29

:urnebes:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 jul 2016, 17:45

Babatunde je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:@Cocaine ides na hladenje!
A ovim majmunima nista. Svaka čast :tokralju:
Hmm... Kome je on psovao Majku? Oni njemu nisu spomenuli Majku nit nikog iz porodice.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 12 jul 2016, 18:17

Zeza ok al psovat majku je dno dna fakat

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jul 2016, 18:57

NjonjoVam je napisao/la:Zeza ok al psovat majku je dno dna fakat

Vrapcicka kultura :urnebes:... Neandertalci pravi :oops: :oops:... Spominjati majku i to dzuturum od 50 godina :puke:..berac nikako da svari u glavi kockastoj da iako su ovo prepucavanja da ne mozes nekom rodbinu i familiju spominjat... Seljance teško,štas.... Mos mislit na sta onda mladi lice :puke:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 jul 2016, 19:22

staragarda je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:Zeza ok al psovat majku je dno dna fakat

Vrapcicka kultura :urnebes:... Neandertalci pravi :oops: :oops:... Spominjati majku i to dzuturum od 50 godina :puke:..berac nikako da svari u glavi kockastoj da iako su ovo prepucavanja da ne mozes nekom rodbinu i familiju spominjat... Seljance teško,štas.... Mos mislit na sta onda mladi lice :puke:
Ti jos vjerujes sa on ima vise od 20 godina.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 12 jul 2016, 19:34

slika

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 12 jul 2016, 19:41

Pozeljeli "tuzlaci" (svaka cast pravim tuzlacima i iskrenim navijacima Slobode) malo prvu ligu odjednom? A ti @GracanicaAA banujes Pastrmku jer oni dolaze ovamo da provociraju mostarce, navijace jednog kluba koji ste takmici u ovoj ligi? Pusti price da su oni navijaci sloge. Jesu koliko i ja Prokosovica.

Dobro rece @studeni, upropastili ste forum. Cestitam!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 jul 2016, 19:44

AlemC85 je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:@Cocaine ides na hladenje!
Pošalji i druge na hlađenje a ne samo Veležovce. Nije ovo jednoumlje... :x
Ja nemam nista protiv Veleza. Cak mi je bio drag dok je igrao Kadic za vas, ali dobro svako ima svoje mišljenje. Nit mrzim Veleza, nit koji vrag a ti vec zakljucio da mrzim Veleza. Bravo za tebe. :crazy:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 jul 2016, 19:49

Zoom088 je napisao/la:Pozeljeli "tuzlaci" (svaka cast pravim tuzlacima i iskrenim navijacima Slobode) malo prvu ligu odjednom? A ti @GracanicaAA banujes Pastrmku jer oni dolaze ovamo da provociraju mostarce, navijace jednog kluba koji ste takmici u ovoj ligi? Pusti price da su oni navijaci sloge. Jesu koliko i ja Prokosovica.

Cekaj ba @Zoom, jesam ja kriv sto psuje majku članovima foruma? Ja se samo drzim pravila i svako sa sobom nosi kulturu ovdje na forum. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali psovanje Majke nije mala stvar.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 jul 2016, 19:57

Zoom088 je napisao/la:Pozeljeli "tuzlaci" (svaka cast pravim tuzlacima i iskrenim navijacima Slobode) malo prvu ligu odjednom? A ti @GracanicaAA banujes Pastrmku jer oni dolaze ovamo da provociraju mostarce, navijace jednog kluba koji ste takmici u ovoj ligi? Pusti price da su oni navijaci sloge. Jesu koliko i ja Prokosovica.

Sloga je klub iz grada Tuzle,naravno da cemo ga simpatisati,

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 12 jul 2016, 20:07

GracanicaAA je napisao/la:

Cekaj ba @Zoom, jesam ja kriv sto psuje majku članovima foruma? Ja se samo drzim pravila i svako sa sobom nosi kulturu ovdje na forum. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali psovanje Majke nije mala stvar.
Drug,
znamo se i znas da cu ti otvoreno reci. Za svaku akciju postoji i reakcija. Pastrmkina reakcija je bila odgovor na necije konstantne akcije. Otkako je Velez ispao pocele su provokacije sa svih strana. Zar to nije trebalo zaustaviti na pocetku? Evo imas i ove iz Listice i okoline koji dolaze ovdje da provociraju pa ne vidjeh nesto da je neko reagovao na to. Pretpostavljao sam da ce biti svega kad Rodjeni dodju ovdje, jer su kao oni nekome nesto skrivili, valjda neko jos nije svario kakvu je igru igrao Ibrak tada i sta je uradio. Nema veze, nekome je lakse metar u goozicu nego centimetar u glavu utjerat'. I to je za ljude.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 12 jul 2016, 20:11

solinas je napisao/la:

Simpatisanje i navijanje za neki klub se ne ispoljava tako sto se navija iskljucivo za neuspjeh nekog drugog kluba. To samo rade "navijaci" zrinjskog. Ali okej je, napisao sam u prethodnom postu nesto za metre i centimetre.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 jul 2016, 20:22

Zoom088 je napisao/la:
solinas je napisao/la:

Simpatisanje i navijanje za neki klub se ne ispoljava tako sto se navija iskljucivo za neuspjeh nekog drugog kluba. To samo rade "navijaci" zrinjskog. Ali okej je, napisao sam u prethodnom postu nesto za metre i centimetre.
Tema je "prepucavanja".sta si ocekivao da kahvenisemo ovdje.
Druga stvar za psovanje na licnoj osnovi na svim temama to je zabranjeno i kazna je ban.
Ko ga je vukao za jezik.
Sto se tice ispadanja hiljadu puta prezvakana tema.
Najveci krivci naravno smo mi,ali Velez je taj dan prodao i obraz i cast i istoriju i postovanje.
Prodali su se onima koji su ih zatvarali u logore.
Dovidjenja i prijatno.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 3 gosta.