Ode Velez u visine kao onda kada si lozio raju o novim investitorima milionima i igracima i grcke.Cocaine je napisao/la:Krleza velezov dug je 600 milja maraka i nemam zivaca objasnjavati nekome poput stanje jer ne znas ni sta ti se u slobodi desava a ne da znas u Velezu. Sloboda ti je samo dvije rate uplatila i kasni sa ostalim tako da ste 6 puta zaduzeniji od nas. Te price okaci macku o rep. Razlog zasto nisu igraci primili plate je sto nema uprave nikako i ko im je mogao isplatiti. Sjebat ces se 18tog poslje skupstine sta ce se desit u Velezu. Necu nista iznosit samo cu napisat da ce dusmani jos dugo glođat nase qurcine od zavisti. I za vas i za te sto si nsbrojso smo vazda vasiona bili. Vi ste krleza od danas do sutra a mi za sva vremena. Vjeruj da je alarmantno vase stanje sa uplatama reprograma. A satro predsjednik vam ide ubrzo. Sirotinjski ste kanton koji ne moze placat reprogram a dug je velik. Nije loza nego sam sjedio sa ljudima koji puno bolje znaju nego vi koji lupate po forumu.
Blago vama.Sjedio si ti na mom smokiju ribice.
Ti nemas pojma sta ti se pred nosem desava u sokaku a ne u Tuzli.Dokazao si da nemas pojma ni o Velezu.
Bujrum 8 kolo mislim da je,da skoknemo u Limenku na cevape i zaigramo kolo na panonskom