FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 29 jun 2010, 00:48

kristian je napisao/la:jos samo golmana dovest i to je to , onaj alaim je stvarno bezveze svaku poziciju dovode samo golmane necee sto li boze?
Ja mislim da bi se ti kao navijac Zeljeznicara najmanje trebao brinuti o tome hoce li FKS dovoditi novog golmana,taj isti Alaim je zadnja dva derbija bio mozda i nas najbolji igrac nadam se da si ima priliku propratiti oba,ovaj drugi kroz neki snimak ili nesto slicno...

Nama je Alaim dobar i uz njega ima na klupi odlicna zamjena i pojacanje na golmanskoj poziciji nam nije potrebno,mislim da ce ti ovo reci 95% ljudi koji vole Sarajevo,posebno nakon svega sto se izdesavalo kroz proteklu sezonu da se ne vracamo na staro...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 29 jun 2010, 00:49

Edin Saranovic razgovarao s Mucom koji je zainteresovan,ali receno mu je da se ceka odgovor Varesanovica.Blizak mi je Edin pa da spomenem :mrgreen: :D nije patka.
AMAR OSIM!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 29 jun 2010, 01:01

kalimero je napisao/la:Edin Saranovic razgovarao s Mucom koji je zainteresovan,ali receno mu je da se ceka odgovor Varesanovica.Blizak mi je Edin pa da spomenem :mrgreen: :D nije patka.
Povratak otpisanih. :mrgreen:
NON MOLLARE MAI

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 29 jun 2010, 01:58

Jovanovicu se uglavnom nudi 3 puta veca plata nego u Slaviji,sad se ceka odgovor zato jer je momak pod ugovorom!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 29 jun 2010, 09:30

samo sarajevo je napisao/la:Jovanovicu se uglavnom nudi 3 puta veca plata nego u Slaviji,sad se ceka odgovor zato jer je momak pod ugovorom!
jeli se ono on pomarisao sa Kutalijom,a sad se govori da su obojica zelja naseg kluba
pa zato sumnjam da bi obojica u isti klub
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

starcevica
Kontakt:

Post Postao/la starcevica » 29 jun 2010, 10:17

Samo jedno pitanje za navijace sarajeva,.da li je potpisao za vas Niksa Dimitrijevic bivsi igrac bsk-a?

AdooS
Kontakt:

Post Postao/la AdooS » 29 jun 2010, 10:24

starcevica je napisao/la:Samo jedno pitanje za navijace sarajeva,.da li je potpisao za vas Niksa Dimitrijevic bivsi igrac bsk-a?
Jos uvijek nije,a moze li nam reci malo vise o tom igracu i odakle ti info da treba za nas potpisati.

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 29 jun 2010, 12:33

AdooS je napisao/la:
starcevica je napisao/la:Samo jedno pitanje za navijace sarajeva,.da li je potpisao za vas Niksa Dimitrijevic bivsi igrac bsk-a?
Jos uvijek nije,a moze li nam reci malo vise o tom igracu i odakle ti info da treba za nas potpisati.

slazem se sa tobom,valjal taj arsenijevic
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 29 jun 2010, 12:54

saranovic vam je jako blizu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 29 jun 2010, 12:56

Mnogi nisu svjesni kakav ce tim FKS imati naredne sezone , vjerujte mi da do kraja sedmice imamo tu jos dva tri odlicna igraca , zivi bili pa vidjeli radi se punom parom i ide na dobro ... ;)

Saranovica niko nije kontaktirao a i on sam kaze da je spreman da zavrsi karijeru , iako ne bi imao nista da dodje moze on jos godinu ali cisto sumnjam ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 29 jun 2010, 13:10

Denis Cana mladi talentovani igrač viđen na probi , inače igra za Bosnu iz Visokog vjerovatno bi trebao dobiti ugovor

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 29 jun 2010, 13:22

Opa, idete na titulu, došao vam Arsenijević :lol:

Otišla vam četiri najbolja igrača a doveli Arsenijevića i naložili se :lol:

Baš se pitam ko je naredno "veliko pojačanje" :lol: Pelak :lol:

Torpedo se raspada ko bugarska skupština :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 29 jun 2010, 13:24

nikad_izvini je napisao/la:Opa, idete na titulu, došao vam Arsenijević :lol:

Otišla vam četiri najbolja igrača a doveli Arsenijevića i naložili se :lol:

Baš se pitam ko je naredno "veliko pojačanje" :lol: Pelak :lol:

Torpedo se raspada ko bugarska skupština :lol:
ljudi optimisti a ti provokator,samo ga na ignore ;)
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 29 jun 2010, 13:24

Tresu mu se gace jer vjerovatno zna sta se tek sprema narednih dana i ko stize u FKS 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 29 jun 2010, 13:28

Naravno da mi se tresu gaće :lol: Otišli Škoro, Muminović, Rizvanović i Belošević. Solidni igrači sa kojima niste mogli meda. Prvo njih morate nadomjestiti pa dovoditi pojačanja da se pokušate boriti za Europu :lol:

Pitam se kako ćete nadomjestiti Škoru i Muminovića. Ko će ih mijenjati. Pelak i Šaranović :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 29 jun 2010, 13:31

nikad_izvini je napisao/la:Naravno da mi se tresu gaće :lol: Otišli Škoro, Muminović, Rizvanović i Belošević. Solidni igrači sa kojima niste mogli meda. Prvo njih morate nadomjestiti pa dovoditi pojačanja da se pokušate boriti za Europu :lol:

Pitam se kako ćete nadomjestiti Škoru i Muminovića. Ko će ih mijenjati. Pelak i Šaranović :lol:
U pionirskoj placu za ovakvim majmunima , kako ograniceno razmisljanje !

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 29 jun 2010, 13:34

Ma Sarajevo se pravo pojacalo,samo mi to ne vidimo :mrgreen: najbitnije je zadrzati kostur ekipe :D Dudo dominira
...nisu mogli da te ugase!!!

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 29 jun 2010, 13:45

Dirk je napisao/la:Tresu mu se gace jer vjerovatno zna sta se tek sprema narednih dana i ko stize u FKS 8-)
Ma mogu vama doci i Mesi i Tevez u paketu, ali od vas u narednom prvenstvu nema nista. Fulali ste sa promjenom uprave (tj. niste nista ni promjenili, a ostali su i Baljak i Alihodzic, pa i Merdanovic. Cak vam se vratio Muco kojeg niste ni htjeli). Interesantno ce biti vidjeti kako funkcioniraju suprotstavljni lobiji oko kupovine/prodaje igraca i rastaljivanja te love ;)

A sto se tice dovodjenja novih igraca, Arsenijevic nije nesto Bogzna, a za uigravanje ostalih koji ce tek doci, treba 7-8 mjeseci. Varesanovic nema vise vremena, plus sto je izgubio kostur ekipe, a Husref ceka iza coska ko zapeta puska. Dakle, Varesanovic ce biti otjeran na polusezoni, a tada ce biti kasno za neki veci rezultat u ovom prvenstvu.

Ako uspijete zadrzati ekipu iz ovog prvenstva u naredne 2 sezone, moze se nesto napraviti, u suprotnom - mrka kapa. Ovo ne pisem iz zlobe, nego iz objektivnog navijackog ugla. Znam da vam je vise pun k....desavanja u i oko kluba, ali ovim posljednjim desavanjima nije nista pozitivno napravljeno - htjeli vi to vidjeti ili ne.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 jun 2010, 14:22

decko nemoj se javljat i zabadat nos gdje mu nije mjesto... ajde se spremajte za hapoel trebace vam puno truda i znoja da ga prodjete... a sto se tice naseg kluba posto nisi u toku...a ti pusti SARAJEVO... mo znamo sta se radi ti ne..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 jun 2010, 14:25

Vi koji odgovarat na ove budale ste još gori. Brate samo ga ignorirajte i prijavite, admini trebaju ovo da sanckjonišu, mislim da zaslužuje najmanje opomenu....
Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 29 jun 2010, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”