Samo što tamo ti moderator da ip ban i kraj.gradacac10 je napisao/la:Joj hoce eto covjeku bit tesko da se i tamo registruje haha a pustite covjeka nek pise, ignorisi ako te smeta... nijedan ne bi bio posjecen kao ovajNah1d je napisao/la:Ma kao da ne bi dosao da nisam u tuzli. Ćiro hoćel bit taj zvijezdin forum? Vala brate tamo da se registrujemo i ako Bog da napunimo tamo forum i vodimo diskusije. A ovdje nek se čombe sam sa sobom svađa.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
- Kontakt:
Covjek dodje da procita koju pametnu a vi sve isto combe pa combe.... Puste covjeka neka iznosi svoje misljenje ima tu i pametnih sigurno.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Moderator
- Kontakt:
Besim Serbecic potpisao za Radnik iz Bijeljine.
-
- Kontakt:
To za Serbu je stara vijesti to je se znalo jos prije 2 sedmice. Nova vijest je mozda bi Buba mogao vratiti. Golman sutra dolazi.
-
- Kontakt:
Jeste da,tamo ce onda fino da bude d.j.l., "kadija te tuzi, kadija ti sudi".Nah1d je napisao/la:Samo što tamo ti moderator da ip ban i kraj.gradacac10 je napisao/la:Joj hoce eto covjeku bit tesko da se i tamo registruje haha a pustite covjeka nek pise, ignorisi ako te smeta... nijedan ne bi bio posjecen kao ovajNah1d je napisao/la:Ma kao da ne bi dosao da nisam u tuzli. Ćiro hoćel bit taj zvijezdin forum? Vala brate tamo da se registrujemo i ako Bog da napunimo tamo forum i vodimo diskusije. A ovdje nek se čombe sam sa sobom svađa.
Sto prije napraviti taj forum,ovaj ocistiti fino i zatvoriti,kao sto sam davno predlagao.
Combe ne daj se omesti, samo pisi starac, jos malo pa nestalo,ode svijet
DaBogda ja ne bio upravu kao i ostali, ali vrijeme sve pokaže
DaBogda Zvijezda bila tamo gdje joj je mjesto
Ranieri vam je tata..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Tacno.sidran je napisao/la:DaBogda ja ne bio upravu kao i ostali, ali vrijeme sve pokaže
I "DaBogda" prestao smarat na ovoj temi vise.
Malo cudno kako ovaj racun nastane tacno u vrijeme kad Combe popusi ban. A jos cudnije kako Combe obeca ne pisati vise na ovoj temi otkako postoji ovaj racun. A najcudnije kako se na oba racuna pise na isti nacin kao "pljuvacu po svemu, ali molim boga da nisam upravu"
E moj Combe, valjda se na trecem racunu malo bolje potrudis

⭐
-
- Kontakt:
Svi ste imali treneri sansu niste napravili niakav rezultat, drugo imali ste budzet blizu 2 miliona niste izasli u evropu i sada pljujete ljude koji potrose 600 000km a od toga vrate vaseg duga 200 000km. Cemu rasprava, nego sretno ti s mionicom mada i gore neces dugo
Pisko spominješ neke dugove poreskoj od 700 000 i da je klub bio pred gašenjem što je van svake pametireddragon001 je napisao/la:Svi ste imali treneri sansu niste napravili niakav rezultat, drugo imali ste budzet blizu 2 miliona niste izasli u evropu i sada pljujete ljude koji potrose 600 000km a od toga vrate vaseg duga 200 000km. Cemu rasprava, nego sretno ti s mionicom mada i gore neces dugo
DOBIJEŠ TRIBINE, SVLAČIONICE, LIJEP POMOĆNI STAD. POSLOVNE OBJEKTE RESTORAN I TERETANU i sta bi jos bilo da VI BANDO NISTE SVE OBUSTAVILI, imali bi stadion po evrpopskim standardima
I JOŠ KUKAŠ ZA DUGOVE, STA BI TI I PUNU KASU PARA bolan.
Nije ovo pljuvanje nikakvo
Nisam ni trener ni Cmbe
RD DUPELIZAC OHLADI MALO
Ranieri vam je tata..
-
- Kontakt:
Druze od restorana Zvijezda nema nista kompanija od prije koja je vodila klub zaduzila je se u restoranu za svoja privatna sijela 40 000KM i to se kvita. A teretana je data Iskricu Samiru koji ne placa nikakvu naknadu, nemoj bezveze pisati kad nisi upucen. Sve je to nebitno sto ti iznosis, nama je bitno da ekipa trenira dobro i da budemo u sredini tabele i ja sam zadovoljan s obzirom koliko imamo para. Drugo stadion sto je uradjen opstina ce platiti a ne pisko ili neki drugi covjek. Mislim suvisno je komentarisati ti si upucen mozda sta je bilo prije vi ste jednostavnoi pronevjerili milione i zaduzili ste klub niste nista napravili, nemoj se bezveze kiti perjem tudjim
Nije bitno čije je i ko koristi, vidimo koliko si upućen. VAZNO JE DA STE OBUSTAVILI ONO STO SE GRADILO 7-8 GODINA I DA STE NAM DOVELI KLUB TU GDJE MU NIJE MJESTO i sad pozivate sve da pomognu klubu da donesu para "KOME" jer niste sposobni.reddragon001 je napisao/la:Druze od restorana Zvijezda nema nista kompanija od prije koja je vodila klub zaduzila je se u restoranu za svoja privatna sijela 40 000KM i to se kvita. A teretana je data Iskricu Samiru koji ne placa nikakvu naknadu, nemoj bezveze pisati kad nisi upucen. Sve je to nebitno sto ti iznosis, nama je bitno da ekipa trenira dobro i da budemo u sredini tabele i ja sam zadovoljan s obzirom koliko imamo para. Drugo stadion sto je uradjen opstina ce platiti a ne pisko ili neki drugi covjek. Mislim suvisno je komentarisati ti si upucen mozda sta je bilo prije vi ste jednostavnoi pronevjerili milione i zaduzili ste klub niste nista napravili, nemoj se bezveze kiti perjem tudjim
NA STADION NAM DODJE SAD 300-400 duša, A PAMTIMO 3000-4000
Ranieri vam je tata..
-
- Kontakt:
Nema vise euforije nema vise cimosa to kad shvatis onda ces shvatiti i poentu price ko god moze bolje da vodi klub bujrum sa koferom u klub i kaze jednostavno ajde kerovi iz uprave mrs napolje ja imam pare i svi ce izaci i prepustiti klub ako ima neko rjesenje. Konstatno nesto pises, ako hoces u 4 oka javi se pa da ti pokazem neke dokumente od Mesica, Cvitkusica pa nadalje...
Rješenje je nuđeno, Ali ste odbilireddragon001 je napisao/la:Nema vise euforije nema vise cimosa to kad shvatis onda ces shvatiti i poentu price ko god moze bolje da vodi klub bujrum sa koferom u klub i kaze jednostavno ajde kerovi iz uprave mrs napolje ja imam pare i svi ce izaci i prepustiti klub ako ima neko rjesenje. Konstatno nesto pises, ako hoces u 4 oka javi se pa da ti pokazem neke dokumente od Mesica, Cvitkusica pa nadalje...
70:30 u privatno vlasništvo, i klub bio odmah vraćen u PL.
Ranieri vam je tata..
-
- Kontakt:
Njiva zelena i pravi privatno.... Ima slobodno njiva u prokopu iza buka medidja
Kakav je ovo sljager napisao
Kakav je ovo sljager napisao
- theboss_RD07
- Kontakt:
Jedi go.vna combesidran je napisao/la:Pisko spominješ neke dugove poreskoj od 700 000 i da je klub bio pred gašenjem što je van svake pametireddragon001 je napisao/la:Svi ste imali treneri sansu niste napravili niakav rezultat, drugo imali ste budzet blizu 2 miliona niste izasli u evropu i sada pljujete ljude koji potrose 600 000km a od toga vrate vaseg duga 200 000km. Cemu rasprava, nego sretno ti s mionicom mada i gore neces dugo
DOBIJEŠ TRIBINE, SVLAČIONICE, LIJEP POMOĆNI STAD. POSLOVNE OBJEKTE RESTORAN I TERETANU i sta bi jos bilo da VI BANDO NISTE SVE OBUSTAVILI, imali bi stadion po evrpopskim standardima
I JOŠ KUKAŠ ZA DUGOVE, STA BI TI I PUNU KASU PARA bolan.
Nije ovo pljuvanje nikakvo
Nisam ni trener ni Cmbe
RD DUPELIZAC OHLADI MALO

⭐
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Gori ste vi sto obracate paznju na njegove budalastine, jer da ih vi ignorisete kao sto ja radim, on bi davno prestao pisati, ovako mu samo dajete povoda da seree jos vise, i mogu se kladit da namjerno ovo radi jer mu je dosadno, ne vjerujem da je stvarno ovako glup lik xD 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
DevilsAdvocate je napisao/la:Gori ste vi sto obracate paznju na njegove budalastine, jer da ih vi ignorisete kao sto ja radim, on bi davno prestao pisati, ovako mu samo dajete povoda da seree jos vise, i mogu se kladit da namjerno ovo radi jer mu je dosadno, ne vjerujem da je stvarno ovako glup lik xD

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
-
- Kontakt:
Cuj ovog kaze jesu se zaduzili al su napravili stadion,danas je lahko uzet kredit zaduzit se do vrata,pa vratit ce neko,bitno je da se prica da je nurdo digo stadion ucero ti on....idi mu sad dupe olizi pa se vrati s novim nickom...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ponavljam; dug sa planom otplate,nisu ljudi dzaba radili i dizali stadion KAKAV SAD KREDIT SPOMINJEŠ ZNAŠ LI KOME SE VRACA DUGcrvenobijeli je napisao/la:Cuj ovog kaze jesu se zaduzili al su napravili stadion,danas je lahko uzet kredit zaduzit se do vrata,pa vratit ce neko,bitno je da se prica da je nurdo digo stadion ucero ti on....idi mu sad dupe olizi pa se vrati s novim nickom...
Nije zvijezda nurdina

Ranieri vam je tata..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.