BH borci (K1, MMA, Judo.......)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

tanzla
Kontakt:

Re: BH borci (K1, MMA, Judo.......)

Post Postao/la tanzla » 25 jun 2010, 09:55

Do mene je onda, možda sam gledao neki stariji snimak. Kako ne volim gledat borbe ove letve Šilta, fuj kako nezgrapno djeluje lik.
[youtube][/youtube]

Evo ako neko nije gledao, starija Denisova borba, ne znam ni gdje, ni protiv koga, ali je borba preluda, pravi ulični, divlji fajt, tri puta lika izbacuje iz ringa. Dobra za podizanje raspoloženja. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 25 jun 2010, 23:58

hahahaha šta mu uradi :P
fkt ono je grehota, lik bukvalno bježi iz ringa
svašta sam dosad vidio, al ovako nešta po prvi put

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 26 jun 2010, 02:02

Ma Denis je ubica.
slika

Donji je Berin, ovaj drugi pretpostavljam brazilac (Dos Santos? ) kojeg je dobio nedavno u Splitu. Vidi se fino kako mu ganja ruku :lol:

ALEN...83
Kontakt:

Post Postao/la ALEN...83 » 26 jun 2010, 19:07

tanzla je napisao/la:Tufekčića sam gledao protiv Leke, i djelovao mi je smiješan. Vjerovatno trema jbg. Jeko ovaj Jurković, nikad čuo. 8-)
Jasmin Bečirević, autohtono slovenačko prezime :D
Nemoj pricati gluposti kad tufekcic nikad nije radio borbu s stefanom lekom...malo se bolje informisi...smijesno mi djelujes

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 27 jun 2010, 14:13

Imaš pravo, do mene je, pogriješio sam, nenamjerno. :oops:
Tufekčić se tad borio protiv Zentai Mate i pobijedio na poene, a Mirnes Imamović izgubio nokautom od Leke.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jun 2010, 14:37

A Tufekcic i Leka ce sada raditi borbu negde,ili sam se ja nesta istripovao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 27 jun 2010, 14:43

Devil je napisao/la:A Tufekcic i Leka ce sada raditi borbu negde,ili sam se ja nesta istripovao.
Nedavno sam gledao listu borbi za ovaj odgađani event koji organizuje Denis Stojnić, koji je trebao biti u aprilu, pa će ipak biti sad u sedmom mjesecu, i tamo piše Senad Tufekčić vs. Stefan Leko. Zato sam se i ja zbunio. Veze nemam ko je Senad Tufekčić, možda će Strauss znati, ili ovaj informisani (A vjerovatno je greška, pa umjesto Muamer piše Senad, valjda će nas neko riješiti nedoumica) :roll:

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 27 jun 2010, 15:53

tanzla je napisao/la:
Devil je napisao/la:A Tufekcic i Leka ce sada raditi borbu negde,ili sam se ja nesta istripovao.
Nedavno sam gledao listu borbi za ovaj odgađani event koji organizuje Denis Stojnić, koji je trebao biti u aprilu, pa će ipak biti sad u sedmom mjesecu, i tamo piše Senad Tufekčić vs. Stefan Leko. Zato sam se i ja zbunio. Veze nemam ko je Senad Tufekčić, možda će Strauss znati, ili ovaj informisani (A vjerovatno je greška, pa umjesto Muamer piše Senad, valjda će nas neko riješiti nedoumica) :roll:
To je greška, Muamer se bori. Davno sam ja tu nedoumicu riješio još onda kad je se tek saznalo za event i onda kad je u javnost izašao službeni fight card. Tražio sam tog Senada preko inereneta nisam ga mogao naći, niko ga ne poznaje, pa smo ustanovili da je to greška i da je to ustvari Muamer. Mada sam i ja opet zbunjen, ne znam nikako kako će uspjeti odraditi dvije borbe u 20 dana. 17.07 Sarajevo OFC i 31.07 WFC
Eto pokušat ću saznati šta je ustvari istina, pa ako vas intersuje javit ću vam...

@ALEN...83
Kako si tako bezobrazan i nekulturan. Malo je momak mašio i ti si se makszuz reg. da bi ga popljuvao. Kad si se već nakanio reg. radi toga mogao si barem fino to reći, a ne onako papanski....

EDIT
Na većini portala je izašlo da se bori neki Senad.T vjerovatno greška, al onaj koji je najpouzdaniji je PFS i tamo fino piše Muamer. Evo teksta koji je izašao 21.04.2010

Odgođen sarajevski MMA spektakl OFC
Veliki MMA spektakl Octagon Fight Championship ipak se neće ove održati ove subote u Sarajevu, već je pomaknut na 29. svibnja. Mjesto radnje je i dalje sarajevska Zetra.

U sarajevskom kavezu nastupit će neki od najboljih boraca svijeta, predvođeni nizozemskim superstarovima Alistairom Overeemom i Semmyjem Schiltom, a Hrvatsku bi trebali predstavljati Šibenčanin Krešo Bogdanović i Splićanin Matijas Barić.

Najavljene su sljedeće borbe:

1. Paul Cahoon (Engleska) - Damir Mihajlović (Srbija)
2. Michael Andrade (Nizozemska) - Dado Stojnić (BiH)
3. Valentijn Overeem (Nizozemska) - Senad Hadžić (BiH)
4. John Olav Einemo (Nizozemska) - Krešimir Bogdanović (Hrvatska)
5. Alistair Overeem (Nizozemska) - Saša Milanović (Srbija)
6. Chalid "Die Faust" Arrab (Njemačka) - Matijas Barić (Hrvatska)
7. Ibro Miladin (BiH) - Miodrag Petković (Srbija)
8. Denis Stojnić (BiH) - Michael McDonald (SAD)
9. Štefan Leko (Njemačka) - Muamer Tufekčić (BiH)
10. Semmy Schilt (Nizozemska) - Jurgen Dolch (Njemačka)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 27 jun 2010, 16:55

S tim što umjesto Mcdonalda upada Goodridge.

Slike MFC 4
http://www.flickr.com/photos/50833732@N ... 207741538/ Balijagić

http://www.flickr.com/photos/50833732@N ... 083354893/ Spahović

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 27 jun 2010, 20:35

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 jun 2010, 13:38

Znači opet se odgađa par dana! Nema veze, samo da se održi, i da ne bude posjeta i kod nas kao što je bila u Splitu :D

Edit: joj Denisa, priča o Goodridgeu k'o da je Fedor, a zna da će ga dobiti bez problema. Pametno, tako i treba :mrgreen:

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 02 jul 2010, 18:58

po meni najnormalniji najperspektivnij najbolje građen i čovjek sa najboljim trenerom je HARIS "ORKAN" ĆUTUK
treniram s njim ponekad i znam kako momak radi i kako trenira netroši se džaba po takmičenjima i stalno mu raste koeficijent znači sljedeće ili eventualno za dvije godine među najboljim K1 borcima iz bosne odnosno najbolji jer je več sad među najboljim
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 02 jul 2010, 21:39

Dobar je Haris, ja sam gledao jednu njegovu borbu, kad je patosirao nekog ćelu, zvonilo je u krugu od 2 kilometra kad je sjevnuo high kick. :D Još je momak obrazovan, mislim da je završio fax, kulturan, o sebi pri sebi. Jel mu i dalje kondicioni trener Erduan Kafedžić, profesor sporta u IV gimnaziji? I znaš li ima li on kakvih borbi uskoro?

Pozdrav.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2010, 12:32

Leko je pred krajem karijere, ali nije se zaboravio boriti. Biće zanimljivo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 03 jul 2010, 12:34

Virtu4l je napisao/la:Leko je pred krajem karijere, ali nije se zaboravio boriti. Biće zanimljivo.
Ma ja se nadam da će Muamer iznenaditi ovdje (subjektivan sam jbg), to bi ga baš lansiralo i otvorilo bezbroj mogućnosti.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 jul 2010, 17:29

U petak 16.7. u Domu mladih će se održati Noć gladijatora 2. Sramota kako je to medijski popraćeno, bolje rečeno, KAKO NIJE popraćeno!
Evo borbe (slučajno naletio )
Adnan Redžović - Sebastian van Thielen (Belgija), Denis Stojnić protiv Saše Lazića (Srbija), Muamer Tufekčić protiv Gyorgy Mihalika (Mađarska), i biće još 4 uvodne borbe. Zanimljivo svi naši borci će raditi 2 borbe u 10 dana. :mrgreen:

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 04 jul 2010, 17:41

tanzla je napisao/la:U petak 16.7. u Domu mladih će se održati Noć gladijatora 2. Sramota kako je to medijski popraćeno, bolje rečeno, KAKO NIJE popraćeno!
Evo borbe (slučajno naletio )
Adnan Redžović - Sebastian van Thielen (Belgija), Denis Stojnić protiv Saše Lazića (Srbija), Muamer Tufekčić protiv Gyorgy Mihalika (Mađarska), i biće još 4 uvodne borbe. Zanimljivo svi naši borci će raditi 2 borbe u 10 dana. :mrgreen:
Sramota, jašta nego sramota :oops: Haj što nema na TV nigdje, al portali da ništa o tome ne objave :oops:
A gdje će se Redžović još boriti :?: :roll:
Znam za Stojnića tu i još OFC Sarajevo
Tufekčić će imati čak tri borbe. Tu, OFC Sarajevo i WFC Portorož 31/07

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 jul 2010, 18:08

Neće Redžović, fulio sam. Denis i Muamer hoće. Ne znam hoće li Dado Stojnić imati borbu u Domu mladih, čini mi se da je Denis na jednom od onih klipova koje si postavio rekao da hoće.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 jul 2010, 16:24

REDŽOVIĆ I TUFEKČIĆ PREDSTAVLJAJU BIH

Bosanskohercegovački K1 borci Adnan Redžović i Muamer Tufekčić pokušat će osvojiti nove titule u K1 na borilačkoj manifestaciji ''Noć gladijatora II'', koja će biti održana u petak 16. jula u 20 sati u sarajevskom Domu mladih.

Redžović je 20.marta prošle godine na borilačkoj manifestaciji ''Noć gladijatora I'' u Domu mladih osvojio titulu profesionalnog prvaka evrope u kick boxu po K1 pravilima u WKA federaciji u super teškoj kategoriji i time dokazao da je jedan od najboljih K1 boraca u Evropi.

Redžović će se boriti za svjetsku titulu u istoj federaciji ali protiv izuzetno teškog protivnika, Sebastiana van Thielena iz Belgije.

Ukoliko bi Redžović osvojio titulu na svom kontu bi pored evropske imao i titulu svjetskog prvaka što bi bio izvanredan uspjeh ne samo za njega i njegov tim već i za cijelu BiH.

Muamer Tufekčić, će se boriti protiv nezgodnog Mađara Gyorgy Mihalika za titulu prvaka Evrope u kick boxu po K1 pravilima u WKA federaciji u teškoj kategoriji.

Na borilačkoj manifestaciji ''Noć gladijatora II'' učestvovati će i ultimate fight borac Denis Stojinić koji će imati meč sa Srbijancem Sašom Lazićem.

Svaka čast O.Škundriću, nadam se da će biti i neke slike sa eventa 8-)
p.s. nije Stojinić, nego Stojnić

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 06 jul 2010, 18:12

Evo prognozirat ću ishod borbi naših boraca
Stojnić :o :arrow: :oops: :arrow: :mrgreen: :arrow: 8-)
Redzović :? :arrow: :roll: :arrow: :)
Tufekcic :? :arrow: :| :arrow: :cry:

EDIT
Svaka čast za članak 8-)

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.