Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
reddevil96
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Da odlican je ali tek je produžio ugovor pa tesko
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam jbg meni je drago sto nece doci,mozda i hoce sad sta znas sta onaj muljator Raiola mulja znamo sta je Fergi rekao za njega i da mu nikad nije vjerovao a on ga je i nagovorio da napusti United tako nikad se sa tim glavonjom ne zna,a prezalit necu Sanceza koji sa onoliko god ima ogroman uticaj na igru sta ce tek biti sa jos kojom god iskustva,sve u svemu moje misljenje nema se potrebe sad vrijedjat i svadjat svi mi opet zelimo najbolje za klub,al vjerujem da Mourinjo ima rezervni plan
Nego da pustimo sad Pogbu,sta se ovo vise niko ne dovodi u vezu sa nama,valjda i novinarima dosadilo izmisljat,imal jos kakvih imena da se povezuju sa prelaskom
Nego da pustimo sad Pogbu,sta se ovo vise niko ne dovodi u vezu sa nama,valjda i novinarima dosadilo izmisljat,imal jos kakvih imena da se povezuju sa prelaskom
Pogba 120,Verrati 240 posteno i realno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Clash of the titans.
Đavole gdje ćeš na Tigra

Marca claims Pogba has agreed a five-year deal with United.
‘“The agreement between United and the player is closed. Thirteen million euros net per season on a five-year contract.”‘
‘“The agreement between United and the player is closed. Thirteen million euros net per season on a five-year contract.”‘
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Cestitam [emoji1] [emoji1] [emoji106]EPL je napisao/la:Marca claims Pogba has agreed a five-year deal with United.
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
dobar komentar...JuventinoVero je napisao/la:Cestitam [emoji1] [emoji1] [emoji106]EPL je napisao/la:Marca claims Pogba has agreed a five-year deal with United.
Sent from my Nokia 3310
Eintracht Frankfurt are considering a move for Guillermo Varela on loan for 1 season with an option to buy. [Kicker]
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Varela sigurno treba da ide, ali neka to bude posudba. U onih par tekmi što je odigrao, odigrao ih je na visokom nivou. Ofanzivno mega talentovan, a naravno defanzivno može napredovati i postati dobar igrač.
Ne sviđa mi se ova opcija sa mogućim otkupom, za nekoliko godina možemo imati 2 vrlo kvalitetna desna beka, ali i različita. Darmian jeste kvalitetniji, mana mu je taj lošiji ofanzivni učinak, dok bi imali i Varelu na klupi da posluži kao kvalitetnija opcija naprijed.
Ne sviđa mi se ova opcija sa mogućim otkupom, za nekoliko godina možemo imati 2 vrlo kvalitetna desna beka, ali i različita. Darmian jeste kvalitetniji, mana mu je taj lošiji ofanzivni učinak, dok bi imali i Varelu na klupi da posluži kao kvalitetnija opcija naprijed.
Evo Di Marzio prenosi da je Juve zainteresovan za Higuaina, pominje se cijena od 75m€. Naravno, to znači da će Didier Pogba kući.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
To prenose mnogi..Nitro je napisao/la:Evo Di Marzio prenosi da je Juve zainteresovan za Higuaina, pominje se cijena od 75m€. Naravno, to znači da će Didier Pogba kući.
Tesko da ce defanzivno mnogo napredovati obzirom da vec ima 23 godine i tu je morao nauciti/izostriti neke takticke cake, jer ipak pricamo o poziciji gdje je defanziva primarni zadatak.Ofanzivno mega talentovan, a naravno defanzivno može napredovati i postati dobar igrač.
Druga stvar, ovaj decko nema preko 5 meceva u top takmicenju, dok s druge strane njegovi vrsnjaci vec gaze stoju.
U nekim okolnostima bi se moglo i cekati sezonu ali znamo da se Jozo ne zeza sa odbranom.
Poenta je ta da se radi il trebalo raditi o formiranom beku cija snaga lezi u ofanzivi (ali naravno pitanje je koliko moze ponuditi tog svog potencijala).
Msm da ide, jer ce konacan utisak uticati na to da li ce biti otkupljen (od strane Frankfurta).
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 15 jul 2016, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Jeste da već ima prilično "finih" godina i slažem da je trebao više da napreduje (posebno defanzivno), ali kažem, mene je kupio u onih par tekmi jer je pokazao želju, trud i muda, za razliku od nekih. Ona tekma protiv Arsenala je najbolji primjer gdje je odigrao vrhunski, dok imamo i onu tekmu protiv Liverpoola gdje je zakazo i vjerovatno "pregorio".
I ja isto očekujem da će biti prodat' posle te posudbe, ali moje lično mišljenje da to nije potrebno i da može poslužiti. Njegov profil igrača sigurno ne odgovara ni Mourinhu baš zbog nedostatka tih taktičkih "caka", Darmian će vjerovatno biti prvi izbor a Valencia je solidna zamjena.
I ja isto očekujem da će biti prodat' posle te posudbe, ali moje lično mišljenje da to nije potrebno i da može poslužiti. Njegov profil igrača sigurno ne odgovara ni Mourinhu baš zbog nedostatka tih taktičkih "caka", Darmian će vjerovatno biti prvi izbor a Valencia je solidna zamjena.

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Kako pisu Mahrez zeli da ide,sto je i normalno.
Ja bi volio gledati ga u Unitedu,po krilima bi bili preopasni,malo bi def bili losiji jer i Martial i Mahrez nemaju bas dobru defanzivu ali daj da gledamo vise fudbal da napadamo,da stvaramo sanse i naravno Mkhitaryan na 10,to mu najbolje lezi,opasan suter a i defanzivno je jako dobar,za ispomoc veznim igracima.
Ja bi volio gledati ga u Unitedu,po krilima bi bili preopasni,malo bi def bili losiji jer i Martial i Mahrez nemaju bas dobru defanzivu ali daj da gledamo vise fudbal da napadamo,da stvaramo sanse i naravno Mkhitaryan na 10,to mu najbolje lezi,opasan suter a i defanzivno je jako dobar,za ispomoc veznim igracima.
Zeljeznicar! 1921 !
- red devil88
- Kontakt:
Ne vjerujem da bi MOU igrao tako ofanzivno jer znamo da on veliku paznju daje odbrani.Tako da ne vjerujem da ce on igrati sa dva krila od kojih ni jedan nije dobar u odbrani.Prije da ce Miki igrati po krilu jer je on bas u oba pravca dobar i veliki je radnik na terenu.Format je napisao/la:Kako pisu Mahrez zeli da ide,sto je i normalno.
Izgleda nista od Pogbe,bilo je i prebobro da bude stvarno a i svakako ne dolaze igraci kojima se @Roney88 nada
Glory Glory Man United !!! 
Ima istine i ima i logike ali morat ce igrati i ofanzivnije nego inace pa to je United.
Mozda Fosua i Morgana stavit iza svakako imas dosta kreativnosti gore a ova dvojica trce bolesno.
A ja sam se nadao da Pogba nece doci a sve su sanse da ni mogao,ovi hoce Pipitu,moraju prodat nekog a i to bilo zamazivanje ociju navijacima,zvijezda za zvijezdu a i nije da nemaju veznih igraca.
Mozda Fosua i Morgana stavit iza svakako imas dosta kreativnosti gore a ova dvojica trce bolesno.
A ja sam se nadao da Pogba nece doci a sve su sanse da ni mogao,ovi hoce Pipitu,moraju prodat nekog a i to bilo zamazivanje ociju navijacima,zvijezda za zvijezdu a i nije da nemaju veznih igraca.
Zeljeznicar! 1921 !
- red devil88
- Kontakt:
Znam ja to sve i ja bi volio da igramo pravo ofanzivno ali Mou ce za dobrobit rezultata igrat na sigurno tako je barem do sad radio. Jer ipak nije ni mala stvar vodit United u ovoj situaciji u kojoj je sad.
Ja bi iskreno volio da dodje Pogba jer realno vec je na jako visokom nivou a mlad je sto znaci da moze jos napredovati ali nikad se ne zna sa Unitedom i Ed-om tako da se i ne nadam previse samoznam da nam u sredini fali igrac
Ja bi iskreno volio da dodje Pogba jer realno vec je na jako visokom nivou a mlad je sto znaci da moze jos napredovati ali nikad se ne zna sa Unitedom i Ed-om tako da se i ne nadam previse samoznam da nam u sredini fali igrac
Glory Glory Man United !!! 
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 1 gost.