FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
DObar je igrac,al vise je presjedio na klupi zbog povreda,al koliko je igrao,vidio sam da je dobar i bice vam veliko pojacanje,samo da ga povrede na zeznu 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Krasic otisao,jer Glavas vise ne racuna na njega zajedno sa Mostarlicem .ajla je napisao/la:znal ko sta je s Krasica jel otisao...![]()
![]()
![]()
steta dobri su obadvojica...ali et haj...dosli su jos bolji...hehe...harry_90 je napisao/la:Krasic otisao,jer Glavas vise ne racuna na njega zajedno sa Mostarlicem .ajla je napisao/la:znal ko sta je s Krasica jel otisao...![]()
![]()
![]()
FKR 1987..
Što ne računa meni se čini da je Mostarlić bolji od Mujićaharry_90 je napisao/la:Krasic otisao,jer Glavas vise ne racuna na njega zajedno sa Mostarlicem .ajla je napisao/la:znal ko sta je s Krasica jel otisao...![]()
![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Cuo sam da je dosao i neki Boric,samo neznam sta igra,zaboravio 
Čekaj ja sam se totalno zbunio Mujić igra napadača ili ofanzivnog veznogharry_90 je napisao/la:Cuo sam da je dosao i neki Boric,samo neznam sta igra,zaboravio
A odakle je Borić došao znam da ima neki u Veležu a da ima i neki koji je prije igro u Slobodi sad je tu negdje u Slavenu, Bratstvu
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 29 jun 2010, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Mujic napadac,a Boric je neki iz nase skole kako sam procitao negdje,samo sto je igrao po ovim kantonalnim klubovima ja mislim.Volio bih da je Mostarlic ostao,al eto jbg..Frutek je napisao/la:Čekaj ja sam se totalno zbunio Mujić igra napadača ili ofanzivnog veznogharry_90 je napisao/la:Cuo sam da je dosao i neki Boric,samo neznam sta igra,zaboravio![]()
A odakle je Borić došao znam da ima neki u Veležu a da ima i neki koji je prije igro u Slobodi sad je tu negdje u Slavenu, Bratstvu
[quote="harry_90"][quote="Frutek"][quote="harry_90"]Cuo sam da je dosao i neki Boric,samo neznam sta igra,zaboravio
[/quote]
Čekaj ja sam se totalno zbunio Mujić igra napadača ili ofanzivnog veznog

[/quote]
Mujic napadac,a Boric je neki iz nase skole kako sam procitao negdje,samo sto je igrao po ovim kantonalnim klubovima ja mislim.Volio bih da je Mostarlic ostao,al eto jbg..[/quote]
nevjerujem da je taj iz nase skole...ja sam cula da Boric iz Veleža ce mozda kod nas ima dvije ponude...valjda nasi ga zvali i zvao ga Ibranković u Čelik...e sad nisam sigurna....vidjet cemo joss....
Čekaj ja sam se totalno zbunio Mujić igra napadača ili ofanzivnog veznog
Mujic napadac,a Boric je neki iz nase skole kako sam procitao negdje,samo sto je igrao po ovim kantonalnim klubovima ja mislim.Volio bih da je Mostarlic ostao,al eto jbg..[/quote]
nevjerujem da je taj iz nase skole...ja sam cula da Boric iz Veleža ce mozda kod nas ima dvije ponude...valjda nasi ga zvali i zvao ga Ibranković u Čelik...e sad nisam sigurna....vidjet cemo joss....
FKR 1987..
Kako Ajla zna svasta
mene sad zanima koje je to veliko pojacanje sto Glavas najavljuje 
Gavaric danas produzio ugovor sa Slobodom,po meni jedan od nasih najboljih u proljetnom dijelu prvenstva.
Mozda koga iz Newcastleaharry_90 je napisao/la:Kako Ajla zna svastamene sad zanima koje je to veliko pojacanje sto Glavas najavljuje
Ma ostaje nam da vidimo,momci koji su otisli iz Slobode,a koji su igrali proljetni dio prvenstva su:Mostarlic,Karadza,Sadikovic,mali Bekic ce izgleda otici,ako vec ima ponuda od jakih klubovaFrutek je napisao/la:Mozda koga iz Newcastleaharry_90 je napisao/la:Kako Ajla zna svastamene sad zanima koje je to veliko pojacanje sto Glavas najavljuje
Pametnije bi im bilo da Bekiću daju ugovor na 3-4 godine kao i Divkovićuharry_90 je napisao/la:Ma ostaje nam da vidimo,momci koji su otisli iz Slobode,a koji su igrali proljetni dio prvenstva su:Mostarlic,Karadza,Sadikovic,mali Bekic ce izgleda otici,ako vec ima ponuda od jakih klubovaFrutek je napisao/la:Mozda koga iz Newcastleaharry_90 je napisao/la:Kako Ajla zna svastamene sad zanima koje je to veliko pojacanje sto Glavas najavljuje
Glavas je uzeo nekoliko djece iz nase skole,valjda se koji nametne treneru.
pa kad me nesto zanima onda znam...hehe...eh to bi mogla otkriti ja mozda bi mi rekao pomocni trener....ali bolje nek ostane iznenadenje....Gavaric je meni isto dobar igrac drago mi je sho je produzio ugovor...harry_90 je napisao/la:Kako Ajla zna svastamene sad zanima koje je to veliko pojacanje sto Glavas najavljuje
FKR 1987..
Jbg.u nas igraci dobije ugovor na samo godinu dana,tesko da ce se nekog vezat na 3-4 godine,jer liga je slaba,nema napretka u njoj,i normalno da ce igraci potpisat jednogodisnji ugovor i pruzit najbolje sto znaju,da bi otisli u neki malo jaci financijski klub,koji ti nudi dobre uslove za rad
bilo bi dobro Divkovica sacuvat,jer ako se Mujkic povrijedi,koga da stavimo na gol ??
@ Frutek
slazem se s tobom i ja bi da Bekica zadrze u slobodi 4 god....Bekić se ubio za beka...hehe..

slazem se s tobom i ja bi da Bekica zadrze u slobodi 4 god....Bekić se ubio za beka...hehe..
FKR 1987..
Onaj Boric sto je dosao na probu...je iza nase omaldinske skole, igrao nekad za Slobodu, a posljednjih par sezona je proveo u ovim okolnim klubovima...mislim da je zadnje bilo Bratstvo...
Znas li slucajno koju poziciju igra ?? Nama bi trebao jos samo jedan kvalitetan napadac,kao Alen Mesanovic sto je bio kod nas ..Zadnja linija je jaka,na sredini jos malo poradit,napad je dobar,Smajlovic ostao,Mujic potpisao novi ugovor,valjda jos sta bude sto se tice sredine i napada .solar je napisao/la:Onaj Boric sto je dosao na probu...je iza nase omaldinske skole, igrao nekad za Slobodu, a posljednjih par sezona je proveo u ovim okolnim klubovima...mislim da je zadnje bilo Bratstvo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.