HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Nisam vas gledo nit ću vas gledat, osim kad igrate protiv Sarajeva. Čestito bih vam samo na dobrom rezultatu. Nije mala stvar. Pozz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Odlična predstava momaka, zalaganje i požrtvovnost na najvišem nivou ! Vidjelo se na kraju da su iscrpljeni, pola ih nije moglo skakati sa Ultrasima na kraju... 
Osjetilo se stvarno da su Poljaci daleko ispred nas i da su puno kvalitetniji, pogotovo nakon nekoliko duplih paseva i probijanja one 6-ice, molio sam se da nam 3 komada ne uvaljaju...
Izdvojio bih nekoliko pojedinaca jučer, iako su svi odigrali jako dobro.Kozić i Peko su me stvarno impresionirali, te obrana koja he izgledala odlično sa 2 nova igrača.Mislim da je Vinka trebao malo ranije uvesti Arežinu čisto zbog tog njegovog zadnjeg pasa koji bi možda potopio Poljake...Također da pohvalim odličnu atmosferu na stadionu, Ultrasi odlični kao i Poljaci koji imaju od mene veliki respekt za navijanje i pristojno ponašanje za ovih par dana pred utakmicu i na njoj.Bilo je čak i nekih njihovih navijača na Zapadu u bojama svoga kluba...Ne znam jeli ono bio penal, nisam još pogledao snimku, ali još jednom čestitke momcima na odličnoj predstavi protiv puno jačeg protivnika...
Osjetilo se stvarno da su Poljaci daleko ispred nas i da su puno kvalitetniji, pogotovo nakon nekoliko duplih paseva i probijanja one 6-ice, molio sam se da nam 3 komada ne uvaljaju...
Izdvojio bih nekoliko pojedinaca jučer, iako su svi odigrali jako dobro.Kozić i Peko su me stvarno impresionirali, te obrana koja he izgledala odlično sa 2 nova igrača.Mislim da je Vinka trebao malo ranije uvesti Arežinu čisto zbog tog njegovog zadnjeg pasa koji bi možda potopio Poljake...Također da pohvalim odličnu atmosferu na stadionu, Ultrasi odlični kao i Poljaci koji imaju od mene veliki respekt za navijanje i pristojno ponašanje za ovih par dana pred utakmicu i na njoj.Bilo je čak i nekih njihovih navijača na Zapadu u bojama svoga kluba...Ne znam jeli ono bio penal, nisam još pogledao snimku, ali još jednom čestitke momcima na odličnoj predstavi protiv puno jačeg protivnika...
Sve je prošlo u najbolje redu,svaka čast igračima na zalaganju,navijačima na posjeti i navijanju,upravi,stručnom stožeru.Odličan rezultat,moglo je čak i bolje,ali nećemo sad cjepidlačiti,vjerujem da su sa ovim rezultatom zadovoljni svi.Navijački korektni,nereda nije bilo,osim one jedne baklje,ali hajde navikli smo na to.Sve u svemu svaka čast Zrinjski
-
PiazzaGrande
Prije svega, da ne zaboravim, sudiji bi spomenuo majku i sve najrođenije...Penal, čist k'o suza na kraju utakmice za Zrinjski nije svirao a svaki start nad Guilhermeom sankcioniran je žutim kartonom...5 ukupno ako se ne varam...Toliko o tomu...
Mi smo vrlo dobra momčad, kvalitetno tjelesno spremna i dobro vođena sa klupe i trebamo vjerovati u svoju snagu i svoje mogućnosti...Mislim da smo ipak sa previše respecta ušli u utakmicu ali smo se oslobodili toga, pogotovu u drugom poluvremenu kada smo zaigrali našu igru i gdje smo mogli i trebali uz dodatni napor u zadnjih 10-15 minuta, kada je većina igrača Legije bila na aparatima, zabiti još jedan gol...
(Trebam li napomenuti da smo i ove sezone glavni kandidat za titulu u PLBiH)
Kozić, Jakovljević, Barić su pokazali da su pojačanja ( istakao bih Jakovljevića, odigrao je kao da je "sto godina" u Zrinjskom )...Konačno oporavljeni Peko je pokazao zašto je jedno vrijeme bio prvotimac Dinama...
Jedino Todorović nije odigrao kako zna ali nadam se da će to ispraviti u uzvratu u Varšavi...
Lijepo je bilo jučer Pod BB, dobra atmosfera i dobro navijanje...
Imamo se čemu nadati u Varšavi, ja sam optimist...
Mi smo vrlo dobra momčad, kvalitetno tjelesno spremna i dobro vođena sa klupe i trebamo vjerovati u svoju snagu i svoje mogućnosti...Mislim da smo ipak sa previše respecta ušli u utakmicu ali smo se oslobodili toga, pogotovu u drugom poluvremenu kada smo zaigrali našu igru i gdje smo mogli i trebali uz dodatni napor u zadnjih 10-15 minuta, kada je većina igrača Legije bila na aparatima, zabiti još jedan gol...
(Trebam li napomenuti da smo i ove sezone glavni kandidat za titulu u PLBiH)
Kozić, Jakovljević, Barić su pokazali da su pojačanja ( istakao bih Jakovljevića, odigrao je kao da je "sto godina" u Zrinjskom )...Konačno oporavljeni Peko je pokazao zašto je jedno vrijeme bio prvotimac Dinama...
Jedino Todorović nije odigrao kako zna ali nadam se da će to ispraviti u uzvratu u Varšavi...
Lijepo je bilo jučer Pod BB, dobra atmosfera i dobro navijanje...
Imamo se čemu nadati u Varšavi, ja sam optimist...
Volim te bola'!
Jedno pitanje momci,koliko sjedecih mjesta ima onaj donji dio vase tribine.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
oko 5000
Sta je sa Graovcem, zasto on nije igrao? Inace svaka cast, odlicna ekipe, dosta trke i samo da ste od pocetka usli jako, bilo bi i bolje.
Mozete iznenaditi u revansu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Graovac, je tek prije 7 dana poceo ozbiljnije trenirati..imao je jako nezgodnu povredu male koscice u stopalu pa je pauzirao.bhsport je napisao/la:Sta je sa Graovcem, zasto on nije igrao? Inace svaka cast, odlicna ekipe, dosta trke i samo da ste od pocetka usli jako, bilo bi i bolje.
I Jakovljevic je dobro odigrao, ali Graovac je bolji igrac bez sumnje. Fali vam Zakaric koji je bio prevaga prosle godine, ali eto Todorovic je lijepo odradio posao. Gore mijenjati sistem na jednog spica, pojacati sredinu i obratiti paznju na bokove gdje su oni dosta jaki. U napadu se moze nesto uraditi opet iz prekida.ZrinjskiMostar je napisao/la:Graovac, je tek prije 7 dana poceo ozbiljnije trenirati..imao je jako nezgodnu povredu male koscice u stopalu pa je pauzirao.bhsport je napisao/la:Sta je sa Graovcem, zasto on nije igrao? Inace svaka cast, odlicna ekipe, dosta trke i samo da ste od pocetka usli jako, bilo bi i bolje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Kako bola fali nam Zakarić pa bolji je Peko ali igrao slomljenog prsta poslje pauze od pola godine od ozljede a dolazi Couadio u stvari čeka se na radnu dozvolu B od županije..
Kakva radna dozvola od zupanije covjek je vec igrao za Travnik,ima radnu dozvolu za podrucje BiH....ZrinjskiMostar je napisao/la:Kako bola fali nam Zakarić pa bolji je Peko ali igrao slomljenog prsta poslje pauze od pola godine od ozljede a dolazi Couadio u stvari čeka se na radnu dozvolu B od županije..
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Nema kralju, igrao na crno ne znam kako ali istinitosolinas je napisao/la:Kakva radna dozvola od zupanije covjek je vec igrao za Travnik,ima radnu dozvolu za podrucje BiH....ZrinjskiMostar je napisao/la:Kako bola fali nam Zakarić pa bolji je Peko ali igrao slomljenog prsta poslje pauze od pola godine od ozljede a dolazi Couadio u stvari čeka se na radnu dozvolu B od županije..
Da, apsurdno ali tako je sve kod nas.Navodno mu je bila potrebna ogromna papirologija da bi nastupio u Europi, jer je praktički nelegalno nastupao za Travnik...Izgleda da ipak neće nastupiti u Europi, ali nadam se da će do Radnika biti spreman, ako je naravno još u planu... 
-
PiazzaGrande
Valjda će se srediti ta papirologija do 3. pretkola Lige Prvaka...johnnyyK je napisao/la:Da, apsurdno ali tako je sve kod nas.Navodno mu je bila potrebna ogromna papirologija da bi nastupio u Europi, jer je praktički nelegalno nastupao za Travnik...Izgleda da ipak neće nastupiti u Europi, ali nadam se da će do Radnika biti spreman, ako je naravno još u planu...
Postoji viza koja omogućuje turistički boravak, mislim da je to viza B ( ali nisam baš 100% siguran ) i uz pomoću koje se on i našao ovdje i igrao za Sarajevo i Travnik ( ne znam kako su uspjevali stalno produžavati taj njegov boravak ovdje ali čini mi se da smo mi imali sličnu situaciju sa Diarom ) i koju je puno lakše dobiti nego ovu vizu C ( ako se ne varam ) koja mu omogućuje da zasnuje radni odnos na teritoriji naše zemlje...Naši idu tim putem, da izdejstvuju ovu drugu vizu a koliko sam čuo sve se rješava u veleposlanstvu BiH u Kairu koje je nadležno za te zemlje podsaharske Afrike...Koliko će to trajati boga pitaj, vjerojatno treba nekoga podmazati da izvadi papir iz ladice, ali koga...?
Volim te bola'!
Šteta što smo u grču otvorili utakmicu, tek kasnije kad smo se opustili vidilo se da možemo igrati s njima.. svi su dobri bili, možda sam više očekivo od Todora, ali dobro tu je uzvrat.. pojačanja odlična, Barić i Jakovljević svaka čast
.. šteta što s klupe nisu primijetili da je Pero zadnjih 15ak minuta jedva stojo na nogama, srećom nije nas koštalo.. sve u svemu idemo u Poljsku probat napraviti iznenadjenje, zašto ne.. pa nisu oni svemirci.. samo da se naši ne prepadnu atmosfere na njihovom stadionu i sve će biti dobro .. MI VJERUJEMOO

HŠKZ!
Zrinja definitvno prvi favorit za titulu, znaci bez pretjerivanja glavni favorit
Čitam malo forum "legionara" i kažu zadovoljni rezultatom, nemoguće igrati u onim uvjetima... 
Ajde valjda će se i to sa Kouadiom ubrzo riješiti...
Ajde valjda će se i to sa Kouadiom ubrzo riješiti...
-
PiazzaGrande
Što ti je život...prije tri i pol-četiri godine propali k'o žeton sa Mistrijom na čelu kluba a sada čekamo uzvrat sa Legiom iz Varšave sa nadom u prolazak u 3. pretkolo LP...FoSte95 je napisao/la:Zrinja definitvno prvi favorit za titulu, znaci bez pretjerivanja glavni favorit
A što se tiče PLBiH mislim da smo, uz dužno poštovanje svima, trenutno USS Enterprise za sve ostale momčadi u ligi...
mosa njaZri!
SAMO JAKO!
MCMV
Volim te bola'!
Oko 5000 tribina i jos jedno 700 pod lozamasolinas je napisao/la:Jedno pitanje momci,koliko sjedecih mjesta ima onaj donji dio vase tribine.
Vidim optimizam na nivou.Ovakve komentare sam čitao lani na željinoj stranici kad su prošli ferencvaroš i igrali sa standardom a znamo kako su završili u prvenstvu.I ja vidim dosta dobrih stvari i mislim da smo ( tj. Šula) opet pogodili sa pojačanjima ali ipak je rano za neke prave analize igre,igrača i kompletnog tima,sačekajmo nekih 4-5 kola prvenstva i uzvrat u Varšavi pa ćemo bit puno pametniji.Vidjelo se naročito u prvom poluvremenu da je Legia moćna i kad budu kompletni , odmorni i spremni ja ih vidim ako ništa ravnim a možda trenutno i boljim od Dinama a to znači grupnu fazu LP.Ali oni su trenutno na nekih 60-70 % svojih mogućnosti i to moramo pokušati iskoristiti uz bar malo sreće i veliko srce i ogromno zalaganje i MI TO MOŽEMO i ako Bog da hoćemo.Samo da povedemo a onda će početi dernek
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.