From 29 to 27 in 1 year, and from 27 to 30 also in 1 year.rio_Ferdy88 je napisao/la:From February 6th,1958 to top of EuropeGefufna je napisao/la:To The Seria B And Back. Hajd sad
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
rio jeste malo na svoju ruku, ali rio je pošten. ne može navijati za juventustuzlak1987 je napisao/la:Rio posto navijas za cheatere u Americi mozes onda i na starom kontinentu za nas
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Za Barcu,Lyon,Real se navija, a za Juventus se zivi.DANTES je napisao/la:rio jeste malo na svoju ruku, ali rio je pošten. ne može navijati za juventustuzlak1987 je napisao/la:Rio posto navijas za cheatere u Americi mozes onda i na starom kontinentu za nas
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vozim danas ko pravi
riješio se onog straha od mimoilaženja
Prvo do go grada vozio i onda kaže, haj ti u grad, dobro je bilo, a i tamo sam solidan
Nema veće gamadi od pješaka

Prvo do go grada vozio i onda kaže, haj ti u grad, dobro je bilo, a i tamo sam solidan
Nema veće gamadi od pješaka
Ono kad cekas citavo jutro u stanu da ti stigne paket, i umjesto paketa dobijes e-mail kako nisi bio kod kuce i da ce ostaviti paket u nekakvoj pekari.

Ovo mi se vec 3x desilo, i to od 3 razlicite kurirske sluzbe na 2 razlicite adrese.

Ovo mi se vec 3x desilo, i to od 3 razlicite kurirske sluzbe na 2 razlicite adrese.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisi nam otkrio najvažniju informaciju, šta je u paketu 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Marsal
- Kontakt:
Našo sam jednu lijepu djevojku, studira u Sarajevu, single je, voljela bi naći momka, crvenokosa je. Također našao sam strašne quravele, pola sata 100 maraka. Prva klasa dragi Rio, imam i slike.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisi nam otkrio najvažniju informaciju, šta je u paketu
Zanima li te šta?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Može ova prva (šalji profilMarsal je napisao/la:Našo sam jednu lijepu djevojku, studira u Sarajevu, single je, voljela bi naći momka, crvenokosa je. Također našao sam strašne quravele, pola sata 100 maraka. Prva klasa dragi Rio, imam i slike.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisi nam otkrio najvažniju informaciju, šta je u paketu
Zanima li te šta?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zanima i mene, mogu li i ja uletit nekako ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Može ova prva (šalji profilMarsal je napisao/la:Našo sam jednu lijepu djevojku, studira u Sarajevu, single je, voljela bi naći momka, crvenokosa je. Također našao sam strašne quravele, pola sata 100 maraka. Prva klasa dragi Rio, imam i slike.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisi nam otkrio najvažniju informaciju, šta je u paketu
Zanima li te šta?), ako ne bude išlo sa njom idemo na te druge, a ako bude išlo, onda častim samo tebe
- Marsal
- Kontakt:
Ok, šaljem ti u PP. Meni je jedna poznanica davno preporučila ali ja u međuvremenu zaboravio, neki dan iskoči mi njen profil ali gdje je meni Sarajevo... očekujem da se javiš i napadneš, pouzdano znam da djevojka ne vrednuje toliko izgled nego šarm, duhovitost i ostale jednorogerio_Ferdy88 je napisao/la: Može ova prva, ako ne bude išlo sa njom onda idemo na te druge, ja častim
P.S.
Držim te za riječ što se tiče ovog drugog.
@Belmine ti možeš na qrve.
Što na qrve, zar tako loše mišljenje o meni imaš haveru ? 
- Marsal
- Kontakt:
Ova je fino čeljade, da je na ranu priviješ, dakle automatski otpadaš jbg. Nemam ja loše mišljenje o tebi nego ti svojim izborima iznova dokazuješ da ti sam o sebi imaš loše mišljenje. Možeš imat kakvu god hoćeš mladicu a ti ganjaš milfulje.Belmin6 je napisao/la:Što na qrve, zar tako loše mišljenje o meni imaš haveru ?
Ocrni me Marsale, i ja bih da se to promjeni, ali taj milf mi ne da mira. 
rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisi nam otkrio najvažniju informaciju, šta je u paketu
100% sportski i krajnje opušten potpis
VENECIJA, 12. jul 2016, (Njuz) – Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović ispala je u drugom kolu svoje svadbe sa Bastijanom Švajnštajgerom, kada je tokom bacanja bidermajera napravila dvostruku servis grešku i izgubila rezultatom 2:6, 5:7, javljaju sportski mediji.
Ivanovićeva je u prvom kolu svadbe uspešno uzviknula „DA!“ pred linijskim matičarem i odnela pobedu sa 6:4, 6:4, i dok je cela nacija očekivala da lagano pređe i sledeću prepreku, to se ipak nije desilo.
– Jako sam razočarana, dala sam sve od sebe ali ipak nije išlo. Dobra strana svega je što ću iz ovog poraza izvući neku pouku za sledeći turnir u mladencima – izjavila je poznata teniserka.
Ani će za utehu ostati garantovana suma od 30.000 funti za svakog učesnika prvog kola svadbe, kao i Bastijan Švajnštajger.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nema više od Ane ništa, sad se samo udara 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- samo_lijevo
- Kontakt:
http://www.vecernji.ba/bih-i-dalje-u-fo ... je-1098655

Zvizdić se zahvalio na dosadašnjoj podršci Ujedinjenog Kraljevstva u procesu euroatlantskih integracija BiH i rekao da je uvjeren da će Ujedinjeno Kraljevstvo i dalje nastaviti podržavati reformske procese u BiH na putu ka Europskoj uniji.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
DobarDANTES je napisao/la:VENECIJA, 12. jul 2016, (Njuz) – Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović ispala je u drugom kolu svoje svadbe sa Bastijanom Švajnštajgerom, kada je tokom bacanja bidermajera napravila dvostruku servis grešku i izgubila rezultatom 2:6, 5:7, javljaju sportski mediji.
Ivanovićeva je u prvom kolu svadbe uspešno uzviknula „DA!“ pred linijskim matičarem i odnela pobedu sa 6:4, 6:4, i dok je cela nacija očekivala da lagano pređe i sledeću prepreku, to se ipak nije desilo.
– Jako sam razočarana, dala sam sve od sebe ali ipak nije išlo. Dobra strana svega je što ću iz ovog poraza izvući neku pouku za sledeći turnir u mladencima – izjavila je poznata teniserka.
Ani će za utehu ostati garantovana suma od 30.000 funti za svakog učesnika prvog kola svadbe, kao i Bastijan Švajnštajger.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Pa otkad je Cameron pigfucker tu imaju i više nego korektnu politiku prema nama.samo_lijevo je napisao/la:http://www.vecernji.ba/bih-i-dalje-u-fo ... je-1098655
Zvizdić se zahvalio na dosadašnjoj podršci Ujedinjenog Kraljevstva u procesu euroatlantskih integracija BiH i rekao da je uvjeren da će Ujedinjeno Kraljevstvo i dalje nastaviti podržavati reformske procese u BiH na putu ka Europskoj uniji.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Re: RE: Re: Chat
Jel to ona ?Marsal je napisao/la:Našo sam jednu lijepu djevojku, studira u Sarajevu, single je, voljela bi naći momka, crvenokosa je. ta?rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisi nam otkrio najvažniju informaciju, šta je u paketu
FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.