FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedina ostala vadiona za ovakav rezultat i igru je jačina protivnika i njihove pare. Ali i ova posljednja vadiona za 10 dana pada u vodu ako ostane sve isto po pitanju igre i rezultata.
SRETAN BROJ - 1725
Ja ne mogu da prežalim Slavku. Čovjek se ofirno nudio, sve radio da ga naši dovedu i ništa. Čovjek je fenomen, on bi sa ovom trenutnom ekipom lagano osvojio titulu, a i u Evropi bi se sigurno zabilježio dobar rezultat, dajem glavu. Ima autoritet, inteligenciju, znanje, veliki taktičar i motivator, poznaje ligu... a uz to voli Sarajevo, pa gdje ćeš bolje. Ogromna je šteta njegovo nedovođenje, OGROMNA.Besic je napisao/la:Sta mislite ovako odokativno kakav bi krajnji domet bio ove ekipe da je vodi Petrovic ili Marinovic(nije moguce ali)?
Bice dogodine, InsAllah 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kod nas se dovode podobni, a ne stručni. Zamisli šta su oni rekli Tan nije bio za to da se dovodi drugi trener sa strane sa velikom platom. Pa ko je tražio trenera sa strane, nikoKenChoo je napisao/la:Ja ne mogu da prežalim Slavku. Čovjek se ofirno nudio, sve radio da ga naši dovedu i ništa. Čovjek je fenomen, on bi sa ovom trenutnom ekipom lagano osvojio titulu, a i u Evropi bi se sigurno zabilježio dobar rezultat, dajem glavu. Ima autoritet, inteligenciju, znanje, veliki taktičar i motivator, poznaje ligu... a uz to voli Sarajevo, pa gdje ćeš bolje. Ogromna je šteta njegovo nedovođenje, OGROMNA.Besic je napisao/la:Sta mislite ovako odokativno kakav bi krajnji domet bio ove ekipe da je vodi Petrovic ili Marinovic(nije moguce ali)?
SRETAN BROJ - 1725
Da je došao Petrović, onda se oni ne bi ništa pitali po pitanju ekipe, jer je on autoritet. Sarajevo bi bilo pakleno s Slavetom. Tako blizu a tako daleko..pitic je napisao/la:Kod nas se dovode podobni, a ne stručni. Zamisli šta su oni rekli Tan nije bio za to da se dovodi drugi trener sa strane sa velikom platom. Pa ko je tražio trenera sa strane, nikoKenChoo je napisao/la:Ja ne mogu da prežalim Slavku. Čovjek se ofirno nudio, sve radio da ga naši dovedu i ništa. Čovjek je fenomen, on bi sa ovom trenutnom ekipom lagano osvojio titulu, a i u Evropi bi se sigurno zabilježio dobar rezultat, dajem glavu. Ima autoritet, inteligenciju, znanje, veliki taktičar i motivator, poznaje ligu... a uz to voli Sarajevo, pa gdje ćeš bolje. Ogromna je šteta njegovo nedovođenje, OGROMNA.Besic je napisao/la:Sta mislite ovako odokativno kakav bi krajnji domet bio ove ekipe da je vodi Petrovic ili Marinovic(nije moguce ali)?Eto Tanu je problem plaćati nekog trenera sa strane u FKS
Ma bježi mislim da su nam i za dovođenje trenera opalili šupljak odnosno da Tan uopšte nema veze s tim. Nego stvorili podlogu da svog poltrona Hurtića uguraju na mjesto ŠSŠ koji će ih slušati.
nikad nam ovi korumpirani uhljupi nece dovesti pravog trenera jer oni od takvoh nemaju korist, a oni nece otici sve dok neko ne nastrada
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Zijani li se derby tribine će ih tjerati duplo žustrije nego prošle sezone.admirr je napisao/la:nikad nam ovi korumpirani uhljupi nece dovesti pravog trenera jer oni od takvoh nemaju korist, a oni nece otici sve dok neko ne nastrada
SRETAN BROJ - 1725
Alen Melunović, srbijanski fudbaler koji je jedno vrijeme igrao za FK Sarajevo, pronašao je novi klub. Ovaj 26-godišnji napadač koji je rođen u Prijepolju je odlučio nakon pola godine pauze prihvatiti ponudu iz Crne Gore, tačnije od Rudara iz Pljevalja koji je proteklu sezonu u tamošnjem prvenstvu završio na osmoj poziciji. Vijest da je Melunović novi igrač Rudara potvrđena je i na zvaničnoj klupskoj stranici ovog tima, a ugovor između dvije strane je potpisan na jednu godinu. Prethodno je Melunović igrao za Partizan (U19), Teplice, Usti nad Lebem, Varnsdorf, Sarajevo, Widzev Lodz i Podbrezovu.
SRETAN BROJ - 1725
Nisam 'pljuvač' ali ovo do sada vidjeno od ekipe qrcu ne valja. Uopšte ne djelujemo kao tim a 'stručni štab' ni malo ne ulijeva povjerenje da ima neki plan ili viziju kuda ovo ide.
Samo pojedine prinove daju nadu da bi od njih moglo biti neke koristi, Saric prije svih, dok većina ostalih nit smrdi nit miriše a neki su i uvreda za zdrav razum, u rangu Kramara.
Volio bi da se varam, ali već sada od ove sezone ne očekujem ništa. Testiram, koliko nisko treba srozati očekivanja da se izbjegne novo razočarenje.

Samo pojedine prinove daju nadu da bi od njih moglo biti neke koristi, Saric prije svih, dok većina ostalih nit smrdi nit miriše a neki su i uvreda za zdrav razum, u rangu Kramara.
Volio bi da se varam, ali već sada od ove sezone ne očekujem ništa. Testiram, koliko nisko treba srozati očekivanja da se izbjegne novo razočarenje.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Vidim opet da se moje ime spominje.BitiSrcemVezan je napisao/la:Totti problem je kad na ovoj temi piše neko ko nije nikad bio i neće nikad vjerovatno biti navijač kluba o kojem ova tema i jeste, i to konstantno truje i trola. Nije problem ni nick ni različito mišljenje bilo koga, al' eto, kad smo već kod tog nicka yebo te ja kad bih išao negdje da ložim raju bar bih nick promjenio ili napravio novi. Nije problem ni mjesto odakle dolazi da me neko ne optuži za to, poznato je da je godinama to mjesto baza navijača sarajevskih klubova.
Izbjegavam zatrpavati temu glupostima koje nemaju veze sa Sarajevom ali očito da moram široj javnosti na forumu objasniti.
Ime ručuna je takvo kakvo jeste, naslijedio sam isti od jarana jer se prije dosta čekalo na aktivaciju istog.
Skoro sam pokušao napraviti potpuno novi račun sa drugim imenom ali nije moglo, evo i slika kao dokaz.
Studirao sam u Sarajevu, kratko radio i pratio klub kad god sam bio u mogućnosti.
Isto tako, često idem i na utakmica iz Lukavca (ne samo derbi).
Isto tako me bila sramota ljudi koji vode klub zbog njihovog bahatog ponašanja, a par metara bio od njih.
Molim te uđi na moj račun, prelisaj komentare. U 95% mojih postova je na ovoj temi i molim te nađi mi te postove gdje ja trolam ili da nekog vrijeđam, omalovažavam? Ja ću automatski prestat pisat i izvinut se Vama svima ako nađeš moje postove sa kojim trolam kako kažeš, i ako te podrži samo par forumašaa i da kažu da si ti upravu a da sam ja u krivu i ja ću, kunem se svime napustiti ovaj forum automatski.
Meni je baš jadno što se moram pravdat vjerovatno nekom ko nema više utakmica od mene po sezoni a ja živim u Lukavcu a taj neko vjerovano iz Sarajeva, nekom ko za cijelu sezonu ne potroši para koliko ja za dvije utakmice. Sebe ne nazivam simpatizerom jer nisam od onih koji godišnje pogledaju jednu utakmicu uživo kluba za kojeg navijaju već uvijek kad imam mogućnost odem na utakmicu.
Utakmicu na TK kada gostuje Sarajevo nikad nisam propustio.
Kritikujem i pohvalim, sve s razlogom, nažalost, više je kritika jer nemam šta hvaliti.
Volim klub i razočaran sam prošlom sezonom, odeš euforičan na utakmicu, kući se vraćaš popišan i neraspoložen. Pa valjda imam pravo izraziti nezadovoljstvo jer su nam srozali klub na najniže grane.
Možda sam jedan od većih "pljuvača" ovdje na forumu ali zgrozim se činjenicom da ovo ljeto umjesto mjesec dana u Sarajevu kod jarana da budem prateći Sarajevo u Evropi kao što to godinama radim ja idem 5 dana na more a Sarajeva pratim preko streama u prijateljskim utakmicama.
Još jednom, zamolio bih te da shodno time što si pisao u vezi mene potkrijepiš dokazima, da izvučeš sve moje trolerske komentare i ako te samo par forumaša podrži, ponavljam, automatski napuštam forum i javno se izvinjavam.
Sportski pozdrav od trola, pljuvača, navijača Slobode i Željezničara i simpatizera nekog kluba kojeg vjerovatno sam i ne znam jer ih ima dosta.
- prdimahovina
- Kontakt:
Da i sa tobom barem u nečemu podijelim mišljenjeEvander je napisao/la:Generalno, za ovu ligu ovaj sastav je ok. Ima rupa, ima losih igraca, ali imaju ih i konkurenti. Niti jedna ekipa u ligi nema kvalitetnije igrace od nas. Necu reci da smo i mi kvalitetniji od tih nekih glavnih konkurenata, sve je to u pet deka.
Razlika je samo u trenerima i u sistematskom radu, a tu smo mi vjerovatno najtanji u odnosu na ove glavne rivale.
" srce na teren i pamet u glavu "
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
To je to, slažem se.prdimahovina je napisao/la:Da i sa tobom barem u nečemu podijelim mišljenjeEvander je napisao/la:Generalno, za ovu ligu ovaj sastav je ok. Ima rupa, ima losih igraca, ali imaju ih i konkurenti. Niti jedna ekipa u ligi nema kvalitetnije igrace od nas. Necu reci da smo i mi kvalitetniji od tih nekih glavnih konkurenata, sve je to u pet deka.
Razlika je samo u trenerima i u sistematskom radu, a tu smo mi vjerovatno najtanji u odnosu na ove glavne rivale.
Po meni, Zrinjski ima lošiji igrački kadar i od nas i od Željezničara al imaju "ono nešto" a to nešto je to što si napisao.
Ljudi mi nemamo "loseg trenera", mi NEMAMO TRENERA, tako da je suludo pricati jel on "trener za Sarajevo". Lik ba nije trener uopste, tacka.
Pripreme na nivou uscuplicevih prosle godine. Ekipa igra super ako se uzme u obzir da nema nikakvu struku iza sebe, nego ih samo posalju na teren i igraj.
Pripreme na nivou uscuplicevih prosle godine. Ekipa igra super ako se uzme u obzir da nema nikakvu struku iza sebe, nego ih samo posalju na teren i igraj.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mojme mi sikirancije, poslije Hurtica dolazi nam Dzemo univerzalacpasica je napisao/la:Ljudi mi nemamo "loseg trenera", mi NEMAMO TRENERA, tako da je suludo pricati jel on "trener za Sarajevo". Lik ba nije trener uopste, tacka.
Sent from my E6653 using Tapatalk
imal sanse za Memisevica?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
da su pametni ganjali bi to sigurno možemo bolje uslove ponuditi od konkurenata...zlo87 je napisao/la:imal sanse za Memisevica?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
+1pasica je napisao/la:Ljudi mi nemamo "loseg trenera", mi NEMAMO TRENERA, tako da je suludo pricati jel on "trener za Sarajevo". Lik ba nije trener uopste, tacka.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- f0rest1946
- Kontakt:
Tesko, oni traze odstetu 200k , da je nasa uprava pametna ponudit 100k strasan potencijal za godinu dvije taj igrac ce vrijediti 800k ubijedjen sam.zlo87 je napisao/la:imal sanse za Memisevica?
jesu li nagodni? mozel npr 100 njima a 100 nasim lopovima?f0rest1946 je napisao/la:Tesko, oni traze odstetu 200k , da je nasa uprava pametna ponudit 100k strasan potencijal za godinu dvije taj igrac ce vrijediti 800k ubijedjen sam.zlo87 je napisao/la:imal sanse za Memisevica?
Dat cemo na raskide 300k na zimu.f0rest1946 je napisao/la:Tesko, oni traze odstetu 200k , da je nasa uprava pametna ponudit 100k strasan potencijal za godinu dvije taj igrac ce vrijediti 800k ubijedjen sam.zlo87 je napisao/la:imal sanse za Memisevica?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997