80 %artemis77 je napisao/la:@vidic
znači idalje tvrdiš da su svi drugi krivi za Rooneyev pad osim samog Rooneya.
Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
ko je kriv za ronaldov pad?vidic je napisao/la:80 %artemis77 je napisao/la:@vidic
niko, jer ga i nema
Walk on, with hope in your hearts.
Mene za predstojeću sezonu najviše zanima šta će Paja radit četvrtkom
. Ne može oboje nikako 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma Rooney je sam sebi kriv, davno je to rekao sam Fergie.vidic je napisao/la:80 %artemis77 je napisao/la:@vidic
LvG i Roy su krivi jer su ga forsirali na silu i stavljajuci ga na ovu poziciju u sredini gdje mu, ruku na srce, fakat nije mjesto iako bih volio da je drugacije.
Opet, nije bio najgori igrac Engleske na turniru. Sterling zasluzeno nosi taj epitet.
- JoseeeMourinho
- Kontakt:
Kad se uzmu Sterling i kane na euru Wayne je bgm zlatan 
Jedina prolazna ocjena od Engleza Erick Dier ,Kyle Walker i kolko tolko Marcus Rashford (a vrlo malo je igrao)
- kumkalesic
- Kontakt:
Samo se nadam da su ovi iz saveza bar malo došli do pameti i da će postaviti nekog mladog stručnjaka na poziciju selektora, a ne neke potrošene trenere sumnjivog kvaliteta...
Od domaćih stručnjaka jedino Eddie Howe bi bio dobar izbor, a od stranih Klinsmann, Cocu ili De Boer...al' prošlo vrijeme me naučilo da se i ne nadam nečemu dobrome kada je ova selekcija u pitanju...
Od domaćih stručnjaka jedino Eddie Howe bi bio dobar izbor, a od stranih Klinsmann, Cocu ili De Boer...al' prošlo vrijeme me naučilo da se i ne nadam nečemu dobrome kada je ova selekcija u pitanju...
Joint_fc
Big Sam imao intervju za posao selektora Engleske...
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
sta mislite o tome da selektor Engleske bude Roberto Martinez.ja mislim da je on idealan za te pozicije
]vidic je napisao/la:sta mislite o tome da selektor Engleske bude Roberto Martinez.ja mislim da je on idealan za te pozicije
Ku.ac od trenera
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
tipujem na Giggsa 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Ne bih ja rekao.jer ono sto je radio u evertonu je dobra stvar.pratio sam ih ove sezone igrali su dobro al nije ih islo a vjeruj bilo je samo pitanje vremena kad ce ih krenuti i kad ce biti poput tottenhama al uprava nije mogla cekat.i otkaz dobije ali iza sebe je ostavio Stonesa Barkleya Colemana i formiranog Lukakua.20le je napisao/la:]vidic je napisao/la:sta mislite o tome da selektor Engleske bude Roberto Martinez.ja mislim da je on idealan za te pozicije
Ku.ac od trenera
- kumkalesic
- Kontakt:
Po meni nikakav napredak ne bi ni on bio u odnosu na prethodnika. To su treneri za male stvari koji možda mogu malu momčad ostaviti u ligi i to je to...20le je napisao/la:Big Sam imao intervju za posao selektora Engleske...
A što se tiče Martineza, ma onako, možda malo bolje rješenje, al' ni to nije ono što ovoj selekciji treba da bi konačno nešto i osvojila...
Joint_fc
Laurent blanc?
Pardew?
Hiddnk?
Pardew?
Hiddnk?
On ili GaryPoliceman je napisao/la:tipujem na Giggsa
Ja u ovom trenutku ne vidim bolje rješenje
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:On ili GaryPoliceman je napisao/la:tipujem na Giggsa
Ja u ovom trenutku ne vidim bolje rješenje

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Joj, Engleska i selektori. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Engleska je pokušala sa stranim selektorima. Eriksson nije mrdnuo dalje od četvrtfinala iako je imao supertim za ovo što danas Engleska ima. Capello se i sa Englezima i sa Rusima obrukao. Domaća pamet nije bila ništa bolja, s tim da bi bila poželjna doping-kontrola za idiote koji su postavljali McClarena i Hodgsona.
Realnost je da engleski fudbal ne valja na onom osnovnom nivou, oni moraju krenuti ponovo u prvi razred kao što su uradili Nijemci nakon kraha na EP 2004. Ako dovedu Klinsmanna od njih nema ništa, Lahm je rekao o tom liku sve što je trebalo reći.
Realnost je da engleski fudbal ne valja na onom osnovnom nivou, oni moraju krenuti ponovo u prvi razred kao što su uradili Nijemci nakon kraha na EP 2004. Ako dovedu Klinsmanna od njih nema ništa, Lahm je rekao o tom liku sve što je trebalo reći.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Apsolutno podrzavam Arsena Wengera voajera kao kandidata za klupu Engleske i nadam se da ce do njegovog imenovanja sto prije doci, pravi covjek po mjeri za englesku reprezentaciju 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo Big Sam 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.