i babo mu je bio alevitMomciluk je napisao/la:A jel ovaj marijan presao na pravi islam ili na ovaj modifikovani balijski?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ma 8 godina samo to i radi.. yebe se njoj uzela milione i uživaRaonffa je napisao/la:Nema više od Ane ništa, sad se samo udara
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Heco lopove
Alevit ili Alevija?Bosniacum Lilium je napisao/la:i babo mu je bio alevitMomciluk je napisao/la:A jel ovaj marijan presao na pravi islam ili na ovaj modifikovani balijski?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sekta šija koja ih ne priznaje kao muslimane. Moze tako?Kawhi je napisao/la:Alevit ili Alevija?Bosniacum Lilium je napisao/la:i babo mu je bio alevitMomciluk je napisao/la:A jel ovaj marijan presao na pravi islam ili na ovaj modifikovani balijski?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Pametna.DANTES je napisao/la:ma 8 godina samo to i radi.. yebe se njoj uzela milione i uživaRaonffa je napisao/la:Nema više od Ane ništa, sad se samo udara
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Marsal
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Nije, ova je pristupacnija smrtnicima za razliku od one.hodža je napisao/la:Jel to ona ?Marsal je napisao/la:Našo sam jednu lijepu djevojku, studira u Sarajevu, single je, voljela bi naći momka, crvenokosa je. ta?rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisi nam otkrio najvažniju informaciju, šta je u paketu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Sta onoj fali ? Jesil prob'o ?Marsal je napisao/la:Nije, ova je pristupacnija smrtnicima za razliku od one.hodža je napisao/la:Jel to ona ?Marsal je napisao/la: Našo sam jednu lijepu djevojku, studira u Sarajevu, single je, voljela bi naći momka, crvenokosa je. ta?Taman cura za Ria.
De i meni tu da vidim kakva je. Da nisi rek'o da je crvena ne bih se gurao
FORZA MARŠAL !!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pa to nije razlog mog čuđenja.Kawhi je napisao/la:Pa otkad je Cameron pigfucker tu imaju i više nego korektnu politiku prema nama.samo_lijevo je napisao/la:http://www.vecernji.ba/bih-i-dalje-u-fo ... je-1098655
Zvizdić se zahvalio na dosadašnjoj podršci Ujedinjenog Kraljevstva u procesu euroatlantskih integracija BiH i rekao da je uvjeren da će Ujedinjeno Kraljevstvo i dalje nastaviti podržavati reformske procese u BiH na putu ka Europskoj uniji.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Marsal
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Ma nisam, ona cura je iznad moje lige debelo.hodža je napisao/la:
Sta onoj fali ? Jesil prob'o ?
De i meni tu da vidim kakva je. Da nisi rek'o da je crvena ne bih se gurao
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Nekih cetvero srednjoskolaca love pokemone oko moje zgrade [emoji2]
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- rob do bagro
- Kontakt:
Daj kuravele na pp.Marsal je napisao/la:Našo sam jednu lijepu djevojku, studira u Sarajevu, single je, voljela bi naći momka, crvenokosa je. Također našao sam strašne quravele, pola sata 100 maraka. Prva klasa dragi Rio, imam i slike.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisi nam otkrio najvažniju informaciju, šta je u paketu
Zanima li te šta?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Re: RE: Re: Chat
rob do bagro je napisao/la:Daj kuravele na pp.Marsal je napisao/la:Našo sam jednu lijepu djevojku, studira u Sarajevu, single je, voljela bi naći momka, crvenokosa je. Također našao sam strašne quravele, pola sata 100 maraka. Prva klasa dragi Rio, imam i slike.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisi nam otkrio najvažniju informaciju, šta je u paketu
Zanima li te šta?
Ima se kesa a ?
Ma ne zna on to...racunaj da nije prosloMarsal je napisao/la:Ma nisam, ona cura je iznad moje lige debelo.hodža je napisao/la:
Sta onoj fali ? Jesil prob'o ?
De i meni tu da vidim kakva je. Da nisi rek'o da je crvena ne bih se guraoTreba bit realan, a u vezi ove crvene vidi sa Riom, ako njemu ne prodje nek ti posalje. Ti imas zena, prvo nas ugrozene treba izvest na pravi put.
de barem sliku, ne moras podatke
FORZA MARŠAL !!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Dobio na bingu, taman da na nesto pametno potrosim.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Hodza preuzmi ti crvenu, nek budzetlija placa ima kesa 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sve dušmani moj Maršale, gladna usta, po deset ih vodaju i opet hoće i ovo malo da nas zahebu 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Sarajlija88
- Kontakt:
... a jest i sparno brate, toplo, "ždije" danas...High je napisao/la:Padni, kišo.
- Evolution87
- Kontakt:
Debela hladovina i hladan sokic 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- legenda reala
- Kontakt:
eto hodža nešto bolji sa ženama od ria 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.