Racunas li tu i ona dva miliona sto je porezna urucila kao poklon fk Zeljeznicar....admirr je napisao/la:- NK "Čelik" - 5.015.624,70 (51,33% kamata)
- "Sloboda" UG Fudbalski klub - 3.867.824,44 (21,18% kamata)
- UG FK "Željezničar" - 2.487.167,10 (57,87% kamata)
- UG HŠK "Zrinjski" - 1.193.464,86 (33,95% kamata)
- FK "Olimpic" - 509.625,41 (15,97% kamata)
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
jasno mi je za 50, ali otkud ovih 7 majku mu
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
admirr je napisao/la:jasno mi je za 50, ali otkud ovih 7 majku mu
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
admirr je napisao/la:jasno mi je za 50, ali otkud ovih 7 majku mu
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
siljku je miske nasiljio ovih 0,87
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Barem se nismo prodali Kinezu, koji vas moze ugasiti kad on to bude htio.
Manijak do kraja 1987.
ne mozete vi prodati nesto sto pripada gospodinu misimovicubenzema10 je napisao/la:Barem se nismo prodali Kinezu, koji vas moze ugasiti kad on to bude htio.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Bojim se da ces im morati prvo prevesti znacenje te rijecipasica je napisao/la:Doktorat![]()
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Fkt, ova koreo im je najgora ikad vjerovatno.Derdiyok je napisao/la:Bojim se da ces im morati prvo prevesti znacenje te rijecipasica je napisao/la:Doktorat![]()
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ima googleDerdiyok je napisao/la:Bojim se da ces im morati prvo prevesti znacenje te rijecipasica je napisao/la:Doktorat![]()
![]()
Zasto imate potrebu da komentarisete nesto o cemu pojma nemate?DoeTz je napisao/la:Fkt, ova koreo im je najgora ikad vjerovatno.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ne eto samo se vi razumijete u koreo... kazem ti bezveze, ni na sta ne lici. Cisto moje misljenje. Milion puta bolje bi bilo da je uradjeno kao setalica jer ova nazovimo vatra je presmijesna.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Osttribine
- Kontakt:
A doduse imate i vi dosta iskustva sa koreografijama, citava jedna setalica na trecini tribine na tekmi protiv JedinstvaDoeTz je napisao/la:Ne eto samo se vi razumijete u koreo... kazem ti bezveze, ni na sta ne lici. Cisto moje misljenje. Milion puta bolje bi bilo da je uradjeno kao setalica jer ova nazovimo vatra je presmijesna.
Ne znam fkt sta fali ovoj koreografiji sa dva lica i ovom porukom na tribini od preko 5 hiljada navijaca, imas klip pa pogledaj.
Fali sto je ovaj plamen ispao bezveze, inace ideja je odlicna.Osttribine je napisao/la:A doduse imate i vi dosta iskustva sa koreografijama, citava jedna setalica na trecini tribine na tekmi protiv JedinstvaDoeTz je napisao/la:Ne eto samo se vi razumijete u koreo... kazem ti bezveze, ni na sta ne lici. Cisto moje misljenje. Milion puta bolje bi bilo da je uradjeno kao setalica jer ova nazovimo vatra je presmijesna.
Ne znam fkt sta fali ovoj koreografiji sa dva lica i ovom porukom na tribini od preko 5 hiljada navijaca, imas klip pa pogledaj.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Doe, ne prepiri se sa balkonom 
Setalica je jednostavna, i ne nosi nikakvu tezinu ako ocjenjujemo neku izvedbu. Ovo je koreografija iz vise dijelova, ima klip pa pogledaj.DoeTz je napisao/la:Ne eto samo se vi razumijete u koreo... kazem ti bezveze, ni na sta ne lici. Cisto moje misljenje. Milion puta bolje bi bilo da je uradjeno kao setalica jer ova nazovimo vatra je presmijesna.
Sjever Haseta je izuzetno nezahvalna tribina za ovaj vid koreografije, pa smo ih opet izvukli bruku. Iz jednog ugla ti se cini pod konac, iz drugog malo rastimano, al radimo s onim sto imamo. Imate mozda vi neku da zalijepite? Da ne citamo samo gluposti po forumu?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Ljudima kazes licno misljenje, oni mjesaju grupu odmahNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Doe, ne prepiri se sa balkonom
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Osttribine
- Kontakt:
Toliko je lose ispalo da su nas navijaci CSKA Sofia kopirali, doduse oni su to preko pola stadiona uradili, identicna ova vatraDoeTz je napisao/la:Ljudima kazes licno misljenje, oni mjesaju grupu odmahNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Doe, ne prepiri se sa balkonom
Zalijepi nam vasu koju koreografiju pa da diskutujemo.

Zašto je ofalio Jahić? Ne serviraju mu Željinu filozofiju i način življenja?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jaha je fizicki spreman, ima problema malih sa koljenom i ne moze punim intnzitetom trenirat, od 2. ili 3. kola je 100% spreman, magnet je pokazao da je oparavak dobro prosao.High je napisao/la:
Zašto je ofalio Jahić? Ne serviraju mu Željinu filozofiju i način življenja?
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u 14 jul 2016, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Neljudski je priželjkivati da neko slomi nogu i okonča karijeru, ali valjda su to nove natruhe vaše filozofije i umijeća življenja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.