Mato Jajalo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mato Jajalo
Nego de nam reci hoćemol' Hodžića ili Kadušića za desnog beka?

Nad tobom sunce najljepše sja
						- LegendKiller
- Kontakt:
predlažem Bešića, kažu da je u pionirima igrao beka.pinoglavi je napisao/la:Nego de nam reci hoćemol' Hodžića ili Kadušića za desnog beka?
Ali imaš talenta za humor fakat, samo nastavi tako možda i uspiješ! Puna podrška, treba forumu više takvih likova, treba se čovjek nekada i nasmijati!
- LegendKiller
- Kontakt:
dobar prijedlog, samo ima mali nedostatak čovjek nema naše državljanstvo. Ali dobar si fakat, Pape Sušić te prati ima velike planove sa tobom.pinoglavi je napisao/la:Pavlović umjesto Begovića onda?
Mato Jajalo!
- LegendKiller
- Kontakt:
@pinoglavi za precjednika!
Mato Jajalo

Mato Jajalo
- LegendKiller
- Kontakt:
tebe treba za precjednika, ti si ipak heroj a ne zločinac!pinoglavi je napisao/la:mene za predsjednika a Ahmetovića umjesto Džeke u prvu!
Mato Jajalo!
Ne znam čemu ova rasprava uopste. Ne znam ni što sam se upuštao u ovu raspravu ikako s  likom koji gura igrače kojima je Sarajevo bilo usputna stanica. Mada ruku na srce i nema baš djece tog kluba pa da ih može gurati.
Bešić je uz Begovica, Pjanica i Dzeku siguran u prvih 11.

I ja pisem vise jer bas ne volim kada boje reprezentaciju u klubske bojejasmin10 je napisao/la:Ne znam čemu ova rasprava uopste. Ne znam ni što sam se upuštao u ovu raspravu ikako s likom koji gura igrače kojima je Sarajevo bilo usputna stanica. Mada ruku na srce i nema baš djece tog kluba pa da ih može gurati.

- JohnCleese
- Kontakt:
Nema teoretske da zaigras za svoju reprezentaciju  snova, onu koju ti je srce odabralo jos prije 10 tak godina.
Sad daj sta das, moze sad i zemlja rodjenja, a o proslosti kazes neces da pricas, kod prvog intervjua si dao doznanja da ti se vise ne postavljaju tako "nezgodna " pitanja
  Mati sto je ljiga i hinja
  onima koji od reprezentacije prave klub

Sad daj sta das, moze sad i zemlja rodjenja, a o proslosti kazes neces da pricas, kod prvog intervjua si dao doznanja da ti se vise ne postavljaju tako "nezgodna " pitanja
  Mati sto je ljiga i hinja onima koji od reprezentacije prave klub
 onima koji od reprezentacije prave klubNije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
						Svabo je to...
- LegendKiller
- Kontakt:
Kakve veze ima Sarajevo sa trenutnim igrama ove dvojice. Jajalo i Cimirot su svojim igrama u Palermu i PAOKu zaslužili mjesto u reprezentaciji, onaj koji tvrdi suprotno pojma nema. To što vi spominjete Sarajevo i igrače Sarajeva govori samo da imate kompleks Sarajeva. Dečkići komplekse rješavajte na drugim mjestima. 
Dok god nam repku budu činili igrači koji igraju po nekim ranijim zaslugama a ne po trenutnoj formi, neće od nas biti ozbiljana reprezentacija.

Dok god nam repku budu činili igrači koji igraju po nekim ranijim zaslugama a ne po trenutnoj formi, neće od nas biti ozbiljana reprezentacija.
JohnCleese je napisao/la:Nema teoretske da zaigras za svoju reprezentaciju snova, onu koju ti je srce odabralo jos prije 10 tak godina.

Imaju mjesta, ali na klupi makar jedan od nekadasnjeg dvojca tvog voljenog kluba.

Zato smo svi skupa euro gledali iz kafane. Sve dok igraju indijanci jer su kao u zajebanim klubovima, iako totalno van forme i bez zelje, mrka kapa. A 24 ekipa isle **** te.jasmin10 je napisao/la:Ne znam čemu ova rasprava uopste. Ne znam ni što sam se upuštao u ovu raspravu ikako s likom koji gura igrače kojima je Sarajevo bilo usputna stanica. Mada ruku na srce i nema baš djece tog kluba pa da ih može gurati.

O cemu pričaš ti ? Pa Bešić je imao najmanje 80 % odličnih utakmica u reprezentaciji i tjeraju ga na klupu zbog pomenute dvojice koja mu nisu ni blizu.TETRAPAK je napisao/la:Zato smo svi skupa euro gledali iz kafane. Sve dok igraju indijanci jer su kao u zajebanim klubovima, iako totalno van forme i bez zelje, mrka kapa. A 24 ekipa isle **** te.jasmin10 je napisao/la:Ne znam čemu ova rasprava uopste. Ne znam ni što sam se upuštao u ovu raspravu ikako s likom koji gura igrače kojima je Sarajevo bilo usputna stanica. Mada ruku na srce i nema baš djece tog kluba pa da ih može gurati.

Euro iz kafane smo gledali zahvaljujući Safetu. Bešića je mijenjao Cocalic i u barazu se vidjelo koliko nam fali Muhamed.
300% odlicnih utakmica imao  Zato sto lomi kosti zanemaricemo sve greske koje ima. Tesko je tebi shvatiti sta ti pricam, jer ne kazem ja tjeraj besica i stavi cimija, nego ti samo kazem budala je ko tvrdi da je on kvalitet toliki da mu je mjesto zacementirano. To je smijesno. Dva igraca su nam takva i to su Begovic i Pjanic. Ovo ostalo ni u ludilu. Euro smo gledali iz kafane jer nam igraju ljudi van forme i jer niko do sada nije imao muda da pojedine zvjezdice ostavi na klupi.
 Zato sto lomi kosti zanemaricemo sve greske koje ima. Tesko je tebi shvatiti sta ti pricam, jer ne kazem ja tjeraj besica i stavi cimija, nego ti samo kazem budala je ko tvrdi da je on kvalitet toliki da mu je mjesto zacementirano. To je smijesno. Dva igraca su nam takva i to su Begovic i Pjanic. Ovo ostalo ni u ludilu. Euro smo gledali iz kafane jer nam igraju ljudi van forme i jer niko do sada nije imao muda da pojedine zvjezdice ostavi na klupi.

Zato sto lomi kosti zanemaricemo sve greske koje ima. Tesko je tebi shvatiti sta ti pricam, jer ne kazem ja tjeraj besica i stavi cimija, nego ti samo kazem budala je ko tvrdi da je on kvalitet toliki da mu je mjesto zacementirano. To je smijesno. Dva igraca su nam takva i to su Begovic i Pjanic. Ovo ostalo ni u ludilu. Euro smo gledali iz kafane jer nam igraju ljudi van forme i jer niko do sada nije imao muda da pojedine zvjezdice ostavi na klupi.
 Zato sto lomi kosti zanemaricemo sve greske koje ima. Tesko je tebi shvatiti sta ti pricam, jer ne kazem ja tjeraj besica i stavi cimija, nego ti samo kazem budala je ko tvrdi da je on kvalitet toliki da mu je mjesto zacementirano. To je smijesno. Dva igraca su nam takva i to su Begovic i Pjanic. Ovo ostalo ni u ludilu. Euro smo gledali iz kafane jer nam igraju ljudi van forme i jer niko do sada nije imao muda da pojedine zvjezdice ostavi na klupi.Re: Mato Jajalo
Jedina njegova mrlja u ovim kvalifikacijama je taj glupi crveni karton. Momak je do povrede bio najbolji igrač Evertona. O kakvoj lošoj formi pricas ? Jedino ako očekuješ da se odmah nakon povrede vrati u staru formu.
Uostalom, dok god je zdrav, on će biti u prvom sastavu. Posjeduje kvalitet, skoro pa nikada i nije zakazao i njegove zamjene su trenutno miljama iza njega.

Uostalom, dok god je zdrav, on će biti u prvom sastavu. Posjeduje kvalitet, skoro pa nikada i nije zakazao i njegove zamjene su trenutno miljama iza njega.
Moglo se i bez Mate ali ako ce nas njegov dolazak postediti da gledamo neke koji tu vec odavno nisu trebali biti onda je i vise nego dobro dosao. 
Igrac koji moze pomoci sa klupe i to je u ovom trenutku dobro dosla mogucnost. Mislim da Bazdarevic nije pogrijesio sto je Matu postavio kao jednu od opcija. Ipak da se ponovim, ja ga ne vidim u prvom timu i nije mi jasno gdje bi on mogao i umjesto koga biti u prvom timu.
Sredina BiH ce po meni ovako izgledati: Besic, Pjanic i Milicevic. Sve ostalo bi bilo iznenadjenje. Ipak treba pricekati prvenstva i vidjeti formu igraca. Dobro dosao Mate!!!

Igrac koji moze pomoci sa klupe i to je u ovom trenutku dobro dosla mogucnost. Mislim da Bazdarevic nije pogrijesio sto je Matu postavio kao jednu od opcija. Ipak da se ponovim, ja ga ne vidim u prvom timu i nije mi jasno gdje bi on mogao i umjesto koga biti u prvom timu.
Sredina BiH ce po meni ovako izgledati: Besic, Pjanic i Milicevic. Sve ostalo bi bilo iznenadjenje. Ipak treba pricekati prvenstva i vidjeti formu igraca. Dobro dosao Mate!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Edincapitano, Micron, perun i 20 gostiju.