FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ordagu smo najvise ispremjestali, kako znam bio je na of. veznom u Zvijezdi, kod nas iza Zebe i na kraju na krilu zavrsi...
Nad tobom sunce najljepše sja
On je prvu polusezonu i dio proljeca razvalio iza Zebe kakvi su to bili slalomi i asistencije kako ga Husref premjesti na krilo nemoze momak da povrati formu i to je to.Ordagic nije krilo i gotovo.pinoglavi je napisao/la:Ordagu smo najvise ispremjestali, kako znam bio je na of. veznom u Zvijezdi, kod nas iza Zebe i na kraju na krilu zavrsi...
Na toj poziciji ako ostane ugusiti ce se.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Vec jeste, ocekivao sam od njega bum veci i od Husejnovica ali ocito da to nece bit slucaj dok je god Husref tu.
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 14 jul 2016, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Polako, nece biti sad na krilu sigurno i sve je na njemu.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Beduin
- Kontakt:
A od prodaje Pirica ni mukajet, a ugovorom vezan jos ovu sezonu. Daj zovite mu menadzera, zovite Husica, bilo koga pitajte ide li napokon. Makar 100k maraka da uzmemu jbt.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Husaric nemoze prodati ni pokvaren sir coravoj babi.Beduin je napisao/la:A od prodaje Pirica ni mukajet, a ugovorom vezan jos ovu sezonu. Daj zovite mu menadzera, zovite Husica, bilo koga pitajte ide li napokon. Makar 100k maraka da uzmemu jbt.
I prosli transfer je Azmir zavrsio sve bilo dogovoreno za 250 000 eura u Belgiju Husaric zasrao transfer.
Volio bi da ga prodamo da se rjesimo njegovih igraca ostane nam samo Skahic njegov.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Gdje ima dresova za kupit drugovi?
Dobro će biti ovo sa Lazevskim i Subićem ako dođe jer imamo tad prejebe-nu rotaciju, barem na papiru. Po tome Fatić ide u vezu, što i nije loše, inače pratim Seriu A i gledao sam ga par puta dok je nastupao za Genou na toj poziciji i nije bio loš. Jedino dok se Škahić ne oporavi šepat ćemo desno, ali nadam se da će i on biti spreman za mjesc-ili dva.
Ono što je neko i ranije komentarisao jeste da imamo i jaku klupu, a što navodi na to da ove godine sigurno idemo na dva fronta, pa kada pogledamo sa kakvim smo igračima prošle godine igrali kao rezervistima, ove godine imamo nade da možemo napraviti dobar rezultat.
A također ne bi trebali da strahujemo ako se neko povrijedi ili bude suspendovan, jer smo jako dobro pokriveni i imamo par igrača koji su univerzali i mogu pokriti više pozicija.
Ono što je neko i ranije komentarisao jeste da imamo i jaku klupu, a što navodi na to da ove godine sigurno idemo na dva fronta, pa kada pogledamo sa kakvim smo igračima prošle godine igrali kao rezervistima, ove godine imamo nade da možemo napraviti dobar rezultat.
A također ne bi trebali da strahujemo ako se neko povrijedi ili bude suspendovan, jer smo jako dobro pokriveni i imamo par igrača koji su univerzali i mogu pokriti više pozicija.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ekipa ce biti pravo dobra sve ce doci na svoje mjesto
Vugdalic radi pravi posao i ne sumnjam da ce i ove godine Sloboda biti hit!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vugdalic radi pravi posao i ne sumnjam da ce i ove godine Sloboda biti hit!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!
U koliko je sati sutra protiv Zvijezde ?
18hhulehule je napisao/la:U koliko je sati sutra protiv Zvijezde ?
tuzlanska Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ja kao da sam vidio 17:30 da je tekma...
Btw Lazevski - Subic... Sta reci

Sent from my D6503 using Tapatalk
Btw Lazevski - Subic... Sta reci

Sent from my D6503 using Tapatalk
075
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Veliki Bingo- Sjenjakahmic je napisao/la:Gdje ima dresova za kupit drugovi?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jbt sta je ovo samo lijeve bekove dovode imal kakvih drugih igraca na trzistu ccc , nadam se da ce dovest jos jedng kvalitetnog veznjaka i napadaca i to je to i nadam se da je ovo posljednji lijevi bek ove sezone

I golmaneMustafa10 je napisao/la:Jbt sta je ovo samo lijeve bekove dovode imal kakvih drugih igraca na trzistu ccc , nadam se da ce dovest jos jedng kvalitetnog veznjaka i napadaca i to je to i nadam se da je ovo posljednji lijevi bek ove sezone![]()
![]()

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
“Razgovarali smo sa ljudima iz Subićeve agencije, no ništa konkretno nismo dogovorili. Pričali smo o njemu kao igraču! Aleksandar je ugovorom vezan za FK ”Partizan” naredne tri godine, a njegov agent će provjeriti šta uprava beogradskog kluba namjerava sa njim u narednom periodu. U svakom slučaju, sljedeće sedmice imat ćemo više informacija o ovom igraču,” kazao je za RTV Slon Azmir Husić, predsjednik FK ”Sloboda”.
Husref nije zadovoljan sa Lazevskim i Fatićem... Treba im staviti do znanja da za Slobodu ne igraju "imena" 

"Nakon povrede Zec se polako vraća u formu. Juče je odigrao dosta dobro, mislim da mu je ovo najbolje izdanje otkako je stigao u Slobodu. Imao je par prilika i stvarno sam zadovoljan s onim što je pokazao. S druge strane izdanjem Fatića i Lazevskom nisam zadovoljan. Obavio sam s njima razgovor, otvoreno smo popričali o svemu. Ne znam šta igrači koji dolaze iz drugih zemalja misle o Premijer ligi. Možda misle da se ovdje mogu šetati na terenu. Čini mi se da potcijene ligu. Za mjesto u Slobodi nema pretplaćenih, svako se svojim radom i zalaganjem treba izboriti za minutažu", izjavio je Musemić.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Šef ko šef, lane kad treba i ne treba! 

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ovo sto je Husref Musemic rekao je u pravu 100 %, vrlo dobro znamo kako je Miodrag Jesic podcijenio ovu ligu pa dovodio neke igrace iz Mijanmara
Valjda se poprave ova dvojica ako nista treba dovesti Subica i rijesen posao na lijevom beku.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.