BVB: Transferi i glasine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

jamesrodriguez
Kontakt:

Re: BVB: Transferi i glasine

Post Postao/la jamesrodriguez » 13 jul 2016, 03:41

Ja se isto u potpunosti slazem , ofazivni kadar nam je vise nego odlican.
Otisao je armenac , ali tu su uz Refku i Aubu..novo pridosli Schurrle i Dembele a tu je i turski Mesi Emre Mor pa i rrzerva Ramkan.
Sredina nam je isto tako odlicna , bekovi solidni plus mali Portugalac Evropski sampion.
Plasim se samo da Spanac Bartra nece opravdati ocekivanja , a mozda pod palicom T.T bude pun pogodak.
Kako god para jos ima na kontu , sve sto nam treba kako kolega gore napisa je jos jedno zvucno ime , jednog odlicnog stopera dovesti i to bi bilo to.
Ako bi se to desilo , sezona bi bila ponovo zanimljiva i napeta i ne bi dali bayi da dise ..bilo bi svasta.

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 13 jul 2016, 10:36

watzke je prije tjedan dana izjavio da je donio odluku sa zorcom da će borussia biti aktivna na tržištu ovog ljeta,sumnjam da je pod aktivna mislio schurrle i kadar je zaključen...

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 14 jul 2016, 13:18

Toprak opet aktuelan. Prica se o transferu vec ovog ljeta za 20tak mil.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 jul 2016, 13:33

Desperado09 je napisao/la:Toprak opet aktuelan. Prica se o transferu vec ovog ljeta za 20tak mil.
Koji bi to bum bio da dodju Schurrle, Toprak i Gotze, povukao bi svaku rijec za Watzkea, ali ne vjerujemu ovakav scenarij.Gotze je i dalje aktuelan, koliko ima istine u svemu vdhecemo do kraja jula. Nekako mi ne ide uz Borussiju da potrose dodatnih 80 mil eura na pojacanja (ukupno 140 mil).
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 14 jul 2016, 16:56

Ako ce se igrati sa 3 stopera (3-5-2), onda ne bi bilo lose dovesti jos jednog CB-a, da ima vise igraca za rotacije...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 jul 2016, 17:51

bavarci odustali od carlija, ajmo uprava reagirajte :D

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 14 jul 2016, 19:01

toprak i gotze bi bilo idealno...ajmo uprava dajte jedno 45 milji i idemoooo

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 14 jul 2016, 19:44

L'equipe pise da smo blizu dovodjenja Sissoka iz Newcastlea.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 jul 2016, 23:43

Mario Götze agrees to terms with Dortmund, Bayern asking €27m, Dortmund made initial offer of €23m. [TZ, Bild]
Don't believe the hype.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 jul 2016, 23:45

Znaci Borussija rusi sve rekorde. Pregovara se oko Gotzea, Schurrlea i Sissoka, a radi se i na Topraku. Mozel Vam biti 200 miliona. :lol: :lol: :lol:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 jul 2016, 23:49

sa transferom Subotica u Middlesbrough ce biti ukupno 100 miliona eura zarade ovog ljeta od prodaje 4 igraca, tako da moze im se
Don't believe the hype.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 jul 2016, 23:58

Mislim da dolazak Gotzea iskljucuje dolazak Schurllea(i obratno) ...pitanje je i koliko su tacne ostale informacije.
A Svakako da bi dolazak 2 nova provjerena imena bio vrhunski posao.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 jul 2016, 00:03

akisarajevo92 je napisao/la:sa transferom Subotica u Middlesbrough ce biti ukupno 100 miliona eura zarade ovog ljeta od prodaje 4 igraca, tako da moze im se
Miki 42 mil eura
Hummels 38 mil eura
Gundoghan 27 mil eura
Subotic 10 mil eura
-----------------------------
117 mil eura

Schurrle 32
Gotze 23-25
Toprak 20
Sissoko?

Prica se da se sa Scurrleom dogovorila 5godisnja saradnja, a u isto vrijeme se pregovara oko Gotzea. Nestvarno mi izgleda da ce obojicu pokupiti.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 15 jul 2016, 00:08

Ako dovedemo judicu i Schurlu kapiten(novi) ce da baca drkicu samo tako...
Schurla vjerujem da dolazi i sumnjam da ce biti promasaj-vjerujem TT-u.
Judica-mislio sam da nema od toga nista al evo ponovo se aktualizira ta tema,iskreno ne vjerujem da ce i on i Andre doci.Ipak su tu Demba,Morr pa od ranije Kapiten,Shinji,Castro,Pulisa,Kuba(ako se zadrzi)...Onda Guereiro koji hlasno moze igrati krilo.Bice velika konkurencija svakako sto je lijepo vidjeti.

Sto se Sissoka tice,po meni je zvjerka ali mislim da od toga nema nista.Vjerujem da su mnogi u igri a kako sam negdje procitao(koliko je istina...)posle finala su mu udvostrucili cijenu.

Toprak-sto se mene tice BUJRUM.

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 15 jul 2016, 00:33

odjednom boom...a mnogi mislili da smo završili s transferima,tek sad počinje kaos,imat ćemo na kraju bolju momčad od lanjske što je izgledalo nemoguće s odlascima ove trojice...al po meni niko osim matsa nije nezamjenjiv,i mislim teško je za pčekivati da bi miki ponovio onakvu sezonu a za ove pare će se dovest možda i toprak i gotze vrhunskiii posao..ajmo uprava toprak i gotze ili sissoko i jedva čekam početak

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 15 jul 2016, 00:58

Ousmane7 je napisao/la:odjednom boom...a mnogi mislili da smo završili s transferima,tek sad počinje kaos,imat ćemo na kraju bolju momčad od lanjske što je izgledalo nemoguće s odlascima ove trojice...al po meni niko osim matsa nije nezamjenjiv,i mislim teško je za pčekivati da bi miki ponovio onakvu sezonu a za ove pare će se dovest možda i toprak i gotze vrhunskiii posao..ajmo uprava toprak i gotze ili sissoko i jedva čekam početak
Ne bih se slozio da je Humels nezamjenjiv.Nijedan igrac nije nezamjenjiv.Klub ostaje,igraci dodju i odu.Nekad zamjene budu losije nekad bolje,tako je to.Imat cemo mi i bolje od njega,prije ili kasnije!
Sto se tice ostatka teksta,slazem se.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 15 jul 2016, 11:28

I Surla i Juda su riskantni potezi. Obojica su daleko od najbolje forme i sa nekoliko propalih sezona iza sebe, a Juda bi uz to bio na udaru navijaca. Dobra je stvar da smo ocito dosli do te razine gdje mozemo uredno drzati u rezervi jako zvucna imena.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 15 jul 2016, 15:00

smopiBVB je napisao/la:
Ousmane7 je napisao/la:odjednom boom...a mnogi mislili da smo završili s transferima,tek sad počinje kaos,imat ćemo na kraju bolju momčad od lanjske što je izgledalo nemoguće s odlascima ove trojice...al po meni niko osim matsa nije nezamjenjiv,i mislim teško je za pčekivati da bi miki ponovio onakvu sezonu a za ove pare će se dovest možda i toprak i gotze vrhunskiii posao..ajmo uprava toprak i gotze ili sissoko i jedva čekam početak
Ne bih se slozio da je Humels nezamjenjiv.Nijedan igrac nije nezamjenjiv.Klub ostaje,igraci dodju i odu.Nekad zamjene budu losije nekad bolje,tako je to.Imat cemo mi i bolje od njega,prije ili kasnije!
Sto se tice ostatka teksta,slazem se.
nisam mislio nezamjenjiv u smislu da sad treba klub propast ili nezz kako se već shvatilo,nego u smislu da njega nemožemo u ovoj sezoni nikako nadomjestit u potpunosti a kamoli imat boljeg igrača(budimo realni ljudi) jer gundogan kolika god klasa bio imao je ohohoo vremena out s ozljedama i izdržali smo pogotovo sad vjerujem u castra i rodea(merino sahin) te mikitarijan koji je lani bio uz aubu i hummelsa najbolji igrač sezone ali imamo dosta rješenja u sredini prema napred počevši od dembelea kojeg bi mogli svi ubrzo zavoljeti jer će bit top zapamtite! i sve te igrače ako dovedemo npr još gotzea ili sissoka što bi bilo odlično (preferiram ih ispred schurrlea) bi bili odličan posao i vjerujem da bi bili odlični ako ne i bolji nego lani pod tuchelom u drugoj sezoni ali hummels je jednostavno bio kapetan i naj stoper svijeta tako da naravno logički nemoš nać boljeg bartra je mali rizik financijski da to svi spominju al to nam je trenutno najslabija pozicija u momčadi uz desnog beka i trebali bi se potrudit dovest topraka ili nekog još dobrog stopera,ali vjerujem u upravu i u pojačanja...samo nek upola posluži zdravlje ko i lani biće sve odlično :salut:

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 15 jul 2016, 15:52

Upravo objavio SportBild. Gotze u BvB za 28 mil. Ugovor do 2021. Uskoro i zvanicna potvrda.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 15 jul 2016, 16:12

Znači Hummels i nešto keša za Rodea i Götzea.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.