što bolne?Unofficialpage je napisao/la:Selam iz kišne i bolne Fojnice
yebala vas kiša ko neke bezmude debele babe ne mogu ovo divno sunce. yebeni vampiri. ko želio kišu u dnevnoj sobi mu padala
Moderator/ica: insider
što bolne?Unofficialpage je napisao/la:Selam iz kišne i bolne Fojnice
A brate ima ljudi kojima nedostatak kiše uništi cijelu godinu u poljoprivredi.DANTES je napisao/la:što bolne?Unofficialpage je napisao/la:Selam iz kišne i bolne Fojnice
yebala vas kiša ko neke bezmude debele babe ne mogu ovo divno sunce. yebeni vampiri. ko želio kišu u dnevnoj sobi mu padala
IstocnjakDANTES je napisao/la:što bolne?Unofficialpage je napisao/la:Selam iz kišne i bolne Fojnice
ljevaku? High? ostalim forumskim lelemudima?Captain4 je napisao/la:A brate ima ljudi kojima nedostatak kiše uništi cijelu godinu u poljoprivredi.DANTES je napisao/la:što bolne?Unofficialpage je napisao/la:Selam iz kišne i bolne Fojnice
Lahko je to reći kad ne radiš na baušteli, a tebi u dnevnoj 40-50 stepeniDANTES je napisao/la: yebala vas kiša ko neke bezmude debele babe ne mogu ovo divno sunce. yebeni vampiri. ko želio kišu u dnevnoj sobi mu padala
a znaš li da nakon ovakve žege obično bude žestoko nevrijeme praćeno vjetrom i gradom? to će nanijeti više štete.samo_lijevo je napisao/la: Istocnjakima neko voca i povrca. Meni zao ovo malo povrca za salate a sta je onima koji zive od toga. Neka je pala, nemoze covjek disati normalno
Pa gdje su zaštitni faktori i ostale kreme i kremice, ili si ti ipak za starinski način, jogurt i ostale karafekeDANTES je napisao/la: @rio neki dan sam izgorio ko jagnje na ražnju. moj posao ti je svakakav.
Bas nema nikakvih naznaka za nevrijeme. Evo kod nas a znam i u Kiseljaku da je isto. Pada lagana kisa bez vjetra.DANTES je napisao/la: a znaš li da nakon ovakve žege obično bude žestoko nevrijeme praćeno vjetrom i gradom? to će nanijeti više štete.
ljeto je majka mu stara mora biti vruće. ti si bolan mlađi od mene ne brukaj se
@rio neki dan sam izgorio ko jagnje na ražnju. moj posao ti je svakakav.
kod nas 12 bio haos. ne kod mene ali u nekim selima grad sve povalio. kod mene grmilo ko u nekom filmu stravesamo_lijevo je napisao/la:Bas nema nikakvih naznaka za nevrijeme. Evo kod nas a znam i u Kiseljaku da je isto. Pada lagana kisa bez vjetra.DANTES je napisao/la: a znaš li da nakon ovakve žege obično bude žestoko nevrijeme praćeno vjetrom i gradom? to će nanijeti više štete.
ljeto je majka mu stara mora biti vruće. ti si bolan mlađi od mene ne brukaj se
@rio neki dan sam izgorio ko jagnje na ražnju. moj posao ti je svakakav.
Bilo je nevrijeme kad je igrala Njemacka protiv Slovacke. Led je unistio pola plodova breskve.![]()
Meni ne smeta vrucina.
Ja imam paradajza, krastavica, cesnjaka, crvenog luka, mrkve, persuna i par redova krompira.![]()
ma reko neće meni ništa biti kad ono jesrio_Ferdy88 je napisao/la:Pa gdje su zaštitni faktori i ostale kreme i kremice, ili si ti ipak za starinski način, jogurt i ostale karafekeDANTES je napisao/la: @rio neki dan sam izgorio ko jagnje na ražnju. moj posao ti je svakakav.
Fizioterapeuti su me slomili, boli me sve živo a sa pola sata opet moram ići a nemam pojma kako.DANTES je napisao/la:što bolne?Unofficialpage je napisao/la:Selam iz kišne i bolne Fojnice
High je napisao/la:
Elmareee.
Neka te jos mjesec dana za svaki slucajDANTES je napisao/la:ima li iđe onog donija drka? koliko još moram nositi avatar?
yebe se tebe, mene niko više na shvata za ozbiljno. pa evo ja prvi kad uđem na neku temi i vidim avatar kod posta pomislim šta sad hoće ova ped-erčinamessilla je napisao/la:Neka te jos mjesec dana za svaki slucajDANTES je napisao/la:ima li iđe onog donija drka? koliko još moram nositi avatar?
Nikad te niko nije ni shvatao ozbiljno.DANTES je napisao/la:yebe se tebe, mene niko više na shvata za ozbiljno. pa evo ja prvi kad uđem na neku temi i vidim avatar kod posta pomislim šta sad hoće ova ped-erčinamessilla je napisao/la:Neka te jos mjesec dana za svaki slucajDANTES je napisao/la:ima li iđe onog donija drka? koliko još moram nositi avatar?
nešto te muči? da nije riotitis?Kawhi je napisao/la: Nikad te niko nije ni shvatao ozbiljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.