FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

defour
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la defour » 14 jul 2016, 13:03

Lazevski se na treninzima ponasa kao da mu je iz ponizenja igrati za Slobodu nakon Partizana i lige prvaka, a Fatic je umislio da je zvijezda kakvu Tuzla nije vidjela.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jul 2016, 13:16

defour je napisao/la:Lazevski se na treninzima ponasa kao da mu je iz ponizenja igrati za Slobodu nakon Partizana i lige prvaka, a Fatic je umislio da je zvijezda kakvu Tuzla nije vidjela.
:urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 14 jul 2016, 13:30

defour je napisao/la:Lazevski se na treninzima ponasa kao da mu je iz ponizenja igrati za Slobodu nakon Partizana i lige prvaka, a Fatic je umislio da je zvijezda kakvu Tuzla nije vidjela.
Ocito je to i Husref zakljucio pa ih pozvao na razgovor da im objasni neke stvari i gdje su dosli da ovo nije rekreativni klub. :problem: :think:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 jul 2016, 13:32

Ako tako nastavi mogao bi Fatic biti zamjena Grahovcu :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 jul 2016, 13:42

emirzlaTu je napisao/la:
Mago je napisao/la:Azir je povrijedjen.
Daj Boze da je to u pitanju...
Kad sam pito za Azira,rekoste da je povrijedjen(sto je i bilo).Moje pitanje je bilo zbog toga sto sam tad cuo da ide na posudbu u S.Han.
Prelako se odricemo talenata i ubijamo volju u njima za napredak.Moje misljenje je da su trebali njega gurnut u vatru ako se Piric proda.Momak je "doceko"da postane broj 1(ima kvalitet),sad ti dovodis dva golmana a Azir se salje na posudbu,kako se samo on osjeca sad i koliko ima volje za napredak...mislim da tu greske pravimo.Sigurno da Eric i Bobic nista bolje nece branit od Azira...a mladji je od njih i talenat je.Trosis pare na plate,stan,hranu a isto imas u svojoj avliji.
Ne mogu da to svarim,zbog cega se to radi tako!?
Zlatan Nalić sin tuzlanski

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 jul 2016, 14:03

emirzlaTu je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
Mago je napisao/la:Azir je povrijedjen.
Daj Boze da je to u pitanju...
Kad sam pito za Azira,rekoste da je povrijedjen(sto je i bilo).Moje pitanje je bilo zbog toga sto sam tad cuo da ide na posudbu u S.Han.
Prelako se odricemo talenata i ubijamo volju u njima za napredak.Moje misljenje je da su trebali njega gurnut u vatru ako se Piric proda.Momak je "doceko"da postane broj 1(ima kvalitet),sad ti dovodis dva golmana a Azir se salje na posudbu,kako se samo on osjeca sad i koliko ima volje za napredak...mislim da tu greske pravimo.Sigurno da Eric i Bobic nista bolje nece branit od Azira...a mladji je od njih i talenat je.Trosis pare na plate,stan,hranu a isto imas u svojoj avliji.
Ne mogu da to svarim,zbog cega se to radi tako!?
Ako ti sta znaci slazem se sa tobom :mrgreen:
Momak me odusevio protiv Zelje,jednostavno.
Da nemisli neko da furamo opet pricu o nasoj djeci ( :urnebes: )ali one koji vrijede i treba pogurati.
Njega pa i Erica bar mozes unovciti mladi su,iako je odlican golman kome ces prodati Bobica sa 30 god.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 14 jul 2016, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 14 jul 2016, 14:04

Azir je super branio protiv Zelje,mislio sam da ce ga trema spucat ali i tu se dobro pokazao.Onaj gol malo ide njemu na dusu ali to je samo plod (ne)iskustva.Valjda Husref ne voli nesto rizikovati ali ja sam misljenja da je malac morao ostati ovu sezonu u rosteru,bar kao 2.golman.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 jul 2016, 14:14

Mene strah neceg drugog,Husrefa i njegove politike!!!Lako se odreko Perice,Azira poslase na posudbu,imo odrijesene ruke u dovodjenju igraca(nije zadovoljan Lazevskim i Faticem)...sta je sljedece???
Ne sporim da umije,al ako ne osvoji nista sa Slobodom ostace prosjecan trener nase lige...na nasu zalost,dzaba potroseno vrijeme.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jul 2016, 14:19

Prerano je za Muminovica, 19 godina je malo za startati golmana u sezoni kada ganjas vrh. Potrebna je sezona da se navikne na ciganluke nasih liga.
A isto tako i nakon te sezone moras istrpiti sezonu njegovih gresaka zbog neiskustva ..

Znaci golmani sazriju kasnije od ostalih igraca, on je sa 19 stvarno premlad da ga se gurne u vatru u ovakvoj sezoni. Neka pokaze u Federalnoj ili nekom drugom timu koji nema rezultatski imperativ da je sposoban za ovaj izazov prvo.

Da je ostao u rosteru to bi bila i najgora solucija jer ne bi nikako branio i to je gusenje vec. Dok je slanje na posudbu davanje prostora njemu da se razvije ..

Sami vidite kako igrac prodje kada uopste ne igra kao Todorovic, lagano je u godinu dvije postao maksimum igrac za kvalitetnog kluba u Federalnoj, a da je mozda igrao za neku ekipu vjerovatno bi vise postigao. Isto tako i Prses, Salihovic i td.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 14 jul 2016, 14:33

tuzlak1987 je napisao/la:Prerano je za Muminovica, 19 godina je malo za startati golmana u sezoni kada ganjas vrh. Potrebna je sezona da se navikne na ciganluke nasih liga.
A isto tako i nakon te sezone moras istrpiti sezonu njegovih gresaka zbog neiskustva ..
Nece Azir ostati u Slobodi ako ne bude dobio priliku. Po svemu sudeci nece nigdje ici na posudbe nego ode drito u Sarajevo i to je to.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jul 2016, 14:35

krmpotich je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Prerano je za Muminovica, 19 godina je malo za startati golmana u sezoni kada ganjas vrh. Potrebna je sezona da se navikne na ciganluke nasih liga.
Nece Azir ostati u Slobodi ako ne bude dobio priliku. Po svemu sudeci nece nigdje ici na posudbe nego ode drito u Sarajevo i to je to.
Pa neka ide, nije ovo cirkus. Nije on taj nivo talenta koji treba dobiti sansu sa 18-19 godina. On je nivo Tine sto se tice potencijala jer ima deficit u visini ..

A u Sarajevu ne bi skupio 3 utakmice u dvije godine kao Heric. A na prvi kiks bi ga otjerali, nakon prve slabe polusezone na tabeli bi bio prekrizen.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 14 jul 2016, 14:43

Pisao sam malo o Husrefu, poslije meca u Izraelu. Tada sam ga kritikovao, medjutim, sada ovo sto radi sa Lazevskim i Faticem prava je stvar u pravo vrijeme. Ako dodje Subic :pray: sigurno da ce jednog od ove dvojice zabiti na klupu cijelu proljetnu sezonu. Takav je Husref.
Na pocetku se pricalo da iskljucivo Husref diriguje oko transfera, za odlaske iz kluba sigurno, ali isto tako i za dolaske. Medjutim, da li je Husref bas zelio svakog od ovih sto su dosli? Po pricama mnogi Sasu oznacavaju kao "prvog menadzera" u Slobodi po pitnaju dolazaka, on trazi ko je slobodan igrac a kvalitetan, koristi svoje veze, poznanike koji su bliski razno-raznim klubovima po bivsoj Jugi.... Kriticki sam nastrojen prema Husrefu, ali nemamo mi taj luksuz jos uvijek da Husref napise listu od 7-8 imena koji se moraju dovesti. Bilo je tu sigurno pregovora na relaciji Vugdalic- Musemic tipa daj ovaj ti je Husrefe pravi pogodak tamo- vamo, ovaj pristane iako njega vjerovatno nije ni pratio niti zamisljao u ekipi. Bar sam ja tako zakljucio.
Za sada mi je poznato da je iskljucivo Husrefova zelja bio Dusan Martinovic.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 jul 2016, 14:46

Ako ćemo gledat po jednoj utakmici onda je i Erić bolji od njega, jer ono što je branio protiv Domžala je i bolje nego što je Azir radio protiv Želje.
Azir je također dobio priliku protiv Zrinjskog u onoj zadnjoj utakmici pa se i nije baš proslavio, dok je Erić branio 20+ utakmica u Drini.
Husref neće pogriješit koga god da stavi, il Bobića il Erića jer su oba vrhunski golmani za našu ligu, dokazano.
Azir je još mlad i karijera je pred njim, golmani komotno do četvrte decenije života mogu branit, šta će se on bunit sa 19 godina, nek radi i šuti, tako će i uspjeti.

Čemu uopšte prepirka o ovome kad je golmanska pozicija itekako fino pokrivena i to da dugi niz godina, ima prečih stvari trenutno, što se tiče Subića to mi se čini kao nepotreban potez pogotovo ako se Lazevski i Fatić opamete. Radije bih to još jedno krilo i/ili napadača.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 jul 2016, 15:00

hahaha Husref popricao sa dvojicom nehljebovica 9 dana prije pocetka prvenstva :urnebes: pa sta se cekalo do sad :!: ja prije 20 dana pisao da je Lazevski zavrsio sa ozbiljnim fudbalom a pojedinci me napadali. i Fatic, kad sam dosao na trening vidim lika sav istetoviran, stav ko da je Quaresma, a qurcobolja ogromna vlada. kulirao vecinu vremena kao da je dosao Donji Sepak i uezo pare :!: (sinoc su ga neki zamisljali u prvoj postavi na poziciji zadnjeg veznog) :!: izyebasmo se s tim lijevim bekom, Pero moj karma je cudo :kafa:
Sloboda Tuzla

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jul 2016, 15:09

Sta bi sa Zule pa se okrenuo vjeri,postujem to,vidim nema ga na tribini i neki dan ga vidim ispred dzamije..

Ocekivao sam vise od Lazevskog,za ovog Fatica nikad cuo,al eto haman obojica teska lijenost..nemojte samo Ivetica prozivat,koliko mi je bio drag,toliko ste mi ga ogadili,kao da se radi o Marcelu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 jul 2016, 15:17

krmpotich je napisao/la:
To je sto me nervira,lako se odricemo naseg.Eto nama nevalja Sarajevu valja,Zrinjski osvoji tiutulu sa golmanom od 19 godina,nas nije staso jos u glavi.Koji je qurac do sad radio kod nas,sto ga se neotarasise prije???

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 14 jul 2016, 15:22

Čuj oni bi ostavili Azira a na prvu njegovu grešku bilo bi pljuvanje po Husrefu. I ljudi ne može ovdje niko imat odriješene ruke za transfere, imaš odriješene ruke da napišeš koje bi ti igrače preporučio da se dovedu, onda uprava odlučuje. Od Fatića nisam očekivo mnogo šta, al od Lazevskog očekujm, nadam se da će se dozvati.
Azir je na pripremama u Turskoj bio kao dijete od 12 godina na golu, imao jednu tekmu solidno odrađenu i odma je zvijezda, jedino što sa njim treba je vezati ga ugovorom, i onda na posudbu da se kali.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 jul 2016, 15:24

harry_90 je napisao/la:Sta bi sa Zule pa se okrenuo vjeri,postujem to,vidim nema ga na tribini i neki dan ga vidim ispred dzamije..

Ocekivao sam vise od Lazevskog,za ovog Fatica nikad cuo,al eto haman obojica teska lijenost..nemojte samo Ivetica prozivat,koliko mi je bio drag,toliko ste mi ga ogadili,kao da se radi o Marcelu..
zula je druze vec 5-6 godina u vjeri kao i jarani mu iz zgrada pod Banjom ;)
Sloboda Tuzla

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 14 jul 2016, 15:29

fukaratz je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sta bi sa Zule pa se okrenuo vjeri,postujem to,vidim nema ga na tribini i neki dan ga vidim ispred dzamije..

Nekad lijepa mahala bila, sad vecina u helac otisla, il su zaglibili do kraja u vjeru, il u gudru, nema sredine, a bilo fine raje....steta

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jul 2016, 15:37

fukaratz je napisao/la:

Aha..nisam ga bas dugo vidjao ni po gradu,a kamoli na stadionu,bas sam se bio iznenadio kad sam ga vidio neki dan,sta li ga je natjeralo da se okrene vjeri..al haj on zna najbolje..sa srecom mu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87, Google Adsense [Bot], Hazre, Malilav i 6 gostiju.