FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

zamorano1plus8
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la zamorano1plus8 » 14 jul 2016, 19:15

ma najmanje je bitno koga ce dovesti, kad je nama mancini na klupi, mi bolje od 4. mjesta s njim ne mozemo
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 14 jul 2016, 19:18

Glupost je to sa slikom.

Eo gubimo :D
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 jul 2016, 23:31

Biscione je napisao/la:Ako već imaju 35-40 milja za jednog igrača onda bolje da ih daju Sasuolu za Berardija jer nam je prijeko potreban pravi desni winger a ne igrač koji samo može krpiti tu poziciju jer Joao Mario je više AM/CM tip igrača.
Berardi ne vrijedi ni 20,a kamoli ovoliko.Najbolje da ih uopce ne trose ako ne znaju.

A Joao Mario je krilo.Desno.A može i u vezi igrati.Nesto ko Retard samo je on obrnuto.Plus je strasno inteligentan igrač,a takvih ovdje kronično fali.Iskreno se nadam da dolazi.Odlican u Sportingu,odlican na euru...Po mogucnosti napravit ovo sprdanje s posudbom.

Inace,brat mu je Wilson Eduardo...smece od igraca koje je igralo za GNK Prciju.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 15 jul 2016, 00:11

Ode Mancini. :pray: :ljepota:

Leo i Prandelli moguće zamjene. Ja mnogo gotovim Lea koji je bio najbolji trener poslije Josea. Mada svejedno mi je samo da ubleha ode. Nadam se da je ovo istina :ljepota:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2016, 09:39

Ako bi netko od ova dva dolazio najbolje nista ni ne mijenjat.Prandelli se brukao u zadnje vrijeme,a Leonardo cak ni nije trener.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 jul 2016, 09:48

Daj Cackea dokaza se na Euru :kafa:

Koga dovest uopce? Blanca? Vec se poveziva sa nama, Bielsa bi isto bio dobar izbor ali tko bi trpio opet glupih 3-5-2.
Prandelli mi djeluje kao novi Mancini, prevara.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2016, 09:55

Trenutno mi nitko pametan,a slobodan ne pada na pamet.Kad se propustilo Tuchela,Favrea,Sampaolija...Morat ce se kesirat za kvalitetnog trenera.

Bielsa mi je jedan od drazih,ali oduvijek nekako mislim da on nije za Inter.Blanc mi nije nesto generalno,al moguce da bi bio dobar ovdje.

EDIT: Pellegrini takodjer slobodan.Moze.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 15 jul 2016, 10:12

nismo mi te srece da ovaj mamlaz ode

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2016, 10:13

Sad vidio ovu zadnju njegovu presicu...kakvo smece placljivo.Je*o te Yaya da te je*o.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 15 jul 2016, 10:15

Idi idi neznaliceeeeeeeeee!

Ne moramo ni imat trenera. I to bi bio upgrade u odnosu na ovu ublehu. Idi majmune!

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 15 jul 2016, 11:07

Inače bi mi bilo drago da ode ali vidim da zamjena neće biti ništa bolja pa je onda bolje da ostane još jednu sezonu pa da onda naredne ganjamo Simeonea.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2016, 11:15

Ja mislim da ako ne ode sad otic ce usred sezone kad postane jasno da nista od LP.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 15 jul 2016, 13:59

leonardo je imao procentualno najvise osvojenih bodova od svih trenera intera, poslije triplete i sigurno je bolji trener od mamlaza a i mislim da bi mogao privuci dosta zvijezda u inter ako bi mu omogucili finansijska sredstva, a uostalom zasto mora biti trener slobodan da bi dosao u inter, nek plate odstetu za kvalitetnog trenera i to je to

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 15 jul 2016, 17:39

slika

:rol: :rol:
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2016, 22:34

S Portugalcima se jednostavno ne moze poslovat.Kad bi u Interu tako znali igrace prodavat...

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 15 jul 2016, 23:57

Evo doveli smo Gabriela Jesusa. Od januara je u Interu...

Samo se bojim da ce bit ko i sa ovim Mariom. I on ce sjest u pogresan avion.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 16 jul 2016, 01:25

imal sta za gospodina sa avatara mi, **** igrace oni su nebitni ako je on tu...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 jul 2016, 11:17

Mago je napisao/la:Evo doveli smo Gabriela Jesusa. Od januara je u Interu...
Odakle ti to?Di Marzio kaže samo da su pregovori daleko došli,ali ništa nije dogovoreno.Izgleda da je ovaj tamo najveći talent nakon Neymara i da vrijedi dati tih 30ak m za njega.Statistika mu je ove sezone bolesna kako u prvenstvu tako i u Copi.Igra ili kao napadač (i seconda punta) ili kao lijevo krilo.
One of the stars of 2015 U20 World Cup, the fleet-footed 19-year-old from Cachoeirinha couples mesmerizing footwork and skills with a willingness to track back and help defend
However, he is also willing to work hard, track back and defend
Ovo!Već sada igra u oba smjera što je itekako bitno.

slika

[youtube][/youtube]

slika

slika
The lightning-quick attacker can play on either wing or as a striker, and has been backed by Ronaldo as one of two players who will shine for their country in the future.The legendary poacher noted: “I’m betting on two talents, they’re still developing but have a lot of quality. Gabriel Barbosa of Santos and Gabriel Jesus of Palmeiras are very young talents and haven’t even turned 20.”
His versatility - he can play anywhere across the front - his low centre of gravity and enviable pace and trickery fits him perfectly into the blueprint of the Brazilian attacker.

The youthful enthusiasm he still possesses is charming and also suggests the pressure and expectation have not got to him, yet.
The Brazil U20 star joined Palmeiras on a youth contract in 2013 and made a lasting impression by firing home 54 goals in just 48 matches.Gabriel Jesus was quickly rewarded with a long-term deal as he struck another 37 goals in 22 games at U17s level before finally making his senior debut in March 2015.The attacker was subsequently named as the league’s ‘Best Newcomer’ before leading Brazil’s U20s to the 2015 World Cup final in New Zealand.Gabriel Jesus is renowned for his low centre of gravity, and – like most Brazilians – has pace and trickery in abundance.
With that goalscoring ratio it was only a matter of time before the clamour began for Gabriel to get a chance in the Verdāo’s mis-firing first team, which in 2014 was fighting for its first division life. However, club bosses resisted fans’ demands, wisely deciding that a relegation battle was no place to blood a 17-year-old.

They instead chose to give the youngster his debut in March this year against Bragantino, in the rather less pressurised environment of the Campeonato Paulista. Palmeiras supporters went wild when Gabriel’s introduction was announced and cheered his every touch
The competition (U20 WC) has also given the Sāo Paulo native a chance to demonstrate his cool under the searing pressure of the penalty shoot out. Twice he has stepped up to score the decisive spot-kick as Brazil knocked out both Uruguay and Portugal in the second round and quarter final respectively.That coolness under pressure lends itself to Gabriel’s main attribute: his ever composed finishing.

Palmeiras staff cannot speak highly enough of Gabriel: “He will become a major player in Brazilian football, and also the Seleçāo, if they have patience,” said under-17 coach Bruno Petri. “He is a boy who is easy to speak with and work with and who is different to the others in the question of training, always giving more than 100 per cent.”
This off-season, Gabriel Jesus built up his muscle, meaning the 19-year old now truly looks like a man. In this year’s Copa Libertadores he scored 4 times, including an impressive brace against high flying Argentines Rosario Central.
Aged just 18, the São Paulo native is already being compared to Neymar, Pele and just about any Brazilian footballer who has achieved some sort of the notoriety.

Media and fans alike are always eager to label players the ‘new this’ or ‘new that’ in the hope that a young talent can match the feats of his predecessors.

Of course, many fail, either due to being unable to cope with the pressure, making a bad move in the transfer market, or simply because they were not quite as talented as first anticipated.

For every Neymar, there is a Kerlon, or perhaps a Denilson - a player who has a more than respectable career, but does not become a star.

Gabriel Jesus will undoubtedly be compared to these names and whether he becomes Neymar or a Kerlon will be determined in time.

For now, it is best to simply admire his talents, even if it is hard to contain the excitement and stop your imagination running wild at the possibility of what he might become.
Pozvan je na OI zajedno sa Neymarom i još dvije velike brazilske nade:
Attackers: Neymar (Barcelona/ESP), Gabriel (Santos), Gabriel Jesus (Palmeiras), Luan (Grêmio).
Eto malo za one koji kao i ja nisu imali pojma o kakvom igraču se radi.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 jul 2016, 12:25

Santon ce izgleda u Napoli za 5m + nešto sitno bonusa.Jedno drvo manje.
Huska je napisao/la:imal sta za gospodina sa avatara mi, **** igrace oni su nebitni ako je on tu...
Nema još ništa.Mancini si sam hoce slagat sastav dovodeci mrtvace tipa Toure dok novi vlasnici nemaju namjeru slušat te njegove nebuloze.I sad ovaj place novinarima svako malo.

Od dolaska Suninga dva imena su se ozbiljno spominjala kao pojacanja ako se ne varam i to su J.Mario i G.Jesus.Konacno nesto novo,potencijal i kvaliteta,a ne da su 5 godina u nizu meta isti je*ivjetri.Obecavajuce...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 16 jul 2016, 12:52

Kad nas iznenade nekim Lavezziem na kraju hihihi. Ako je istina da Santon ide a Juan je vec otisa nadam se da imaju nekog na piku za obranu, nebi se bunio kad bi Garay dosa za nekih 10 mil ojra, ako se ne varam zadnja mu je godina ugovora j to je previse, samo vjerojatno ce dovest Caldirolu da zadovolje potrebe home grown igraca. Jesusa bi volio vidit odma sad bojim se da ce prvi mjesec biti prekasno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.