FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav bolan crni "bosanski Dinamo"?! Rijeka, Hajduk, Osijek, Varteks, Zadar, Dinamo i ostali će nastojati da budu "hrvatski Željo". 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Jesam li se tebi obracao ?gavran je napisao/la: Bolje biti na nuli nego duzan i ne peglaj nas vise

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Najbolje je yebat Evu Angelinugavran je napisao/la:Bolje biti na nuli nego duzan i ne peglaj nas vise1921 je napisao/la:To je isto k'o da Eva Angelina legne pored tebe, a ne mozes je yebat.Seyo_TM je napisao/la: pa ako ne mogu da legnu pare kako mislis da se deblokira racun...tenkovima
Pare mogu leci na racun ali se nemogu podizati pare dok se ne izmiri dug tj racun se deblokira kada legne tolika svota da pokrije dugovanja tacnije potrazivanja, naravno ako je dug u pitanju...Kada izmirmo sve dugove, nece nam ostati para za igrace koji su pod ugovorima, tako da se ovi dzaba nadaju ''bosanskom Dinamu''.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Evo pile, da i ti ne podyebavaspile87 je napisao/la: Sta fali tenkovima?

1921 je napisao/la:To je isto k'o da Eva Angelina legne pored tebe, a ne mozes je yebat.Seyo_TM je napisao/la:pa ako ne mogu da legnu pare kako mislis da se deblokira racun...tenkovima1921 je napisao/la:Prvo, ne mozemo dobiti pare jer nam je racun blokiran.
Pare mogu leci na racun ali se nemogu podizati pare dok se ne izmiri dug tj racun se deblokira kada legne tolika svota da pokrije dugovanja tacnije potrazivanja, naravno ako je dug u pitanju...Kada izmirmo sve dugove, nece nam ostati para za igrace koji su pod ugovorima, tako da se ovi dzaba nadaju ''bosanskom Dinamu''.
Pa kazem im jaFrutek je napisao/la:
Najbolje je yebat Evu Angelinu

tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
pogresno si informisan oko blokade naseg racuna...ne moramo vratiti sva dugovanja, nego trenutna potrazivanja...u ovom slucaju je u pitanju ugovor koji smo potpisali oko vracanja duga cca 2.7miliona na 36 mjeseci...rate neke nisu placene i zbog toga je blokiran...ne znam tacno koliko je neplaceno, ali kad novac od bekricevog transfera legne, pokrit ce se to sto kaskamo i biti ce za pojacanja...1921 je napisao/la:To je isto k'o da Eva Angelina legne pored tebe, a ne mozes je yebat.Seyo_TM je napisao/la:pa ako ne mogu da legnu pare kako mislis da se deblokira racun...tenkovima1921 je napisao/la:Prvo, ne mozemo dobiti pare jer nam je racun blokiran.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
nek si mi reko1921 je napisao/la:Jesam li se tebi obracao ?gavran je napisao/la: Bolje biti na nuli nego duzan i ne peglaj nas visePokusavam pricati sa iole normalnim ljudima na ovom forumu. Vjeruj mi, ti ne spadas u takve.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Koliko je uopće tačna informacija da je račun blokiran ???
ako jeste kao će nam leći lova od prodaje Bekrića, kako plaćamo vodu i struju , kao nam sponzori prebacuju lovu za marketing,
ja kako se razumim u platni proment ne mogu sve te transakcijen ici u kešu
ako jeste kao će nam leći lova od prodaje Bekrića, kako plaćamo vodu i struju , kao nam sponzori prebacuju lovu za marketing,
Ne vjerujem da Bekric moze pokriti dugove, tj. taj iznos koliki kasnimo sa ratama. Treba uzeti u obzir da igraci i Uprava hoce plate, stadion isto tako trazi novca, pripreme, odlazak u Izrael (pogledaj Zrinjskog - nisu imali para za carter let)Seyo_TM je napisao/la: pogresno si informisan oko blokade naseg racuna...ne moramo vratiti sva dugovanja, nego trenutna potrazivanja...u ovom slucaju je u pitanju ugovor koji smo potpisali oko vracanja duga cca 2.7miliona na 36 mjeseci...rate neke nisu placene i zbog toga je blokiran...ne znam tacno koliko je neplaceno, ali kad novac od bekricevog transfera legne, pokrit ce se to sto kaskamo i biti ce za pojacanja...
Mozda nas Dzeko pogura, ali opet mi je to suhveli sve.
Jedino da navucemo kakvih sponzora, ali ne one tipa "Brajlovic" vec neke jake sponzore.
EDIT: do duse, i od Europe cemo dobiti para...
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Jaki sponzori bi mnogo toga riješili, a ovako se nadamo prodaji Džeke...1921 je napisao/la:Ne vjerujem da Bekric moze pokriti dugove, tj. taj iznos koliki kasnimo sa ratama. Treba uzeti u obzir da igraci i Uprava hoce plate, stadion isto tako trazi novca, pripreme, odlazak u Izrael (pogledaj Zrinjskog - nisu imali para za carter let)Seyo_TM je napisao/la: pogresno si informisan oko blokade naseg racuna...ne moramo vratiti sva dugovanja, nego trenutna potrazivanja...u ovom slucaju je u pitanju ugovor koji smo potpisali oko vracanja duga cca 2.7miliona na 36 mjeseci...rate neke nisu placene i zbog toga je blokiran...ne znam tacno koliko je neplaceno, ali kad novac od bekricevog transfera legne, pokrit ce se to sto kaskamo i biti ce za pojacanja...
Jedino da navucemo kakvih sponzora, ali ne one tipa "Brajlovic" vec neke jake sponzore.
sve ti je odgovoreno vec...Akob je napisao/la:Koliko je uopće tačna informacija da je račun blokiran ???
Uprava moze traziti akvarium da kupa ribice...a sto se tice igraca skoro je sve izmireno...1921 je napisao/la:Ne vjerujem da Bekric moze pokriti dugove, tj. taj iznos koliki kasnimo sa ratama. Treba uzeti u obzir da igraci i Uprava hoce plate, stadion isto tako trazi novca, pripreme, odlazak u Izrael (pogledaj Zrinjskog - nisu imali para za carter let)
EDIT: do duse, i od Europe cemo dobiti para...
Pa ne kasnimo mi toliko uopste, nego samo vise nisu fleksibilni oko kasnjenja jer su nam super olaksali sa placanjem...
od europe cemo dobiti na proljece ja mislim 330 000€
Nema potrebe za "panikom" sve ce se rijesiti sto se tice novca u par dana...
Nisu ni ovi iz Uprave maslo za Ramazana...Seyo_TM je napisao/la: Uprava moze traziti akvarium da kupa ribice...a sto se tice igraca skoro je sve izmireno...
Pa ne kasnimo mi toliko uopste, nego samo vise nisu fleksibilni oko kasnjenja jer su nam super olaksali sa placanjem...
od europe cemo dobiti na proljece ja mislim 330 000€
Nema potrebe za "panikom" sve ce se rijesiti sto se tice novca u par dana...
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Kasnimo cini mi se sa onim reprogramiranim porezom koji se nakupio godinama i koji su duzni skoro svi u drzavi, ne znam koliko je mjesecno i nece biti nikakav problem u dogledno vrijeme da sve funkcionise normalno.Pa eto da ne siljimo vise o tome nema potrebe.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sta bi sa onim Nijemcima ?pile87 je napisao/la:Kasnimo cini mi se sa onim reprogramiranim porezom koji se nakupio godinama i koji su duzni skoro svi u drzavi, ne znam koliko je mjesecno i nece biti nikakav problem u dogledno vrijeme da sve funkcionise normalno.Pa eto da ne siljimo vise o tome nema potrebe.

tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
kakve crne pare od dzeke, pa taj neide nigdje,
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
ma kako sam ja mogao shvatiti i amar sam je ulozio nesto para u zelju i mislim da ih nebi bacao u bunar bez dna..i svakako da ammar sad sigurno ima uvid i u samo funkcionisanje i potpisivanje ugovora jer on odlucuje skoro pa sve..koga hoce,koliko vrijedi i slicno..1921 je napisao/la:Sta bi sa onim Nijemcima ?pile87 je napisao/la:Kasnimo cini mi se sa onim reprogramiranim porezom koji se nakupio godinama i koji su duzni skoro svi u drzavi, ne znam koliko je mjesecno i nece biti nikakav problem u dogledno vrijeme da sve funkcionise normalno.Pa eto da ne siljimo vise o tome nema potrebe.Meni je nekako bolje kada nemamo para, onda nema niko sta ukrasti. Sada kada budemo puni, jos ako se Dzeko proda.. ko zna sta ce biti
Jesu usli novi ljudi u Upravu, doveli Amara i sve je to fino - ali parama ne mozes reci NE
-PAJA Fan Club!!
Ne zvanično amar je uložio oko 600 hiljada KM u Želju i naravno da očekuje ne samo povrat vec i da nesto na toj lovi i zaradi
ne zvanicno i ne istinitoAkob je napisao/la:Ne zvanično amar je uložio oko 600 hiljada KM u Želju i naravno da očekuje ne samo povrat vec i da nesto na toj lovi i zaradi

Odvadi podobroAkob je napisao/la:Ne zvanično amar je uložio oko 600 hiljada KM u Želju i naravno da očekuje ne samo povrat vec i da nesto na toj lovi i zaradi

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
makar dvije nulepile87 je napisao/la:Odvadi podobroAkob je napisao/la:Ne zvanično amar je uložio oko 600 hiljada KM u Želju i naravno da očekuje ne samo povrat vec i da nesto na toj lovi i zaradi

sto je najvaznije ammar je u klub donijeo svoje znanje a za sve ostalo tu je NIJAZ BRKOVIC

-PAJA Fan Club!!
sve je moguće , ovo mjesto i jeste za nagadjanje i informacije koje kruže u kuolarim,
ali ono sto je ocigledno love trenutno nema, momci su otisli na pripreme bez plata , premije za titulu nisu jos dobili, nisu dobili novu opremu..........
ali ono sto je ocigledno love trenutno nema, momci su otisli na pripreme bez plata , premije za titulu nisu jos dobili, nisu dobili novu opremu..........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.