FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

insider
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la insider » 29 jun 2010, 15:32

Kakav bolan crni "bosanski Dinamo"?! Rijeka, Hajduk, Osijek, Varteks, Zadar, Dinamo i ostali će nastojati da budu "hrvatski Željo". ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 jun 2010, 15:33

gavran je napisao/la: Bolje biti na nuli nego duzan i ne peglaj nas vise
Jesam li se tebi obracao ? :roll: Pokusavam pricati sa iole normalnim ljudima na ovom forumu. Vjeruj mi, ti ne spadas u takve.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 29 jun 2010, 15:35

gavran je napisao/la:
1921 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la: pa ako ne mogu da legnu pare kako mislis da se deblokira racun...tenkovima :D
Pare mogu leci na racun ali se nemogu podizati pare dok se ne izmiri dug tj racun se deblokira kada legne tolika svota da pokrije dugovanja tacnije potrazivanja, naravno ako je dug u pitanju...
To je isto k'o da Eva Angelina legne pored tebe, a ne mozes je yebat. :mrgreen: Kada izmirmo sve dugove, nece nam ostati para za igrace koji su pod ugovorima, tako da se ovi dzaba nadaju ''bosanskom Dinamu''.
Bolje biti na nuli nego duzan i ne peglaj nas vise
Najbolje je yebat Evu Angelinu :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 jun 2010, 15:35

pile87 je napisao/la: Sta fali tenkovima? :D
Evo pile, da i ti ne podyebavas :mrgreen:
1921 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
1921 je napisao/la:Prvo, ne mozemo dobiti pare jer nam je racun blokiran.
pa ako ne mogu da legnu pare kako mislis da se deblokira racun...tenkovima :D
Pare mogu leci na racun ali se nemogu podizati pare dok se ne izmiri dug tj racun se deblokira kada legne tolika svota da pokrije dugovanja tacnije potrazivanja, naravno ako je dug u pitanju...
To je isto k'o da Eva Angelina legne pored tebe, a ne mozes je yebat. :mrgreen: Kada izmirmo sve dugove, nece nam ostati para za igrace koji su pod ugovorima, tako da se ovi dzaba nadaju ''bosanskom Dinamu''.

Frutek je napisao/la:
Najbolje je yebat Evu Angelinu :mrgreen:
Pa kazem im ja :mrgreen:
tamo je sve što je moje.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 jun 2010, 15:37

1921 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
1921 je napisao/la:Prvo, ne mozemo dobiti pare jer nam je racun blokiran.
pa ako ne mogu da legnu pare kako mislis da se deblokira racun...tenkovima :D
pogresno si informisan oko blokade naseg racuna...ne moramo vratiti sva dugovanja, nego trenutna potrazivanja...u ovom slucaju je u pitanju ugovor koji smo potpisali oko vracanja duga cca 2.7miliona na 36 mjeseci...rate neke nisu placene i zbog toga je blokiran...ne znam tacno koliko je neplaceno, ali kad novac od bekricevog transfera legne, pokrit ce se to sto kaskamo i biti ce za pojacanja...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 29 jun 2010, 15:38

1921 je napisao/la:
gavran je napisao/la: Bolje biti na nuli nego duzan i ne peglaj nas vise
Jesam li se tebi obracao ? :roll: Pokusavam pricati sa iole normalnim ljudima na ovom forumu. Vjeruj mi, ti ne spadas u takve.
nek si mi reko
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Akob
Kontakt:

Post Postao/la Akob » 29 jun 2010, 15:46

Koliko je uopće tačna informacija da je račun blokiran ???

ako jeste kao će nam leći lova od prodaje Bekrića, kako plaćamo vodu i struju , kao nam sponzori prebacuju lovu za marketing,

ja kako se razumim u platni proment ne mogu sve te transakcijen ici u kešu

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 jun 2010, 15:47

Seyo_TM je napisao/la: pogresno si informisan oko blokade naseg racuna...ne moramo vratiti sva dugovanja, nego trenutna potrazivanja...u ovom slucaju je u pitanju ugovor koji smo potpisali oko vracanja duga cca 2.7miliona na 36 mjeseci...rate neke nisu placene i zbog toga je blokiran...ne znam tacno koliko je neplaceno, ali kad novac od bekricevog transfera legne, pokrit ce se to sto kaskamo i biti ce za pojacanja...
Ne vjerujem da Bekric moze pokriti dugove, tj. taj iznos koliki kasnimo sa ratama. Treba uzeti u obzir da igraci i Uprava hoce plate, stadion isto tako trazi novca, pripreme, odlazak u Izrael (pogledaj Zrinjskog - nisu imali para za carter let)
Mozda nas Dzeko pogura, ali opet mi je to suhveli sve.

Jedino da navucemo kakvih sponzora, ali ne one tipa "Brajlovic" vec neke jake sponzore.

EDIT: do duse, i od Europe cemo dobiti para...
tamo je sve što je moje.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 29 jun 2010, 15:49

1921 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la: pogresno si informisan oko blokade naseg racuna...ne moramo vratiti sva dugovanja, nego trenutna potrazivanja...u ovom slucaju je u pitanju ugovor koji smo potpisali oko vracanja duga cca 2.7miliona na 36 mjeseci...rate neke nisu placene i zbog toga je blokiran...ne znam tacno koliko je neplaceno, ali kad novac od bekricevog transfera legne, pokrit ce se to sto kaskamo i biti ce za pojacanja...
Ne vjerujem da Bekric moze pokriti dugove, tj. taj iznos koliki kasnimo sa ratama. Treba uzeti u obzir da igraci i Uprava hoce plate, stadion isto tako trazi novca, pripreme, odlazak u Izrael (pogledaj Zrinjskog - nisu imali para za carter let)

Jedino da navucemo kakvih sponzora, ali ne one tipa "Brajlovic" vec neke jake sponzore.
Jaki sponzori bi mnogo toga riješili, a ovako se nadamo prodaji Džeke...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 jun 2010, 15:55

Akob je napisao/la:Koliko je uopće tačna informacija da je račun blokiran ???
ako jeste kao će nam leći lova od prodaje Bekrića, kako plaćamo vodu i struju , kao nam sponzori prebacuju lovu za marketing,
ja kako se razumim u platni proment ne mogu sve te transakcijen ici u kešu
sve ti je odgovoreno vec...

1921 je napisao/la:Ne vjerujem da Bekric moze pokriti dugove, tj. taj iznos koliki kasnimo sa ratama. Treba uzeti u obzir da igraci i Uprava hoce plate, stadion isto tako trazi novca, pripreme, odlazak u Izrael (pogledaj Zrinjskog - nisu imali para za carter let)
EDIT: do duse, i od Europe cemo dobiti para...
Uprava moze traziti akvarium da kupa ribice...a sto se tice igraca skoro je sve izmireno...
Pa ne kasnimo mi toliko uopste, nego samo vise nisu fleksibilni oko kasnjenja jer su nam super olaksali sa placanjem...
od europe cemo dobiti na proljece ja mislim 330 000€
Nema potrebe za "panikom" sve ce se rijesiti sto se tice novca u par dana...

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 jun 2010, 15:58

Seyo_TM je napisao/la: Uprava moze traziti akvarium da kupa ribice...a sto se tice igraca skoro je sve izmireno...
Pa ne kasnimo mi toliko uopste, nego samo vise nisu fleksibilni oko kasnjenja jer su nam super olaksali sa placanjem...
od europe cemo dobiti na proljece ja mislim 330 000€
Nema potrebe za "panikom" sve ce se rijesiti sto se tice novca u par dana...
Nisu ni ovi iz Uprave maslo za Ramazana...
tamo je sve što je moje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jun 2010, 16:00

Kasnimo cini mi se sa onim reprogramiranim porezom koji se nakupio godinama i koji su duzni skoro svi u drzavi, ne znam koliko je mjesecno i nece biti nikakav problem u dogledno vrijeme da sve funkcionise normalno.Pa eto da ne siljimo vise o tome nema potrebe.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 jun 2010, 16:04

pile87 je napisao/la:Kasnimo cini mi se sa onim reprogramiranim porezom koji se nakupio godinama i koji su duzni skoro svi u drzavi, ne znam koliko je mjesecno i nece biti nikakav problem u dogledno vrijeme da sve funkcionise normalno.Pa eto da ne siljimo vise o tome nema potrebe.
Sta bi sa onim Nijemcima ? :mrgreen: Meni je nekako bolje kada nemamo para, onda nema niko sta ukrasti. Sada kada budemo puni, jos ako se Dzeko proda.. ko zna sta ce biti :mrgreen: Jesu usli novi ljudi u Upravu, doveli Amara i sve je to fino - ali parama ne mozes reci NE :D
tamo je sve što je moje.

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 29 jun 2010, 16:05

kakve crne pare od dzeke, pa taj neide nigdje,
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 29 jun 2010, 16:07

1921 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Kasnimo cini mi se sa onim reprogramiranim porezom koji se nakupio godinama i koji su duzni skoro svi u drzavi, ne znam koliko je mjesecno i nece biti nikakav problem u dogledno vrijeme da sve funkcionise normalno.Pa eto da ne siljimo vise o tome nema potrebe.
Sta bi sa onim Nijemcima ? :mrgreen: Meni je nekako bolje kada nemamo para, onda nema niko sta ukrasti. Sada kada budemo puni, jos ako se Dzeko proda.. ko zna sta ce biti :mrgreen: Jesu usli novi ljudi u Upravu, doveli Amara i sve je to fino - ali parama ne mozes reci NE :D
ma kako sam ja mogao shvatiti i amar sam je ulozio nesto para u zelju i mislim da ih nebi bacao u bunar bez dna..i svakako da ammar sad sigurno ima uvid i u samo funkcionisanje i potpisivanje ugovora jer on odlucuje skoro pa sve..koga hoce,koliko vrijedi i slicno..
-PAJA Fan Club!!

Akob
Kontakt:

Post Postao/la Akob » 29 jun 2010, 16:19

Ne zvanično amar je uložio oko 600 hiljada KM u Želju i naravno da očekuje ne samo povrat vec i da nesto na toj lovi i zaradi

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 jun 2010, 16:20

Akob je napisao/la:Ne zvanično amar je uložio oko 600 hiljada KM u Želju i naravno da očekuje ne samo povrat vec i da nesto na toj lovi i zaradi
ne zvanicno i ne istinito ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jun 2010, 16:21

Akob je napisao/la:Ne zvanično amar je uložio oko 600 hiljada KM u Želju i naravno da očekuje ne samo povrat vec i da nesto na toj lovi i zaradi
Odvadi podobro :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 29 jun 2010, 16:25

pile87 je napisao/la:
Odvadi podobro :D
makar dvije nule :mrgreen:
sto je najvaznije ammar je u klub donijeo svoje znanje a za sve ostalo tu je NIJAZ BRKOVIC :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

Akob
Kontakt:

Post Postao/la Akob » 29 jun 2010, 16:29

sve je moguće , ovo mjesto i jeste za nagadjanje i informacije koje kruže u kuolarim,

ali ono sto je ocigledno love trenutno nema, momci su otisli na pripreme bez plata , premije za titulu nisu jos dobili, nisu dobili novu opremu..........

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.