Ma to se prica ima par godina, da je on smanjio ili zatvorio, svi bi u klubu na ulici bili vjeruj mi. To je samo prica.4040deuce je napisao/la:Izvinite na upadu,ali zanima me je li istinita glasina da je Grbesic zatvorio pipu,tj. da je smanjio ulaganja u Široki
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg
Drago mi je,bilo bi mi zao da Siroki izgubi jednog tako velikog ulagaca,posto ste najzdraviji sportski kolektiv u BiH i nemate dugovanja ni prema komeEvolve je napisao/la:Ma to se prica ima par godina, da je on smanjio ili zatvorio, svi bi u klubu na ulici bili vjeruj mi. To je samo prica.4040deuce je napisao/la:Izvinite na upadu,ali zanima me je li istinita glasina da je Grbesic zatvorio pipu,tj. da je smanjio ulaganja u Široki
Otiđi jednom pogledaj utakmicu, sve ti se svodi na rekla kazala i videa. Opusti se malo.Strob1996 je napisao/la:Evo sad sam pogledo snimku golova.Svi su postignuti cini mi se nakon ubacaja ili povratne lopte.Jesu li ovo Brankove neke uigrane akcije ili slucajnost da svih 6 golova padne na slican nacin.![]()
Planiro sam ic,ali **** nesto me sprjecilo nazalost.ljutinar je napisao/la:Otiđi jednom pogledaj utakmicu, sve ti se svodi na rekla kazala i videa. Opusti se malo.Strob1996 je napisao/la:Evo sad sam pogledo snimku golova.Svi su postignuti cini mi se nakon ubacaja ili povratne lopte.Jesu li ovo Brankove neke uigrane akcije ili slucajnost da svih 6 golova padne na slican nacin.![]()
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Ja sam čuo ovo, tj da je smanjio... Iz bliskih izvora...Evolve je napisao/la:Ma to se prica ima par godina, da je on smanjio ili zatvorio, svi bi u klubu na ulici bili vjeruj mi. To je samo prica.4040deuce je napisao/la:Izvinite na upadu,ali zanima me je li istinita glasina da je Grbesic zatvorio pipu,tj. da je smanjio ulaganja u Široki
Birkirkara muči i Heartsa 0-0 zavrsilo. Nije neka utjeha ali eto.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- Evolve
- Kontakt:
Hoce li,biti prodaja godisnjih karata? Nisam nista procitao, isto i clanskih.
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
ŠIROKI BRIJEG - Dragi navijači, cijenjeni prijatelji Nogometnog kluba Široki Brijeg! Godišnje ulaznice za domaće utakmice NK Široki Brijeg u Premier ligi BiH i Kupu BiH za sezonu 2016/'17. mogu se nabaviti u klupskim prostorijama na Pecari od ponedjeljka, 18. srpnja 2016. Cijena godišnjih ulaznica, koje vrijede za tribinu sjever stadiona Pecara, iznosi 70 KM, a za prošlosezonske članove kluba 60 KM.
NK Široki Brijeg
Eto sam si sebi odgovorio

- Evolve
- Kontakt:
Znas kako kazu, Sam ganga sam priginja.brig je napisao/la:Eto sam si sebi odgovorio![]()
NK Široki Brijeg
[PLANOVI ZA NOVU SEZONU] Ćorić: Imamo kvalitetu za vrh
- Mi igrači o tome razgovaramo svakodnevno. Imamo kvalitetu za vrh, spremit ćemo se kako treba i uvjeren sam ispuniti cilj. Prvi je cilj plasirati se opet u Europu. Sve ispod toga bilo bi neuspjeh. Svjesni smo da to možemo, premda neće biti lako. Liga će biti teža nego ikada jer je sada tu 12 klubova, a nakon 22. kola najbolji klubovi igrat će ligu za prvaka u kojoj će gotovo svaka utakmica biti derbi. To je nešto novo, ali budemo li kroz sezonu svi zdravi napast ćemo najviše ciljeve, istaknuo je naš Dino Ćorić u razgovoru za Sportske novosti na pitanje koliko Široki Brijeg može u novoj sezoni. Da je Musa ostao sigurno je da nebi bilo ovakvih izjava!
- Mi igrači o tome razgovaramo svakodnevno. Imamo kvalitetu za vrh, spremit ćemo se kako treba i uvjeren sam ispuniti cilj. Prvi je cilj plasirati se opet u Europu. Sve ispod toga bilo bi neuspjeh. Svjesni smo da to možemo, premda neće biti lako. Liga će biti teža nego ikada jer je sada tu 12 klubova, a nakon 22. kola najbolji klubovi igrat će ligu za prvaka u kojoj će gotovo svaka utakmica biti derbi. To je nešto novo, ali budemo li kroz sezonu svi zdravi napast ćemo najviše ciljeve, istaknuo je naš Dino Ćorić u razgovoru za Sportske novosti na pitanje koliko Široki Brijeg može u novoj sezoni. Da je Musa ostao sigurno je da nebi bilo ovakvih izjava!
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
Veceras je na Pecari ili na blatu?
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Hoće li biti prijenos utakmice preko vaše klupske stranice?
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Na Pecarisb1996 je napisao/la:Veceras je na Pecari ili na blatu?
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Momci rezultat, prvih 11?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Vodite 1:0.Android je napisao/la:Momci rezultat, prvih 11?
Pobjeda 2-0. Repic i Baraban dali golove!
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
Nije lose,ali daleko je to od leprsave igre.Vidi se da jos nisu igraci u formi.Nijedan od igraca po meni se nije nesto posebno istakao(mozda Baraban vise od ostalih).
Treba nam uz Sesara jedan zadnji vezni i još jedan ofenzivni... Valjda ce Krstanovic proradit
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Tko je bio u prvih 11?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Trenutno korisnika/ca: antibot, Combattente87, PingoFTW, primussucks i 18 gostiju.